Skip to main content

Bouw een Betere Badkamer: 6 Badkamer Upgrades het geld waard

De keukens zijn meestal gezien als het hart van het huis, maar badkamers zijn de spier . Een slecht geplande badkamer kan invloed hebben op de manier waarop je je voelt over uw huis voor de komende jaren. Wat meer is, het is een van de duurste kamers te renoveren. Als u het bouwen bent uw eigen huis, is het belangrijk om de badkamer de eerste keer goed te krijgen. Uw bouwer moet een lijst van de standaard opties en upgrades, maar hoe weet je welke badkamer upgrades zal toevoegen aan de waarde van uw huis?

Repeat after us: badkamer moet worden de meest functionele kamers in het huis. Het kiezen van de juiste badkamer upgrades betekent dat u zult genieten van uw badkamer voor de komende jaren – wat er ook gebeurt. Investeren in deze badkamer upgrades voor de meeste waarde voor uw geld.

Bouw een Betere Badkamer: 6 Badkamer Upgrades het geld waard

Master badkamer

Als uw gekozen plattegrond biedt de master badkamer als een optie, neem het. Master badkamers zijn één van de meest gewilde functies voor restwaarde. Als uw huidige indeling bevat geen master-bad, is het misschien je geld om je architect ontwerp één voor u de moeite waard. Als een van de meest gebruikte kamers in het hele huis, een grote badkamer is een must. Het geeft volwassenen een plek om te ontspannen, zich af te scheiden van de kinderen en gezond verblijf. Het is een van de duurdere badkamer upgrades, maar alles wat je te besteden aan een master badkamer betaalt u terug vertienvoudigd in functionaliteit en investeringen.

Basement loodgieterswerk

Het toevoegen van kelderverdieping loodgieterswerk tijdens het bouwproces is goedkoop en makkelijk, dus betaal je bouwer te hebben gedaan voordat u in te gaan. Zeker, het is niet het meest spannende upgrade. Toch kiezen voor sanitair in uw kelder – zelfs als het niet klaar is – zinvol. Je zult waarschijnlijk eindigen uw kelder ergens in de toekomst, en met het sanitair tijdens het bouwproces geïnstalleerd bespaart u geld. Wanneer u klaar bent om het te beëindigen, zult u niet hoeft te breken beton of uitrukken muren om leidingen te installeren. In plaats daarvan kunt u haak direct in de bestaande leidingen en verder met framing en gipsplaten.

Tegel en vloerbedekking

Vraag iedereen die leefde met slechte roze tegel voor 10 jaar: Tile is moeilijk te vervangen. Het vereist een grote sloop-, en in de meeste gevallen, zult u het uitgesteld of leren leven met tegel die u haten. Neem geen genoegen met standaard tegel als het is niet iets wat je van houdt, omdat het proberen om het te vervangen door de weg is kostbaar en tijdrovend. Opgewaardeerd vlakken verbeteren van de uitstraling van uw badkamer, dus het is iets speciaals. Volg hetzelfde principe met vloeren, kiezen voor duurzame materialen die je aantrekkelijk vindt. U kunt altijd van kleur veranderen en armaturen verf, maar tegel en vloerbedekking zal er voor een tijdje.

extra opslag

Als een van uw opties voor de badkamer upgrades wordt verhoogd opslag, moet je antwoord ja zijn. Badkamer opslag is een van de functies die u misschien in eerste instantie niet na te denken over, maar kan enorme verbeteringen in uw levensstijl te maken. Extra kasten, ingebouwde rekken en organisatoren maken het verschil tussen een rommelige grot en een serene toevluchtsoord. Kies voor upgrades die het uitbouwen van de ruimte die je hebt en u helpen om uw badkamer te houden volledig georganiseerd.

betere verlichting

Builder-grade verlichting is zelden inspirerend. Het is meestal standaard over-the-spiegel lichten die goedkoop te kopen en te installeren zijn. U kunt uw verlichting pakket upgrade op uw eigen door de aanschaf van een betere inrichting en zelfs de planning voor kan lichten. Terwijl natuurlijke verlichting is altijd het beste, ramen zijn niet altijd haalbaar in een badkamer. Make-up voor een gebrek aan licht met verbeterde armaturen die zijn uitgerust met een heldere LED-lampjes die zal duren.

Gescheiden bad en douche

Een van de eenvoudigste badkamer upgrades waarmee een rendement op uw geld te krijgen is een apart bad en douche. Aparte ruimtes te verhogen moeite waard van uw huis en bieden meer functionaliteit – met name in de master bad. Een standaard bad en douche combo zou kunnen doen de truc, maar het hoeft niet een wow-factor. Een aparte bad en douche is niet echt een weekend renovatie, dus als het is iets wat je wilt, upgraden tijdens het bouwproces plaats. Je zult jezelf later dankbaar zijn.

Keukens kunnen verkopen woningen, maar elke huiseigenaar kan u vertellen dat een comfortabele, functionele badkamer is net zo belangrijk. Functie en stijl moet samenkomen om ruimtes die je familie te houden georganiseerd te creëren, dus kijk voor upgrades die compatibel zijn met de manier waarop je leeft bent. en de tevredenheid van uw familie – in de meeste gevallen om een ​​beetje meer op het denken-out badkamer upgrades kan uw huis restwaarde te verhogen.

You may also like