Skip to main content

Lämmin Metal Asetelman ideoita piristämään kylpyhuone

Me kaikki tiedämme, että suunnittelun trendejä tulee ja menee, mutta seuraava iso juttu on lämmin metallia kalusteet kylpyhuoneet. Takana ovat ne ajat kylmää kromi ja ruostumattoman teräksen. Nykyään se on noin luomisesta kutsuva tilat tykkää kuparista, pronssista, messingistä ja kulta.

Jos olet huolissasi, miten parhaiten sisällyttää nämä materiaalit suunnittelua antamatta suunnittelussa tulee liian retro, ei tuskailla. Meillä on vinkkejä siitä, miten käyttää lämmintä metalleja luoda tyylikäs esteettinen että ihastut pitkäksi aikaa.

1. kullasta

Ajatus käyttää kultaa kylpyhuone voi tuntua vanhentunut. Mutta, tämä näyttää on hiljattain kokeneet elpymistä, ja anna meidän vakuuttaa teille, että se varmasti tuo ylellinen kosketus, joka voisi odottaa.

Avain käyttää kultaa moderni yhteydessä on keskittyä huippuluokan muotoja. Etsiä kohteita, kuten vesiputous hanat ja minimalistinen suihku valvontaa tällä loppuun. Muista myös, että kun se tulee kultaa, vähemmän on enemmän. Käyttää sitä aksentti suunnittelua sijaan tärkein komponentti.

2. Valitse Kupari

On jotain siten, että valo heijastuu kuparia, joka tekee siitä erityisen silmäänpistävä. Tästä syystä se tulee pian go-valinta kaikille, jotka haluavat luoda kylpyhuoneen, joka on todella showstopper. Harkita sitä keskipiste tilan kuin suuri kylpyamme tai harkita yhdistelemällä sen toisella metallia.

Yksi Copperin muitakin etuja on, että se on melko helppo hoitaa. Suurimman osan ajasta, lämmin vesi on kaikki mitä tarvitaan palauttamaan kuluneita telineeseen tai valaistuselementtiin entiseen kiiltoa. Niille, joissa tarvitaan perusteellisempaa puhdistusta, ohita vahvoja kemikaaleja hyväksi lempeämpi puhtaampaa kuin astianpesuaineella.

3. Piristyä messinki

Brass on ollut iät ja ajat ja on luonnollista kestävyyttä yhdistettynä että kiillotettu loistaa antaa kylpyhuoneeseen komea katsoa, ​​varsinkin kun vastapainoksi tummempia sävyjä, jotka tekevät maaliin pop. Tämä maali olisi alkuun valinta sekä modernein ja perinteisempää tiloihin.

Kuitenkin yksi tekijä harkitsemaan ennen syöksyä messinki on, että se edellyttää jonkin verran säännöllistä huoltoa, jotta se pysyy hyvännäköisinä. On aina parasta noudattaa valmistajan erityiset ylläpitoon ohjeita, joten rutiini pyyhi alamäkiä pitäisi tehdä hyväksytyllä puhdistusaineella.

4. Tuo Joissakin Pronssi

Pronssi on mielenkiintoinen valinta kylpyhuoneen päättyy, koska toisin kuin monet muut metallit se voi itse asiassa saada paremmin iän myötä. Tämä johtuu siitä, että tuotteet on nimetty ”öljy-hierotaan pronssi” tai ”käsi-hierotaan pronssi” ei anneta ulkoista viimeistely suojelemaan heitä elementtejä valmistuksen jälkeen. Ajan käyttö ja epäedulliset sääolosuhteet luo ainutlaatuisen värjäyskuvion että syvenee esteettinen.

Tästä syystä suosittelemme pronssi niille, jotka nauttivat vuosikerta ja charmia. Koska pronssi oli myös hyvin suosittuja aikana vallankumouksellinen aikakausi, se pyrkii sopimaan erityisen hyvin sisällä siirtomaa kodeissa tai muita vastaavalla tavalla perinteisiä malleja.

You may also like