Skip to main content

Rakentamaan parempaa WC: 6 Kylpyhuone Päivitykset hintansa arvoinen

Keittiöt ovat yleensä nähdään kodin sydän, mutta kylpyhuoneet ovat lihas . Huonosti suunnitellut kylpyhuone voi vaikuttaa mitä tunnet kotiisi vuosia. Mikä parasta, se on yksi kalleimmista huonetta kunnostaa. Jos olet rakentaa oman kodin, on tärkeää saada kylpyhuoneen heti ensimmäisellä kerralla. Rakentaja pitäisi olla luettelo standardin vaihtoehdoista ja päivityksiä, mutta mistä tiedät mikä kylpyhuoneen päivitykset lisäävät kodin arvoa?

Toista peräämme: Kylpyhuoneissa olisi kaikkein käytännölliset huoneet kotona. Oikean kylpyhuoneen päivitykset tarkoittaa ihastut kylpyhuoneen tulevina vuosina – vaikka mitä. Investoida näihin kylpyhuoneessa päivitykset saada eniten vastinetta.

Rakentamaan parempaa WC: 6 Kylpyhuone Päivitykset hintansa arvoinen

Pääkylpyhuone

Jos valitsemasi pohjapiirros tarjoaa kylpyhuoneessa vaihtoehtona, ota se. Master kylpyhuoneet ovat yksi halutuimpia ominaisuuksia jälleenmyyntiarvo. Jos nykyinen koti ulkoasu ei sisällä mestari kylpyamme, se saattaa olla vaivan arvoista rahaa on oman arkkitehti suunnittelun yksi sinulle. Yhtenä eniten käytettyjä huonetta koko kodin, kylpyhuoneessa on. Se antaa aikuisille paikka rentoutua, erottaa itsensä lapsille ja pysyä järjissään. Se on yksi kalliimpia kylpyhuone päivityksiä, mutta mitään kulutat kylpyhuoneessa maksaa sinulle takaisin kymmenkertaiseksi toiminnallisuuden ja investointeja.

Kellari LVI

Lisäämällä kellarissa LVI rakentamisprosessin aikana on halpa ja helppo, niin maksaa rakentaja on se tehtävä ennen liikkua. Toki, se ei ole kaikkein jännittävä päivitys. Silti valitsevat LVI kellarissa – vaikka se ei ole valmis – järkevää. Saat todennäköisesti lopeta kellarissa joskus tulevaisuudessa, ja ottaa putkityöt valmiina rakentamisen aikana säästää rahaa. Kun olet valmis lopettamaan sitä, sinun ei tarvitse hajottaa betoni- tai repimään seiniä asentaa LVI. Sen sijaan, voit liittää suoraan olemassa olevaan putkisto ja siirtyä suoraan muotoiluun ja kipsilevyä.

Laatta ja lattia

Pyydä joku, joka on elänyt paha vaaleanpunainen laatta 10 vuotta: Laatta on vaikea korvata. Se edellyttää laajaa purku, ja useimmissa tapauksissa sinun laita se pois tai oppia elämään laatta vihaat. Älä tyydy vakio laattojen jos se ei ole jotain rakastat, koska yrittää korvata sen tiellä on kallista ja aikaa vievää. Päivitetyt pinnat parantaa ulkonäköä kylpyhuoneen joten se on jotain erityistä. Noudattaa samaa periaatetta lattia, valita pitkäkestoinen materiaaleja, jotka löydät houkuttelevia. Voit aina muuttaa maalin väri ja kalusteet, mutta laatta ja lattia on siellä jonkin aikaa.

lisätallennustila

Jos joku vaihtoehdoista kylpyhuoneen päivityksiä on suuremman tallennuskapasiteetin, vastauksesi pitäisi olla kyllä. Kylpyhuoneen säilytys on yksi niistä ominaisuuksista et voi ajatella aluksi, mutta voi tehdä suuria parannuksia oman elämäntavan. Extra kaapit, sisäänrakennettu hyllyt ja järjestäjät tehdä eron sekainen luola ja rauhallinen perääntyä. Valita päivityksiä, jotka rakentavat ulos tilaa sinulla on ja auttavat pitämään kylpyhuoneet täysin järjestäytynyttä.

parempi valaistus

Builder-asteen valaistus on harvoin inspiroiva. Se on yleensä vakio over-the-peilin valot, jotka ovat halpoja ostaa ja asentaa. Voit päivittää valaistuspaketilla itse hankkimalla parempaa kalusteet ja jopa suunnittelu voi valoja. Vaikka luonnollinen valaistus on aina paras, ikkunat eivät aina toteuttaa kylpyhuoneessa. Muodostavat valon puute päivitetty kalusteet, jotka ovat varustettiin kirkasta LED-valoa, joka tulee kestämään.

Erillinen kylpyamme ja suihku

Eräs yksinkertaisimmista kylpyhuoneen päivityksiä, joiden avulla voidaan saada tuottoa buck on erillinen kylpyamme ja suihku. Erilliset tilat lisäävät kodin arvosta ja tarjoavat enemmän toimintoja – erityisesti master kylvyssä. Standardi kylpyamme ja suihku combo voisi tepsiä, mutta se ei ole wow tekijä. Erillinen kylpyamme ja suihku ei ole aivan viikonloppuna remontin, joten jos se on jotain haluat, päivittää rakentamisen aikana sijaan. Kiität itseäsi myöhemmin.

Keittiöt voisi myydä asuntoja, mutta kaikki asunnonomistaja voi kertoa teille, että mukava, toimiva kylpyhuone on aivan yhtä tärkeää. Toiminto ja tyyli pitäisi tulla yhdessä luoda tiloja, jotka pitää perheesi järjestetty, joten tarkkaile päivityksiä, jotka ovat yhteensopivia elätte. Useimmissa tapauksissa, kuluttavat vähän enemmän mietitty kylpyhuone päivityksiä voi lisätä kodin jälleenmyyntiarvo – ja perheen tyytyväisyyttä.

You may also like