Skip to main content

15 Eclectic Bai cu un Splash de Încântătoare albastru

Ideea de a crea o baie eclectică poate fi atât de distractiv și descurajatoare, în același timp. În timp ce mulți proprietari se bucură de rece mash – up de culori, texturi si chiar epoci pe care stilul eclectic aduce, trăgându – l cu eleganța poate fi o sarcină grea , într – adevăr. Adăugați la aceasta dorinta tot mai mare de proprietari de a avea o baie liniștitoare , care combină o notă de modernitate cu stilul lor de design ales, iar atribuirea de proiectare devine și mai uimitoare. Dar astăzi, avem o colectie de 15 bai eclectice fabuloase , care va va oferi inspirație și idei pe care le puteți utiliza pentru a pune. Și cea mai bună parte este că toate acestea vin cu o doză sănătoasă de albastru!

Penny gresie în albastru creează un fundal fascinant

De ce albastru vă întreb? Pentru început, aceasta este culoarea primară cea mai preferată în baie și combină frumos cu neutrii calmant si alb. Adăugați la această multe nuanțe exotice pe care le oferă, și băi albastru eclectice sunt absolut perfecte pentru cei care doresc o baie jucaus, elegant și elegant , care reflectă personalitatea lor.

Întoarceți la pereții

Una dintre mărcile de stil eclectic este ușurința cu care vă permite să se amestece diferite stiluri de design se întinde pe mai multe decenii și chiar epoci. În timp ce acest lucru vă oferă o mare varietate în ceea ce privește accesoriile, vanitatea, oglinzi și de iluminat pe care le puteți alege pentru baie eclectic, este nevoie, de asemenea, o tranziție atentă între elementele contrastante. Culoarea este cel mai simplu mod de a lega aceste stiluri diferite împreună, și albastru face acest lucru cu ușurință elocvent. În băi, pereții acoperiți în gresie de culoare albastru deschis inaugura culoare păstrând în același timp elegant.

utilizarea rafinat de țiglă albastru în baie

De iluminat și de perete gresie crea un efect Ombre subtil în baie

Dacă vrei să mergi dincolo de dale, atunci cred că de tapet, care este de a face o revenire în 2015. Grand picturi murale de perete, gresie si chiar plafonul poate adăuga albastru la baie eclectic, fără preluare și făcându-l vizual copleșitoare. Se repetă această nuanță în program baie, deșertăciuni și alte opțiuni pe care le face, și aveți o baie creativă, individuală și atemporal eclectic.

mod excepțional de a adăuga albastru la baie

Colorat idee mică baie

murale de perete rezistent la apa de culoare adaugă la baie mică

Nuante reci de albastru

Marele avantaj de a alege o culoare ca albastru este multe nuante pe care le oferă și ușurința cu care o tranziții de nuanță în alta. Deci, cum face acest lucru juca în avantajul tău în baie eclectică? Deoarece aducerea texturi contrastante si elemente de design este greu, puteți utiliza această tranziție în umbră pentru a le lega împreună fără efort. Nu sunt limitate la doar un „greu de găsit“ nuanță în timp ce la cumpărături pentru o cadă de baie, program sau accesorii, ceea ce face sarcina dumneavoastră cu atât mai ușor. Shades ca Teal si turcoaz poate aduce un indiciu de culoare verde, care pot fi folosite pentru tranziția la peste accesorii verzi în baie!

Aurul aduce un aer de regality la baie

Gresie în duș aduc un contrast și un element de surpriză la setarea

Baie cu gresie teal și o cadă de baie în roșu

Faux murale țiglă de perete creează un punct focal de distracție în baie

Atingeți în mai multe nuanțe de albastru pentru o baie plina de culoare

Se înmoaie în albastru!

Designerii sugerează lipirea la un fundal alb de bază în timp ce modelarea o baie eclectic, deoarece ajută la crearea unui spațiu liniștitor, atemporal. Albastrul este partenerul perfect de aici, așa cum funcționează strălucit cu alb și nu pare a fi de la locul sau de prost gust, chiar și în cele mai neînsemnate de băi. Cu căzi de baie de epocă și design retro preluarea în ultimii câțiva ani, cred că de o cadă de baie colorate în albastru (gheare-picior sau independent) pentru a condimenta setarea. Dacă alb nu funcționează pentru tine, puteți opta chiar și pentru un fundal albastru toate pentru un look monocromatic.

Cada de baie aduce frumusete albastru la această baie eclectic

utilizarea minunat de albastru în baie eclectic

baie Brilliant în albastru cu arta de perete superba

Design-ul unic plafon adaugă culoare și fler la baie

You may also like