Skip to main content

15-Point Tarkistusluettelo ennen kylpyhuoneesi Remontti

Kylpyhuone remontin on jännittävä tehtävä. Mutta ennen hyppäämällä valita uusin laatta tai kylpyamme suunnittelu, jotkut vähemmän jännittäviä asioita harkitsemaan niin projekti osoittautuu juuri niin kuin unelmoida siitä. Koska remontti kylpyhuone voi olla ylivoimainen, aikaa vievää ja kallista, olemme valmiita yksinkertaisen 15 pisteen tarkistuslistan varmistaa, että hanke pysyy radalla ja kunnostus sujuu.

1. talousarvion

Jos et tiedä jo kannattaa työskennellä jopa käsitys siitä, kuinka paljon haluat viettää oman kylpyhuoneen remontin. Määrittävät budjetin auttaa ohjaamaan teitä tekemään päätöksiä siitä, mitä sisällyttää uudistaa. Kun olet tajunnut, mitä voit viettää ja vähennettiin jaettavasta määrästä työvoimaa, sinun on selkeämpi, mitä voit viettää laatta, kalusteet ja muu sisältö.

2. Aika

Monet ihmiset olettavat, että jos he ovat remontin pieni kylpyhuone se kestää vain muutaman päivän tai muutenkin se vie paljon vähemmän aikaa kuin isomman. Tämä ei välttämättä ole. Riippuen siitä, kuinka monta kohdetta on muuttumassa kylpyhuoneessa urakoitsijan täytyy käydä läpi kaikki samat vaiheet kuin suurempi kylpyhuone. Kuitenkin suunnittelu viittaa paitsi määritellään keston remontin lisäksi tiettyjä välivaiheita, kuten tilaus ja osto laatat, kalusteet, erikoisvalmisteinen turhamaisuus tai kaapit varmista, että ne voidaan toimittaa, kun urakoitsija tarvitsee niitä. Suunnittelu aika on erittäin tärkeää myös niille, joilla on vain yksi kylpyhuone talonsa, koska ne on tehtävä järjestelyjä, joissa käydä suihkussa ja vessassa ja kylpyhuoneessa on purkanut.

 3. Works sekvenssi

Kun se tulee kylpyhuone remontin täyttämällä työn tietyssä järjestyksessä voit säästää monilta siivota ajan ja virheitä. Olitpa purkamalla sheetrock tai yksinkertaisesti uusintamaalausta haluat aina aloittaa yläosassa huoneen. Remontoida katto ensimmäinen, seinät toinen ja lattiat kolmas joten voit aiheutuvien vahinkojen välttämiseksi uusia komponentteja.

4. piilevät ongelmat

Jos olet tekemässä suuri päivitys kylpyhuoneen harkita tekee ”täyden gut”. Kun tehnyt ammattilainen asiantuntemusta voit päätyä nolla ongelmia kylpyhuone, joka toimii moitteettomasti ja lisää valtava arvo kotiisi monta vuotta eteenpäin. Iän kodin ja miten hyvin se on rakennettu suurin piilotettu ongelma saattaa ilmetä on vesivahinkoja, joten tarkkaile rakenteellisia puutteita lattiaan kehystys, huonosti tuuletettu putkityöt, vanha syöpynyt LVI, ei-vedenpitävä laatta suihku / amme ympäröi, jne.

5. muotoilu ja toiminnallisuus

Kun ensimmäinen alkaa alusta ajattelemalla ulkoasua haluat oman kylpyhuoneen. On monia tekijöitä, jotka katsovat, kuten maalin väri, laatta valintoja, turhuus, suihkut, porealtaat, hanat, jne se voi saada ylivoimainen hyvin nopeasti niin alkaa hieman tutkimusta. Voit aloittaa koota elementtejä, joista pidät, mitä tulee lopullisiin kylpyhuoneen tai voit valita suunnittelun kohde, jonka haluat ominaisuus kylpyhuoneessa ja sitten työ loput kylpyhuoneen suunnittelun ympärille.

Suunnittelu tehdään käsi kädessä toiminnallisuus niin miettiä, kuka käyttää kylpyhuone ja miten harkita mahdollisen jälleenmyynti talon ja myös hetki miettiä, miten kylpyhuoneen suunnittelu sopii muun talon.

6. Mittaukset

On 3 merkittäviä rajoituksia, jotka todella tekevät koko asia kylpyhuone remontin: kokoa kylpyhuone (yleensä pienin huoneeseen), sijainti nykyisten Vesijohdon ja sähköjohdot ja tyypillinen standardi mitat kylpyhuoneen kalusteet. Siksi varmista, että sinulla on oikea mitat ja tekniset tiedot kun menet kauppaan. Turhauttavampaa kuin yrittää tehdä ostoksia ilman mittauksia on lopulta ostaa tavaraa, joka ei sovi.

7. urakoitsija

Vuokraamalla sopimus koskee mahdollisesti DIY työtä? No, kyllä, että on älykäs asia tehdä monimutkaisuus huomioon ottaen työn ja vaikeita toimenpiteitä, jotka liittyvät (sähkö, laatoitus, LVI jne). Siksi älä unohtaa etuja palkata urakoitsijan ja säästää kuormaa kurjuuden ja aikaa.

8. Putkityökalusteet ja ominaisuudet

No päivämäärä on täydellinen ilman remontin tai korjausta kalusteet ja ominaisuuksia, jotka voivat hyvinkin tehdä erillinen tarkistuslista itse: suihku, kylpyamme, wc, bidee, pesuallas, hanat ja suihku päät. Sinun tulisi myös päivittää tai korjata peilit ja suihku ovet. Voit myös muuttaa ulkonäköä kylpyhuoneen helposti muuttamalla ulos ovenkahvat, laatikon vetää ja laitteiston oman suihku ovet. Jos sinulla on budjetti uudet suihku ovet voi täysin muuttaa ulkoasua huoneeseen.

9. Kaapit, varastointi ja hyllyt

Suunnittelu kaapit, hyllyt ja varastointia ratkaisuja on hankala ongelma useimmissa tapauksissa. Pienissä, epäsäännöllisen muotoinen huoneita, kuten kylpyhuone, se on vieläkin niin. Niiden on oltava toimiva ja mahtuu kaikki jutut pitäen kaiken helposti tavoitettavissa, niiden on mahtuvat käytettävissä olevaan tilaan ja hyödyntää sitä ja sen päälle kaiken, he tarvitsevat näyttää tyylikkäältä.

10. Seinät ja lattiat

Lähes mitä tahansa materiaalia voidaan käyttää pinnan seinät ja lattiat kylpyhuoneessa, kunhan se on vesitiivis, joko luontaisesti tai käyttämällä läpäisemätön pinta. Riippuen budjetin ja tyyliä, keramiikka, marmori, ja graniitti laatat tehdä komea ja erittäin kestävä lattia ja seinäpinnat kylpyjä. Ja lattia lisävaihtoehtoja voi sisältää sementtiä (maalata tai petsata), levyt vinyyli tai vinyyli laatat, jotka ovat halpoja ja näyttävät paremmilta kuin käytetään. Viinilistamme, aina mieleen toinen keskeinen valintaperusteet oman kylpyhuoneen lattia: kestävyyttä ja slip-vastus.

11. Valaistus

Kylpyhuone voi syntyä epäkäytännöllisiä tai suorastaan ​​vaarallista ilman riittävää valaistusta niin suunnitelma designvalaistus joka on toiminnallinen ja luo tunnelmaa. Suunnitelma maksimointi luonnonvaloa ensin, kun taas keinovalon on suositeltavaa sinulla pitäisi olla vähintään 4 wattia hehkulamppujen per neliö jalka.

12. Tarvikkeet

Vaikka ilmeisesti merkityksetön isompi kuva koko hankkeen, ei remontoida on täydellinen ilman uusia lisävarusteita. Ja yllättäen, pieniä juttuja, kuten uudet pyyhkeet, pestä vaatteita, saippua astiat, peilit, pyyhe hyllyt, kylpy matot eivät täsmää loppulaskun. Jos olet budjetille, uusi käsipyyhkeitä on parempi kuin ei mitään.

13. Tuuletus

Ilmanvaihto on ratkaisevaa märkätiloihin kuten kylpyhuone. Se on myös hankala tehtävä, joka vaatii hyvää suunnittelua: oikeiden tuuletin, oikeaan asentoon asennus- ja käsittelee sähköjohdot. Huono ilmanvaihto voi jättää kylpyhuoneen kostea, homehtunut ja voi jopa vahingoittaa terveyttä. Hyvin tuuletettu kylpyhuone ei kuitenkaan ole vain tervettä kylpyhuone. Jatkuva ilmanvaihto voi myös estää sekä rappeutuminen kaikkien puumateriaalien leikata tai kiinnikkeet ja kylläisyyttä rakennuseristeitä.

14. Ympäristöystävällisyys

Vaikka et itse välitä vihreyden tavalla tai toisella, markkinat on suuntautunut kohti tätä, joten se on jotain harkita. Ja on monia edullisen vaihtoehtoja lisätä vihreän silauksen kylpyhuoneen: alhainen virtaus wc, joka käyttää vähemmän vettä ja säästää rahaa vesilaskut; matalan VOC tai ei-VOC maalit; kävivät valmistettu kestävästi kaadetun puun; kierrätetyn lasin laatta pinta työtasot, jne.

15. Lopullinen puhdas

Lopullinen puhdas pitäisi sisällyttää perusteellinen puhdistus kaikki kalusteet, sisältä ja ulkoa, kanavaan, seinät, lattia, ikkunat, ja valaisimia. Vaikka usein unohtaa suunnitteluvaiheessa, kun kyseessä on suuren remontin sinun kannattaa harkita sairastua siivouspalvelu mikä tarkoittaa lisäkustannuksia, jotka vaikuttavat budjetin. Jos sinusta tuntuu jopa tehdä se itse, sinun on ehkä lisätä päivän tai kaksi alkuperäisen ajoitus.

You may also like