Skip to main content

4 Baie Greșeli comune de proiectare și cum să evite

4 Greșeli de design de baie comună

Cei mai mulți dintre noi nu sunt designeri de interior profesioniști, motiv pentru care este bine să facă câteva greșeli de proiectare din timp în timp (Este cel mai bun mod de a învăța, nu?). Cu toate acestea, nu trebuie să trăiască cu pași greșiți pentru totdeauna. De multe ori, cu doar câteva mici trucuri, aceste erori sunt ușor fixe și interioarele se simt mai fabulos și funcțional decât oricând.

Iată patru dintre cele mai comune greseli de design de baie pe care le vedem, precum și pași simpli puteți lua pentru a le corecta. Dacă îți dai seama că ești vinovat de una sau două pe listă, nu vă faceți griji-Depunem aici pentru a ajuta.

1. iluminat Nu stratificarea

Sunteți pur și simplu pentru a rezolva cu iluminat deasupra capului în baie? Dacă da, faci tu însuți un deserviciu. iluminat Layered este cheia pentru a crea o cameră cu adevărat funcțională, iar baia nu este o excepție. iluminat Layered face rutine de îngrijire, cum ar fi ras sau punerea pe machiaj, mult mai ușor.

Pentru cei nesiguri de ceea ce ar putea arata un aranjament de iluminat stratificat cum ar fi, iată un exemplu:

  • Iluminat ambiental:  dvs. corpuri de iluminat existente. Luați în considerare adăugarea de iluminat încastrat suplimentar pentru a înveseli orice colțuri întunecate.
  • Iluminatul de accent:  Un accesoriu suplimentar în jurul oglinzii sau vanitatea ajută cu rutine de ingrijire. Dacă vă bucurați în mod frecvent în cada să se relaxeze, ia în considerare adăugarea unui corp de acolo, de asemenea; una care va permite să dim luminile pentru a crea o anumită ambianță.
  • Iluminat de activitate:  mai mici, oglinzi cosmetice luminate poate ajuta , de asemenea , cu manipularea psihologică.

2. Efectuarea de stocare un gând ulterior

Ca de iluminat stratificat, această greșeală afectează atât forma și funcția. O baie fără suficient spațiu de stocare pentru a păstra totul organizat este mult prea comun. Produsele se ingramadite peste tot, ceea ce face aspectul camerei dezordonat și distrage atenția de la design.

Este timpul pentru a obține serios despre spațiul de stocare. Primul pas este imaginind exact ceea ce ai nevoie. Du-te prin rutina cu baie ca-este, și de a face cele mai bune dvs. pentru a identifica în cazul în care lucrurile încep să se descompună. Focus pe orice puncte în cazul în care vă aflați obtinerea frustrat cu aspectul actual, sau săpat prin sertare neorganizate pentru a găsi un element care aveți nevoie.

Apoi, du-te la cumpărături pentru soluții de stocare adecvate cu problema zonelor dvs. în minte. Aici e cheia: nu doar opta pentru cea mai ieftină, opțiunea utilitară. În schimb, să investească într-o piesă, care va face dublu datoria prin adăugarea de o anumită valoare estetică, cum ar fi coșuri de răchită arătate mai sus.

3. Corpuri de nepotriviri

Să recunoaștem: este destul de ușor să intruneasca dispozitivele de fixare. Este posibil să fi re-făcut baie bucata-cu-bucata, realizând doar în timp, că ceva nu a adăuga destul de sus în design-ul. Din fericire, cu toate acestea, este, de asemenea, o soluție destul de ușor; una care poate fi cu siguranță abordate într-un week-end.

Atunci când se ocupă cu dispozitive de prindere, este important să ne amintim că, în timp ce materialul pe care o alegeți pentru luminări dvs. este cheia, finisajul poate fi chiar atât de mult. Două corpuri care sunt realizate din același material a corpului, dar găzduiesc finisaje diferite, nu se va potrivi. Luați în considerare aspectul sunteți după înainte de a cumpăra:

  • Lustruit:  lustruit finisajele sunt cautati cele mai moderne, oferind textura netedă și strălucire ridicată.
  • Periat sau satin:  Aceste finisaje sunt cele mai comune, oferind mai mult de un aspect mat.
  • Unsă:  Unii considera mai inchisa, unse cu ulei de finisaje pentru a fi un pic de modă veche, cu toate acestea, ele funcționează bine cu anumite stiluri estetice , cum ar fi toscan sau de design Țara franceză.

4. Uitând decor

Atunci când se ocupă cu un spațiu strâmt, poate fi tentant să renunțe la un decor de baie pentru teama de a crea dezordine (a se vedea baie de design greșeală # 2). Cu toate acestea, va sfatuim în urma acestui îndemn. elemente de decor sunt de multe ori detaliile care pot ajuta la a face design-ul simt intenționată, completă, și personale, mai degrabă decât un spațiu strict utilitar sau un gând ulterior.

Realitatea este că nu aveți nevoie de un decor prea mult pentru a scoate un aspect coeziv. Începeți prin asigurându-vă că toate textilele, cum ar fi prosoape dvs. și podea rogojini-meci. Pune-o bucata sau doua de arta de perete pe ecran. Apoi, dacă aveți orice cameră, luați în considerare adăugarea unele verdeață sau lumânări la vanitatea sau o altă suprafață plană.

greșeli de proiectare baie se întâmplă la cele mai bune dintre noi, dar asta nu înseamnă că nu poți învăța din greșelile tale și să facă unele schimbări în bine.

 

You may also like