Skip to main content

Warm metalen montuur ideeën te fleuren uw badkamer

We weten allemaal dat design trends komen en gaan, maar de next big thing is warm metalen armaturen in badkamers. Voorbij zijn de dagen van de koude chroom en roestvrij staal. Deze dagen, het is over het creëren van uitnodigende ruimtes met de wil van koper, brons, koper en goud.

Als u zich zorgen maakt over hoe u het beste toepassing van deze materialen in uw ontwerp zonder dat het ontwerp ook retro geworden bent, wees maar niet bang. We hebben de tips over hoe om warm metalen te gebruiken om een ​​chique esthetiek die je liefde voor een lange tijd te komen maken.

1. Go For Gold

Het idee van het gebruik van goud in een badkamer kan achterhaald lijken. Maar, heeft deze look onlangs het ervaren van een heropleving, en laten we u verzekeren dat het zeker brengt de luxueuze touch die men zou verwachten.

De sleutel tot het gebruik van goud in een moderne context is vooral gericht op cutting-edge vormen. Kijk voor items zoals waterval kranen en minimalistisch douche controles in deze afwerking. Vergeet ook niet dat als het gaat om goud, minder is meer. Gebruik het als een accent in uw ontwerp in plaats van een hoofdcomponent.

2. Kies Copper

Er is iets over de manier waarop het licht weerkaatst van koper, dat maakt het bijzonder in het oog springende. Om deze reden zal het al snel uitgegroeid tot een go-to keuze voor iedereen die op zoek naar een badkamer die is echt een showstopper te creëren. Overwegen om het voor het brandpunt van de ruimte als een groot bad of overweeg mixen en matchen met andere metalen.

Een van de andere positieve eigenschappen van koper is dat het is vrij gemakkelijk te verzorgen. Het merendeel van de tijd, warm water is alles wat nodig is om een ​​versleten klemmen of verlichtingselement in zijn oude glans te herstellen. Voor die gevallen die vragen om een ​​meer grondige reiniging, sla dan de agressieve chemicaliën in het voordeel van een zachtere schonere zoals afwasmiddel.

3. Brighten Up met messing

Brass is rond voor leeftijden en het is natuurlijke duurzaamheid gecombineerd met die gepolijste glans zal iedere badkamer een statige uitstraling te geven, vooral wanneer gecompenseerd met donkere tinten die de finish pop te maken. Deze afwerking zou een top keuze in zowel de meest moderne en meer traditionele spaties.

Echter, de ene factor om te overwegen alvorens de duik met messing is dat het vereist wel enige regelmatig onderhoud is op zoek naar groot te houden. Het is altijd het beste om zich te houden aan specifieke instructies van de fabrikant onderhoud, zodat routine veeg downs moet worden gedaan met een goedgekeurde reiniger.

4. Breng in sommige Bronze

Brons is een interessante keuze voor uw badkamer klaar is, want in tegenstelling tot veel andere metalen kan het eigenlijk beter met leeftijd. Dit is te wijten aan het feit dat de producten aangeduid als “olie-gewreven brons” of “handgewreven brons” geen externe afwerking om hen te beschermen tegen de elementen na productie worden gegeven. Na verloop van tijd zal het gebruik en blootstelling aan de elementen een uniek kleurpatroon dat de esthetische verdiept te creëren.

Om deze reden raden wij brons voor degenen die genieten van vintage karakter en charme. Sinds brons was ook erg populair tijdens het revolutionaire tijdperk, het de neiging om vooral goed passen binnen koloniale huizen of andere vergelijkbare traditionele ontwerpen.

You may also like