Skip to main content

Construiți o baie mai bună: 6 Baie Upgrade-uri în valoare de bani

Bucătăriile sunt de obicei văzute ca inima casei, dar bai sunt musculare . O baie de prost planificată ar putea afecta modul în care vă simțiți despre casa ta pentru anii următori. Mai mult decât atât , este una dintre camerele cele mai scumpe pentru a renova. Dacă sunteți construirea propriei case, este important pentru a obține dreptul de baie prima dată. Constructor dvs. ar trebui să aibă o listă de opțiuni și upgrade – uri standard dar cum știi upgradările baie se va adăuga la valoarea casa ta?

Se repetă după noi: Bai ar trebui să fie cele mai multe camere funcționale în casă. Alegerea dreptul de baie upgrade înseamnă că veți iubi baia de ani de zile pentru a veni – indiferent de ce. Investească în aceste upgrade-uri de baie pentru a obține cea mai mare valoare pentru banii tai.

Construiți o baie mai bună: 6 Baie Upgrade-uri în valoare de bani

Baia principala

În cazul în care floorplan ales oferă baia de master ca o opțiune, ia-o. bai master sunt una dintre caracteristicile cele mai de dorit pentru valoarea de revânzare. În cazul în care aspectul de domiciliu curent nu include o baie de maestru, ar putea fi în valoare de bani pentru a avea design-ul arhitect unul pentru tine. Fiind unul dintre cele mai utilizate camere din întreaga locuință, o baie de master este o necesitate. Acesta oferă adulților un loc de relaxare, se separe de copii și să rămână sănătos. Este una dintre cele mai scumpe upgrade-uri de baie, dar tot ce cheltui pe o baie de master vă va plăti înapoi de zece ori în funcționalitate și de investiții.

Subsol sanitare

Adăugarea de subsol sanitare în timpul procesului de constructie este ieftin și ușor, astfel încât să plătească constructor dumneavoastră să fi făcut-o înainte de a te muta. Sigur, nu e cel mai interesant upgrade-ul. Cu toate acestea, optând pentru instalații sanitare în pivniță – chiar dacă nu este terminat – are sens. Vei termina probabil subsol cândva în viitor, și având sanitare instalate în timpul procesului de construcție vă economisește bani. Când sunteți gata să-l termine, nu va trebui să rupe beton sau rupe pereti pentru a instala sanitare. În schimb, puteți cârlig chiar în instalații sanitare existente și trece direct la încadrare și gips-carton.

Placi de ceramica si podele

Intrebati pe cineva care a trăit cu țiglă roz rău timp de 10 ani: placi de ceramica este greu de înlocuit. Este nevoie de o demolare majoră, și, în cele mai multe cazuri, o vei pune off sau să învețe să trăiască cu țiglă te urăsc. Nu se stabilească pentru țiglă standard, dacă nu e ceva ce iti place, pentru că încearcă să-l înlocuiască pe drum este costisitoare și consumatoare de timp. Suprafețele Upgraded îmbunătăți aspectul de baie asa ca e ceva special. Urmați același principiu cu parchet, alegerea materialelor de lungă durată, pe care le gasesti atractive. Puteți schimba oricând vopsea de culoare și dispozitive de prindere, dar faianta si parchet va fi acolo pentru un timp.

spațiu de stocare suplimentar

În cazul în care una dintre opțiunile pentru upgrade-uri de baie este crescut de stocare, răspunsul ar trebui să fie da. Baie de stocare este una dintre caracteristicile ar putea să nu gândiți inițial, dar pot aduce îmbunătățiri uriașe în stilul tău de viață. dulapuri suplimentare, built-in rafturi si organizatorii fac diferenta dintre o pestera aglomerat și un refugiu liniștit. Opteaza pentru upgrade-uri care construiesc din spațiul pe care îl ai și vă ajută să păstrați băi dvs. complet organizate.

O mai bună iluminare

iluminat Builder-grad este rareori inspirat. De obicei, standard de over-the-oglinda lumini, care sunt ieftine pentru a cumpăra și instala. Aveți posibilitatea să faceți upgrade pachetul de iluminat pe cont propriu, prin achiziționarea de corpuri mai bune și chiar de planificare pentru luminile pot. In timp ce iluminatul natural este întotdeauna cel mai bun, ferestrele nu sunt întotdeauna fezabile într-o baie. Asigurați-vă pentru o lipsă de lumină cu corpurile de iluminat modernizate, care sunt echipate cu lumini LED-uri luminoase, care va rezista.

cadă și duș separat

Una dintre cele mai simple upgrade-uri de baie cu care pentru a obține un profit pe dolar este o cadă și duș separat. spații separate crește în valoare de casa ta și de a oferi mai multă funcționalitate – în special în baia de master. Un standard cadă și duș combinat s-ar putea face truc, dar nu are un factor de wow. O cadă și duș separat nu este chiar o renovare week-end, așa că dacă e ceva ce vrei, upgrade-ul în timpul procesului de construcție în loc. O să te mulțumești mai târziu.

Bucătăriile s-ar putea vinde case, dar orice proprietar vă poate spune că o baie confortabilă, funcțională este la fel de important. Funcția și stilul ar trebui să vină împreună pentru a crea spații care să păstreze familia organizat, asa ca uite pentru upgrade-uri care sunt compatibile cu modul în care trăiți. În cele mai multe cazuri, petrece un pic mai mult pe upgrade-uri de baie gandite poate crește valoarea de revânzare casa ta – și satisfacția familiei tale.

You may also like