Skip to main content

7 Vinkkejä rentouttavaa fengshui Kylpyhuone Retreat

Rakastan uutta fengshui kylpyhuone fiilis? Carry saman spa-tyylinen omaan makuuhuoneeseen. Feng Shui Käytännössä värit ja elementit ovat erilaiset makuuhuone, mutta voit silti saavuttaa rauhallisen ilmapiirin. Helpoin tapa lisätä mukavuutta makuuhuoneessa on kautta ylelliset vuodevaatteet, ja pehmeät tuoksut. Vain lisäämällä pehmeän heittää ja tuoksukynttilät voi täysin muuntaa makuuhuoneessa ja luoda että fengshui perääntyä tunne.

Rakastamme Spa Retreat kokemus, varsinkin kun voimme luoda sitä kotona. Luoda rentouttava fiilis kylpyhuoneessa on muutakin kuin kynttilät ja pörröinen kylpytakki. Voit myös omaksua rauhoittava energia Fengshui suosikki koristelutyyli ja väripaletti. Käyttämällä näitä yksinkertaisia ​​toimeksiantajat on helppo ja kaunis tapa luoda rauhoittava Fengshui kylpyhuone perääntyä.

1. Valitse oikea Fengshui kylpyhuone väritys

Se voi yllättää sinut tuntemaan, että paras Fengshui värejä kylpyhuoneeseen eivät ole vain siniset ja vihreät. Vaikka nämä viileitä värejä voi olla paikka väripalettiasi fengshuissa ne edustavat vettä, joka on jo runsaasti kylpyhuoneessa.   Lasi, metalli ja vesi, kylpyhuoneen ovat vesi, too. Yksinkertaisin tapa sisustaa kylpyhuone Feng Shui rehtorien kautta tasapainossa, etenkin väri. Tavoitteesi oikeiden kylpyhuoneen värit on tasapainottaa vahva veden elementtejä lämpimät ja puun aksentti. Sininen ja vihreä voi olla osa kaunista väripaletin, mutta sinun kannattaa sekoittaa sen luonnollisia lisävarusteita ja värit.

2. Declutter ja yksinkertaistaa rentouttavaa kylpyhuone perääntyä

On vaikea olla rentoutunut kun olemme edessä sotkua. Jotta pieni huone, kuten kylpyhuone, sotkua on vielä suurempi ongelma. Feng shui on kyse energia-, tai chi. Liikkumisen energiaa voi saada loukkuun taskuihin sotkua, tehden kylpyhuoneen paikka paeta, ei.

Aloita torjumalla kylpyhuone laskuri sotkua. Meidän kiire saada valmiiksi joka aamu, me lakata sotkua jätämme joka päivä. Käyttämällä laatikko järjestäjiä ja melko varastointi päälle laskuri, voit piilottaa sotkua, joka luo stressiä aloitat päiväsi. Arvioida tallenustarpeisiisi ja tehdä selvitys laskurin prioriteetti. Myös silloin oman kylpyhuoneen roskakoriin.   Olen f se tuntuu ylivuoto nopeammin kuin ehdit tyhjentää sen, sinun on ehkä päivitettävä. Tämä on suuri lähde sotkua stressiä kylpyhuoneessa.

3. Päivitä valaistus fengshui kylpyhuone

Kylpyhuoneen valaistus on lähes yhtä tärkeää Fengshui kuin väripaletin. Miten värit (ja sinä) näkyvät kylpyhuone voi tehdä tai rikkoa aamulla. Ajatella pelkän tyypillinen ylävalo tai turhamaisuus valo. Etsiä keinoja ”kerros” Valaistuksen rento tunnelma. Jossa keskitytään Feng Shui energia, oikea valaistus on tärkeää oman kylpyhuoneen vetäytyä, sillä liian kirkas valaistus voi olla liian energinen rentouttavaa tilaa.

Jos et saa ulkoasua haluat omalta aamulla meikki rutiini, uusin LED valaistu peilien voi valaista sinulle ja turhamaisuus kauniisti. Nopein tapa vaihtaa kylpyhuoneen valaistus on kautta hehkulamput. Varmista, että lamput ovat oikeassa oman kylpyhuoneen kokeilemalla lämmin, päivänvaloa ja pehmeä hehkulamppuja, kunnes saat täydellisen kampauksen.

4. Valitse oikea kylpypyyhkeiden

Pehmein lakanat ovat must omassa Fengshui kylpyhuone perääntyä. Pehmeät pyyhkeet ja kylpytakit kutsuvat viipyä ja päästää irti stressistä lopussa päivän. Valkoinen tai neutraali harmaa ja beige ovat täydellinen värejä kylpypyyhkeiden koska se kannustaa sinua olemaan luova ja värimaailman.

5. Lisää täydellinen Fengshui kylpyhuone aksentti

Riippumatta kylpyhuone värimaailman haluat, voit parantaa rauhoittavaa feng shui energiaa oikeat tarvikkeet. Tietenkin, sinun kannattaa pitää tarvikkeet helppo pitää siistinä minimiin. Jos kylpyhuoneessa väripaletti on täynnä ”akvarelleja,” sinun koriste aksentti on kaikkein tasapainoinen, jos ne ovat lämpimiä ja luonnollinen. Teak laatikoita tai pieni penkki voi tasapainottaa liian monia hienoja värejä kylpyhuoneessa. Pimeään kylpyhuone väripaletin, lisävarusteilla ajopuu tai kalkittu puu ovat täydellinen kosketus keventää asioita.

6. Älä unohda lisätä rauhoittava tuoksuja kylpyhuoneeseesi

Kuten täydellinen spa kokemus, tuoksut valitsemasi kylpyhuone ovat tärkeä osa Fengshui muutosta. Elementit vetäytyä kylpyhuoneen tulisi käydä kaikkia aisteja, ja valitsemalla luonnollinen tuoksut on aito tapa tuoda ne kaikki yhdessä.

7. Tuo Fengshui muotoilun makuuhuone

Rakastan uutta fengshui kylpyhuone fiilis? Carry saman spa-tyylinen omaan makuuhuoneeseen. Feng Shui Käytännössä värit ja elementit ovat erilaiset makuuhuone, mutta voit silti saavuttaa rauhallisen ilmapiirin. Helpoin tapa lisätä mukavuutta makuuhuoneessa on kautta ylelliset vuodevaatteet, ja pehmeät tuoksut. Vain lisäämällä pehmeän heittää ja tuoksukynttilät voi täysin muuntaa makuuhuoneessa ja luoda että fengshui perääntyä tunne.

You may also like