Skip to main content

15 Eclectic badrum med ett stänk av Härlig Blå

Idén att skapa en eklektisk badrum kan vara både roligt och skrämmande på samma gång. Medan många husägare njuta av den svala mäsk av färger, texturer och även epoker att eklektisk stil med sig, dra bort det med elegans kan vara en svår uppgift faktiskt. Lägg till detta den växande önskan husägare att ha en lugnande badrum som kombinerar en touch av modernitet med deras valda designen och konstruktionen uppdraget blir ännu mer förbryllande. Men idag har vi en samling av 15 fantastiska eklektiska badrum som ger dig inspiration och idéer som du kan tas i bruk. Och det bästa är att de alla kommer med en hälsosam dos av blått!

Penny kakel i blått skapar en fascinerande bakgrund

Varför blå frågar du? Till att börja med är det mest föredragna primära färg i badrummet och kombinerar vackert med lugnande neutrala och vitt. Lägg till detta de många exotiska nyanser som erbjuds och blå eklektisk badrum är helt perfekt för dem som vill ha en lekfull, elegant och elegant badrum som återspeglar deras personlighet.

Vänd dig till väggarna

En av de varumärken som eklektisk stil är den lätthet med vilken det tillåter dig att blanda olika design stilar som sträcker sig över olika årtionden och till och med epoker. Även om detta ger dig stor variation när det gäller tillbehör, fåfänga, speglar och belysning som du kan välja för den eklektiska badrummet, det kräver också en noggrann övergång mellan de kontrasterande element. Färg är det enklaste sättet att binda dessa olika stilar tillsammans och blått gör detta med vältaliga lätthet. I badrum, väggarna täckta i ljusblått kakel inleda färg samtidigt hålla den stilrena.

Utsökt användning av blått kakel i badrummet

Belysning och väggplattor skapar en subtil ombre effekt i badrummet

Om du vill gå längre än kakel, tänk sedan på tapeter, som gör en stor comeback i 2015. väggmålningar, golvplattor och även taket kan lägga blått till den eklektiska badrummet utan att ta över och göra det visuellt överväldigande. Upprepa denna nyans i sanitetsporslin, fåfänglighet och andra val du gör, och du har en kreativ, individ och tidlös eklektisk badrum.

Exceptionellt sätt att lägga till blått i badrummet

Colorful litet badrum idé

Vattentät väggmålning ger färg till det lilla badrummet

Svala nyanser av blått

Den stora fördelen med att plocka en färg som blå är de många nyanser som den erbjuder och den lätthet med vilken en nyans övergångar till nästa. Så hur detta spelar till din fördel i den eklektiska badrummet? Sedan föra kontrasterande texturer och designelement är svårt, kan du använda denna övergång i skuggan för att binda ihop dem utan ansträngning. Du är inte begränsad till bara en ‘svårt att hitta’ hue medan shopping för ett badkar, inventarier eller tillbehör, vilket gör din uppgift allt lättare. Nyanser som kricka och turkos kan ta in en antydan av grönt, som kan användas för att övergången över till gröna tillbehör i badrummet!

Guld ger en air av regality till badrummet

Plattor i duschen ta kontrast och ett överraskningsmoment till inställningen

Badrum med kricka kakel och ett badkar i rött

Faux kakel väggmålning skapar en rolig brännpunkt i badrummet

Utnyttja de många nyanser av blått för en färgstark badrum

Blötlägg i blått!

Designers föreslår att hålla sig till en grundläggande vit bakgrund samtidigt forma en eklektisk badrum, eftersom det hjälper till att skapa en lugnande, tidlös plats. Blue är den perfekta partnern här, eftersom det fungerar utmärkt med vita och verkar inte på sin plats eller granna, även i de minsta badrum. Med vintage badkar och retro design tar över under de senaste åren, tänk på en färgglad badkar i blått (klo-fots eller fristående) för att krydda upp inställningen. Om vita inte fungerar för dig, kan du även välja en helt blå bakgrund för en monokrom look.

Badkar ger blå skönhet till denna eklektisk badrum

Lovely användning av blått i den eklektiska badrummet

Brilliant badrum i blått med underbara väggdekorationer

Unik tak konstruktion ger färg och stil till badrummet

You may also like