Skip to main content

15 Eclectic Kylpyhuoneissa tilkka Ihana Blue

Ajatusta eklektinen kylpyhuone voi olla sekä hauskaa ja pelottava samaan aikaan. Vaikka monet asunnon nauttia viileä mash up värejä, kuvioita ja jopa aikakaudet että eklektistä tuo, vetää se pois eleganssia voi olla vaikea tehtävä todellakin. Kun tähän lisätään kasvava halu asunnon saada rauhoittava kylpyhuone, jossa yhdistyvät ripaus nykyaikaa kanssa valitsemaansa muotoilu ja design tehtävä entistäkin hämmentävä. Mutta tänään, meillä on kokoelma 15 fabulous eklektinen kylpyhuoneissa , jotka tarjoavat sinulle inspiraatiota ja ideoita, joita voit hyödyntää. Ja parasta on, että ne kaikki tulevat aimo annos sinistä!

Penny laatat sinisellä luovat kiehtovan taustan

Miksi sininen kysyt? Ensinnäkin, se on edullisin pääväri kylpyhuoneessa ja upeasti rauhoittava neutraaleja ja valkoinen. Kun tähän lisätään monia eksoottisia sävyjä se tarjoaa, ja siniset eklektinen kylpyhuoneet ovat aivan täydellinen niille, jotka haluavat leikkisä, elegantti ja tyylikäs kylpyhuone, joka kuvaa heidän luonnettaan.

Kääntyä Walls

Yksi tavaramerkkejä eklektistä on helppous, jolla sen avulla voit sekoittaa eri suunnittelu tyylejä ulottuvalla eri vuosikymmeniltä ja jopa aikakausilta. Vaikka tämä antaa sinulle paljon erilaisia ​​kannalta lisävarusteita, turhamaisuus, peilit ja valaistus, että voit valita varten eklektinen kylpyhuone, se myös edellyttää huolellista siirtyminen vastakohtia. Väri on helpoin tapa sitoa nämä eri tyylejä yhteen, ja sininen tekee tämän kanssa kaunopuheinen helposti. Kylpyhuoneissa, seinät ovat täynnä vaaleansininen laatat tullessaan väri pitäen sitä tyylikäs.

Hieno käyttö sininen laatta kylpyhuoneessa

Valaistus ja seinälaatat luoda hienovarainen Ombre vaikutus kylpyhuoneessa

Jos haluat mennä pidemmälle laatat, mieti sitten tapetti, joka tekee grand paluun vuonna 2015. seinämaalaukset, lattialaatat ja jopa katto voi lisätä sinistä eklektinen kylpyhuoneen ottamatta yli ja tekee siitä visuaalisesti ylivoimainen. Toista tämä sävyä kylpyhuoneen kalusteet, turhuus ja muita valintoja teet, ja sinulla on luova, yksilöllinen ja ajaton eklektinen kylpyhuone.

Poikkeuksellinen tapa lisätä sinistä vessaan

Värikäs pieni kylpyhuone idea

Vedenpitävä seinätulostesektorille lisää väriä pieni kylpyhuone

Cool sinisen sävyjä

Suurena etuna poiminta väri kuten sininen on monia sävyjä, että se tarjoaa ja helppous, jolla yksi värisävy siirtymiä seuraavaan. Miten tämä pelaa eduksesi eklektisellä kylpyhuoneessa? Koska tuo vastakkaisia ​​tekstuurit ja sisustuselementtejä on kovaa, voit käyttää tätä siirtymää varjossa sitoa ne yhteen vaivattomasti. Et ole rajoitettu vain yhteen ‘vaikea löytää’ sävyn, kun ostokset kylpyamme, kalusteet ja varusteet, joten sinun tehtäväsi sitäkin helppoa. Sävyjä kuten sinivihreä ja turkoosia voi tuoda häivähdys vihreää, jota voidaan käyttää siirtymäaika vihreän tarvikkeet kylpyhuoneessa!

Kulta tuo ilmaa regality vessaan

Laatat suihkussa tuovat kontrastia ja yllätyksellisyys asettamiseen

Kylpyhuone tavi laatat ja kylpyamme punaisella

Faux laatta seinä seinämaalaus luo hauskaa keskipiste kylpyhuoneessa

Hyödynnä monia sävyjä sininen värikäs kylpyhuone

Liota Blue!

Suunnittelijat ehdottavat kiinni perus valkoista taustaa samalla muotoiluun eklektinen kylpyhuone, koska se auttaa luomaan rauhoittava, ajattoman tilan. Sininen on täydellinen kumppani tähän, koska se toimii loistavasti valkoinen ja ei näytä pois paikaltaan tai pramea, jopa pienimmätkin kylpyhuoneet. Vintage kylpyamme ja retrohenkinen haltuunottoon viime vuosina, ajattele värikäs kylpyamme sininen (kynsiä-jalka tai itsenäisen) piristää ympäristössä. Jos valkoinen ei toimi, voit jopa valita all-sininen taustana yksivärisen ilmeen.

Kylpyamme tuo sininen kauneutta tähän eklektinen kylpyhuone

Ihastuttava käyttö sinisen eklektisellä kylpyhuoneessa

Brilliant kylpyhuone sinisellä upea seinälle

Ainutlaatuinen katto muotoilu lisää väriä ja hohto kylpyhuoneeseen

You may also like