Skip to main content

7 sfaturi pentru o relaxare Feng Shui baie Retreat

Dragostea noul Feng Shui baie vibe? Carry același spa în stil în dormitor principal. În Feng Shui practică, iar culorile și elementele sunt diferite pentru un dormitor, dar puteți obține în continuare o atmosferă liniștitoare. Cel mai simplu mod de a adăuga confort dormitor este prin lenjerie de lux, și arome moi. Doar adăugând o margine moale și lumânările parfumate pot transforma complet dormitor și de a crea acel sentiment Feng Shui retragere.

Ne place experiența retragere de spa, mai ales atunci când putem recrea la domiciliu. Crearea o atmosfera de relaxare în baie este de aproximativ mai mult decât doar lumânări și un halat pufos. Puteți îmbrățișa, de asemenea, energia liniștitoare de Feng Shui cu stilul preferat de decorare și culoare paleta. Folosind aceste principii simple, este o modalitate simplă și frumoasă pentru a crea un liniștitor Feng Shui baie retragere.

1. Alegeți Feng Shui schema de culori dreptul de baie

Acesta vă poate surprinde să știți că cele mai bune culori Feng Shui pentru baie nu sunt doar albastru și verde. In timp ce aceste culori reci pot avea un loc în paleta de culori, in Feng Shui reprezinta apa care este deja abundent în baie.   Sticlă, metal și apă, din baie de apă reprezintă, de asemenea. Cel mai simplu mod de a decora baie cu principii Feng Shui este prin echilibru, în special prin culoare. Scopul tau in alegerea culorilor dreptul de baie este de a echilibra elementele de apă puternice , cu nuanțe calde și cu accente de lemn. Albastru și verde poate fi o parte din paleta de culori frumoase, dar veți dori să – l amesteca cu accesorii si culori naturale.

2. Declutter și simplifica pentru un refugiu relaxant baie

E greu să fii relaxat când ne confruntăm cu dezordine. Pentru o cameră mică, cum ar fi o baie, dezordine este o problemă și mai mare. Feng Shui este totul despre energie, sau Chi. Mișcarea de energie pot fi prinse în buzunarele de dezordine, ceea ce face baie un loc pentru a scăpa de, nu.

Începeți prin abordarea baie contra dezordine. În graba noastră să se pregătească în fiecare dimineață, vom mai vedea dezordinea vom lăsa în urmă în fiecare zi. Prin utilizarea organizatori sertare și depozitare destul de pe partea de sus a contorului, puteți ascunde dezordinea care creează stres pe măsură ce începe ziua. Evaluați nevoile dvs. de stocare și de a face compensare tejghea o prioritate. De asemenea , reevalueze dvs. baie coș de gunoi.   Am f – l pare să se reverse mai repede decât vă puteți goli, poate fi necesar să faceți upgrade. Aceasta este o mare sursa de stres dezordine în baie.

3. Actualizarea de iluminat pentru o baie Feng Shui

baie de iluminat este aproape la fel de important pentru a Feng Shui ca paleta de culori. Cum culorile (și) apar în baie poate face sau rupe dimineață. Gândiți dincolo de doar lumina sau vanitatea lumina tipic deasupra capului. Căutați modalități de a „strat“ de iluminat pentru o atmosferă relaxată. Cu accentul pe energie Feng Shui, de iluminat dreapta este esențială pentru un refugiu baie, ca de iluminat prea luminos poate fi prea energic pentru un spațiu de relaxare.

Dacă nu obțineți aspectul dorit de la machiaj rutina de dimineață, oglinzi iluminate cu LED-uri cele mai recente pot ilumina tu si vanitatea ta frumos. Cel mai rapid mod de a schimba luminile de baie este prin becurile de lumină. Asigurați-vă că becurile de lumina sunt potrivite pentru baie prin experimentarea cu cald, lumina zilei și moi becuri, până când veți obține look perfect.

4. Alege lenjerie dreptul de baie

Cele mai delicate lenjerii de pat sunt o necesitate în Feng Shui baie refugiu. prosoape pufoase și robe vă invită să vă relaxați și să meargă de stres la sfârșitul zilei. Alb sau neutru gri și bej sunt culorile perfecte pentru lenjerie de baie, deoarece vă încurajează să fii creativ cu schema de culori.

5. Adăugați Feng Shui perfecta accente de baie

Oricare ar fi baie schema de culori pe care o alegeți, vă puteți îmbunătăți energia Feng Shui liniștitor cu accesoriile potrivite. Desigur, veți dori să păstrați accesoriile simplu pentru a menține dezordine la un nivel minim. În cazul în care paleta de culori baie este umplut cu „culori de apă,“ accente decorative va fi cel mai echilibrat dacă sunt calde și naturale. cutii din lemn de tec sau o bancă mică poate echilibra prea multe culori reci în baie. Pentru o paletă de culori baie de culoare închisă, accesorii realizate din Driftwood sau lemn vopsite în alb, sunt atingere perfect pentru a ușura lucrurile.

6. Nu uitați să adăugați mirosuri calmante pentru baie

La fel ca și experiența spa perfectă, parfumurile pe care le alegeți pentru baie sunt o parte importantă a transformării dvs. Feng Shui. Elementele o baie retragere ar trebui să se angajeze toate simțurile, și alegerea arome naturale este un mod autentic de a le aduce toate împreună.

7. Adu design-ul Feng Shui in dormitorul matrimonial

Dragostea noul Feng Shui baie vibe? Carry același spa în stil în dormitor principal. În Feng Shui practică, iar culorile și elementele sunt diferite pentru un dormitor, dar puteți obține în continuare o atmosferă liniștitoare. Cel mai simplu mod de a adăuga confort dormitor este prin lenjerie de lux, și arome moi. Doar adăugând o margine moale și lumânările parfumate pot transforma complet dormitor și de a crea acel sentiment Feng Shui retragere.

You may also like