Skip to main content

Idei calde Fixture de metal pentru a înveseli baie

Știm cu toții că tendințele de design vin și pleacă, dar următorul lucru mare este corpuri metalice calde in bai. Gone sunt zile de crom rece și oțel inoxidabil. Aceste zile, este vorba despre crearea de spații primitoare cu place de cupru, bronz, alamă și aur.

Dacă sunteți îngrijorat cu privire la modul de a încorpora cele mai bune aceste materiale în design-ul fără a lăsa design deveni prea retro, nu se agita. Avem sfaturi cu privire la modul de utilizare a metalelor calde pentru a crea o estetica chic pe care le vei iubi pentru o lungă perioadă de timp să vină.

1. Du-te pentru aur

Ideea de a folosi aur într-o baie poate părea învechită. Dar, acest aspect a fost recent confruntă cu o renaștere, și să ne asigurăm că vă aduce cu siguranță atingere de lux care s-ar aștepta.

Cheia pentru utilizarea de aur într-un context modern, este de a se concentra pe forme de ultimă oră. Uita-te pentru elemente cum ar fi robinete cascadă și controale de duș minimalist în acest finisaj. De asemenea, amintiți-vă că, atunci când este vorba de aur, mai puțin este mai mult. Folositi-l ca un accent în design-ul, mai degrabă decât o componentă principală.

2. Alegeți cupru

E ceva în legătură cu modul în care lumina reflectată de cupru pe care o face deosebit de ochi-prinderea. Din acest motiv, va deveni în curând un du-te la alegere pentru oricine caută pentru a crea o baie care este cu adevărat un pretext. Luați în considerare utilizarea acestuia pentru punctul focal al spațiului ca o cadă mare sau luați în considerare amestecare și potrivire cu un alt metal.

Una din alte caracteristici pozitive ale cuprului este că este destul de ușor de întreținut. Cea mai mare parte a timpului, apa calda este tot ceea ce este necesar pentru a restabili un dispozitiv uzat sau element de iluminat pentru fosta strălucirea. Pentru acele ocazii care necesită o curățare mai amănunțită, sari peste produse chimice dure în favoarea unei mai curat ca mai blande detergent de vase.

3. Luminați cu alamă

Brass a fost în jur de vârstele și este durabilitatea naturală combinată cu care sclipesc lustruit va da orice baie un aspect impunător, mai ales atunci când compensate cu nuanțe mai închise, care fac finisaj pop. Acest finisaj ar trebui să fie o alegere de top în ambele spații cele mai moderne și mai tradiționale.

Cu toate acestea, factorul unul să ia în considerare înainte de a lua cufundã cu alamă este că acesta are nevoie de unele întreținere regulată să-l păstrați în căutarea mare. Este întotdeauna cel mai bine să respectați instrucțiunile de întreținere specifice producătorului, astfel încât coborâșuri de rutină distruge ar trebui să fie făcută cu un agent de curățare aprobat.

4. Adu Unele bronz

Bronz este o alegere interesantă pentru baie, deoarece, spre deosebire de finisaje de multe alte metale se poate obține de fapt, mai bine cu vârsta. Acest lucru se datorează faptului că produsele etichetate ca „bronz ulei-frecat“ sau „bronz mână frecat“ nu sunt date un finisaj exterior pentru a le proteja de elementele de fabricație după. De-a lungul timpului, utilizarea și expunerea la elementele vor crea un model unic de colorare, care adanceste estetic.

Din acest motiv, vă recomandăm bronz celor care se bucură de un caracter de epocă și farmec. Din moment ce bronz a fost, de asemenea, foarte popular în timpul erei revoluționare, ea tinde să se potrivească deosebit de bine în case coloniale sau alte modele tradiționale în mod similar.

You may also like