Skip to main content

15 puncte Lista de verificare Înainte de a începe Renovarea dvs. de baie

O renovare baie este o sarcină înălțătoare. Dar , inainte de a sari pentru a alege cele mai recente țiglă sau cadă de baie de design, există câteva lucruri mai puțin interesante să ia în considerare astfel încât proiectul se dovedește doar modul în care visezi. Pentru că renovarea o baie poate fi copleșitoare, consumatoare de timp și costisitoare, am pregătit un simplu 15 puncte listă de verificare pentru a vă asigura că proiectul rămâne pe drumul cel bun și renovarea decurge fără probleme.

1. buget

Dacă nu știi deja ar trebui să lucreze la o idee de cât de mult doriți să cheltuiți pe renovare dvs. de baie. Stabilirea unui buget vă va ajuta să ghideze când luați decizii cu privire la ce să includă în Remodelarea. După ce v-ați dat seama ce poți cheltui și scade suma alocată forței de muncă, vei avea un sentiment mai clar de ceea ce se poate cheltui pe faianță, gresie, program, si figuranti.

2. Timpul

Mulți oameni presupun că în cazul în care acestea sunt remodelare o baie mică va dura doar câteva zile, sau oricum va dura mult mai puțin timp decât una mai mare. Acest lucru nu este neapărat cazul. În funcție de cât de multe elemente pe care le schimbați în baie contractantul va trebui să treacă prin toate aceiași pași ca și o baie mai mare. Cu toate acestea, planificarea se referă nu numai la definirea duratei lucrărilor de renovare, dar, de asemenea, anumite etape intermediare, cum ar fi comandarea și achiziționarea de gresie, program, vanitatea construit la comandă sau dulapuri pentru a vă asigura că acestea pot fi livrate atunci când contractantul are nevoie de ele. Planificarea timpului este, de asemenea, esențială pentru cei cu doar o baie în casa lor, deoarece acestea vor trebui să ia măsurile necesare în cazul în care pentru a lua un duș și la toaletă, în timp ce baia este luată în afară.

 secvența 3. Lucrări

Când vine vorba de renovare baie prin completarea într-o secvență de locuri de muncă specifice vă puteți salva de la o mulțime de timp de până curat și greșeli. Fie ca demoleaza sheetrock sau revopsire pur și simplu, doriți întotdeauna să înceapă de la partea de sus a camerei. Remodeleze tavanul primul, al doilea, pereți și podele treia, astfel încât să puteți preveni deteriorarea noile componente.

4. Probleme ascunse

Dacă faci un upgrade major pentru baie ia în considerare a face un „intestin plin“. Când este făcut de către un profesionist cu experienta va termina cu o baie de zero probleme, care va funcționa perfect și să adauge valoare extraordinară pentru casa ta pentru mulți ani de acum încolo. sanitare în funcție de vârsta de casa ta și cât de bine a fost construit cea mai mare problemă ascunse s-ar putea întâlni daune apa, asa ca uite pentru deficiențele structurale în încadrarea podea, neaerisit corespunzător, vechi instalații sanitare corodat, cabină de duș țiglă non-rezistent la apa / cada înconjoară, etc.

5. stil de design și funcționalitate

Când prima început de pornire de gândire despre aspectul dorit pentru baie. Există mai mulți factori să ia în considerare cum ar fi vopsea de culoare, opțiuni țiglă, deșertăciunilor, dușuri, căzi, robinete, etc se poate obține copleșitoare foarte rapid, astfel începe cu unele de cercetare. Puteți începe să piesă împreună elementele pe care le place în ceea ce va deveni designul final al baie sau puteți alege un element de design pe care doriți să îl prezentați în baie și apoi lucra restul de proiectare baie în jurul acestuia.

Proiectarea ar trebui să lucreze mână în mână cu funcționalitatea de a lua în considerare, care va folosi baia și modul în care, ia în considerare o eventuală revânzare a casei și, de asemenea, să ia un moment să se gândească modul în care design-ul băii se va potrivi cu restul casei.

6. Măsurători

Există 3 limitări majore care fac într-adevăr contează dimensiunea în renovare baie: dimensiunea totală a baie (de obicei, cea mai mică cameră din casă), amplasarea conductelor sanitare existente și cabluri electrice și dimensiunile standard tipice de program baie. Prin urmare, asigurați-vă că aveți măsurători corecte și specificațiile atunci când te duci la magazin. Mai frustrant decât încercarea de a face cumpărături fără măsurători este de a termina lucruri de cumpărare care nu se potrivește.

7. Contractor

Angajarea unui contract pentru un loc de muncă DIY teoretic? Ei bine, da, că este un lucru inteligent pentru a face, având în vedere complexitatea operației și operațiunile dificile implicate (electrice, Tigla, sanitare, etc.). Prin urmare, nu trece cu vederea avantajele de a angaja un contractant și salvați-vă o sarcină de mizerie și de timp.

8. Sanitare și caracteristici

Nu renovare este completă fără remodelarea sau repararea dispozitive de fixare și caracteristici, care ar putea face foarte bine o listă de verificare separată ei înșiși: duș, cadă de baie, WC, bideu, chiuveta, robinete și capete de duș. Ar trebui, de asemenea, să actualizeze sau să reparați oglinzi și uși de duș. Puteți schimba, de asemenea, aspectul de baie foarte usor prin schimbarea din mânerele ușilor, scoate sertar și hardware-ul pentru ușile dumneavoastră de duș. Dacă aveți bugetul de un nou set de uși de duș poate schimba complet aspectul camerei dumneavoastră.

9. Dulapuri, depozitare și rafturi

Planificarea dulapuri, rafturi și stocarea de soluții este o problemă delicată, în cele mai multe cazuri. În camerele mici, neregulate în formă, cum ar fi baie, este chiar atât de mult. Ei trebuie să fie funcționale și pot găzdui toate lucrurile păstrând în același timp totul ușor accesibil, acestea trebuie să se încadreze în spațiul disponibil și profita din plin de ea și pe partea de sus de toate, ei trebuie să arate elegant.

10. Pereți și pardoseală

Practic, orice material poate fi folosit pentru pereți și pardoseli de suprafață în baie, atâta timp cât este rezistent la apa, fie natural, fie prin intermediul unui finisaj impermeabil. În funcție de bugetul și stil, ceramica, marmura, granit si gresie face podele si suprafete de perete frumos si foarte durabile pentru bai. Pentru podele opțiuni suplimentare pot include ciment (vopsite sau pătată), foaie de vinil sau placi de vinil, care sunt costisitoare și arată mai bine decât de obicei. Oricare ar fi alegerea ta, mintea întotdeauna un alt criteriu cheie pentru alegerea Pardoselile baie: durabilitate și rezistență la alunecare.

11. Lumini

O baie poate fi redat nepractice sau de-a dreptul periculoase fără o iluminare adecvată, astfel plan pentru iluminatul de proiectare, care este funcțional și, de asemenea, creează o atmosferă. Planul pentru maximizarea luminii naturale în primul rând, în timp ce pentru lumina artificială este recomandabil ar trebui să aibă cel puțin 4 wați de iluminat cu incandescență pe picior pătrat.

12. Accesorii

Deși aparent nesemnificative în imaginea de ansamblu a proiectului de ansamblu, nu remodela este completă fără accesorii noi. Și destul de surprinzător, lucrurile mici cum ar fi prosoape noi, spală haine, vase de săpun, oglinzi, suporturi pentru prosoape, covoare de baie adăuga până la factura finală. Dacă sunteți pe un buget, prosoape noi de mână va fi mai bine decât nimic.

13. Ventilarea

Ventilația este esențială într-o cameră umedă, cum ar fi baie. De asemenea, este o sarcină dificilă, care are nevoie de o planificare bună: alegerea ventilatorului dreapta, poziția corectă pentru instalare, și care se ocupă cu cablajul electric. ventilație slabă poate lăsa baie umedă, mucegăite și poate chiar dăuna sănătății dumneavoastră. O baie bine ventilat, cu toate acestea, nu este doar o baie sanatoasa. fluxul de aer poate preveni, de asemenea, continuă atât dezintegrarea orice garnitură din lemn sau dispozitive de fixare și saturația de construire a izolației.

14. Mergând verde

Chiar dacă personal nu le pasă de a merge verde într-un fel sau altul, piața este trend spre acest așa că este ceva să ia în considerare. Și există mai multe opțiuni de buget prietenos pentru a adăuga o notă verde la baie: o toaletă flux redus, care utilizează mai puțină apă și vă economisește bani în facturile de apă; vopsele reduse-COV sau fără COV; vanitati din lemn recoltat în mod durabil; blaturi de suprafață Placi de sticlă reciclată, etc.

15. curat finală

Final curat ar trebui să includă o curățare completă a tuturor cabinetry, în interior și în exterior, corpuri de tubulaturi, pereți, pardoseli, ferestre, și de lumină. Cu toate că de multe ori trec cu vederea în faza de planificare, în cazul unei renovări majore poate doriți să ia în considerare contractarea unui serviciu de curățenie, ceea ce înseamnă costuri suplimentare care au impact asupra bugetului. Dacă te simți în stare să faci singur, poate fi necesar să adăugați o zi sau două pentru sincronizarea inițială.

You may also like