Skip to main content

4 Yhteinen kylpyhuone Design Mistakes ja miten välttää

4 Yhteinen kylpyhuone Design Mistakes

Useimmat meistä eivät ole ammattilaisia ​​sisustussuunnittelijat, minkä vuoksi se on okei tehdä muutama suunnittelu virheitä aika ajoin (Se on paras tapa oppia, eikö?). Kuitenkin, sinun ei tarvitse elää oman missteps ikuisesti. Usein vain muutamia pieniä parannuksia, nämä virheet ovat helposti korjattu ja sisustus tuntuu enemmän fabulous ja toiminnallisia kuin koskaan.

Tässä neljä yleisintä kylpyhuoneen suunnittelu virheitä näemme, sekä yksinkertaisia ​​vaiheita voit korjata ne. Jos huomaat olet syyllistynyt yksi tai kaksi luettelossa, älä huoli-we’re täällä auttamassa.

1. Ei kerrospukeutuminen valaistus

Oletko laskeutua yksinkertaisesti valaistuksesta kylpyhuoneessa? Jos näin on, teet itsellesi karhunpalveluksen. Layered valaistus on avain luoda todella toimiva huone ja kylpyhuone ei ole poikkeus. Kerroksellinen valaistus tekee hoitotuotteita rutiineja, kuten parranajo tai laittaa meikkiä, paljon helpompaa.

Niille epävarma mitä kerroksellinen valaisinjärjestely voisi näyttää, tässä on esimerkki:

  • Valoisuus:  Olemassa valaistuksesta. Harkitse ylimääräisiä työtilavalaisimina piristämään mitään pimeään.
  • Korostusvalaistus:  Ylimääräinen telineeseen ympärillä peili tai turhamaisuus auttaa hoitotuotteita rutiineja. Jos usein ammeessa rentoutua, harkitse telineeseen myös siellä; yksi, jonka avulla voit himmentää valoja luoda joitakin tunnelmaa.
  • Tehtävä valaistus:  Pienempi, lit kauneus peilit voi myös auttaa hoitotuotteita.

2. tekeminen varastointi jälkikäteen

Kuten kerroksittain valaistus, tämä virhe vaikuttaa sekä muoto ja toiminta. Kylpyhuone ilman tarpeeksi säilytystilaa pitää kaikki järjestetty, on aivan liian yleinen. Tuotteet saavat kasataan kaikkialla, jolloin huone näyttää sotkuinen ja häiritseviä suunnittelusta.

On aika saada tosissaan varastointi. Ensimmäinen vaihe on kuvauksen, mitä tarvitset. Mennä läpi rutiinit kanssa kylpyhuoneen sellaisenaan, ja tee parasta määrittelemään, missä asiat alkavat hajota. Keskity mitään pisteitä, jos löydät itsesi saada turhautunut nykyisen asettelun tai kaivella järjestäytymätön laatikot löytää kohteen tarvitset.

Seuraavaksi käydä ostoksilla asianmukaisten tallennusratkaisuja kanssa ongelma-alueita ajatellen. Tässä on avain: älä vain valita halvin, utilitaristinen vaihtoehto. Sen sijaan investoida pala, joka tekee tupla-duty lisäämällä joitakin esteettistä arvoa, kuten koripajukorit yllä.

3. Yhteensopimattomat kalusteet

Totta puhuen: se on melko helppo epäsuhta kalusteet. Olet ehkä uudelleen tehdä oman kylpyhuoneen pala palalta, vain ymmärtämättä ajan mittaan, että jotain ei aivan täsmää suunnittelua. Onneksi kuitenkin se on myös melko helppo korjata; joka voidaan varmasti puututtava viikonloppuna.

Kun käsitellään kalusteet, on tärkeää muistaa, että vaikka materiaali valitsemasi kalusteet on avain viimeistely saattaa olla vieläkin enemmän. Kaksi kalusteet, jotka on valmistettu samasta materiaalista, mutta kuitenkin isäntä eri päättyy, ei täsmää. Mieti ulkoasua olet jälkeen ennen ostamista:

  • Kiillotettu:  kiillotettu pinnat ovat kaikkein modernin näköinen, jossa pehmeä rakenne ja korkea kiiltoa.
  • Harjattu tai satiini:  Nämä pinnat ovat yleisimpiä, tarjoten enemmän matta ilmeen.
  • Öljytty:  Jotkut pitävät tummempi, öljytty viimeistelyjä olla hieman vanhanaikainen, mutta ne toimivat hyvin tiettyjä esteettisiä tyylejä, kuten Toscanan tai Ranskan maa design.

4. unohtaminen sisustus

Kun kyseessä on tiukka tilaa, se voi olla houkuttelevaa luopua kylpyhuoneen sisustukseen varten pelko luomisen sekavuutta (ks kylpyhuonesuunnittelun virhe # 2). Emme kuitenkaan suosittele seuraavien halu. Sisustus kohteet ovat usein yksityiskohtia, jotka voivat auttaa tekemään oman suunnittelun tuntuu tahallinen, täydellinen, ja henkilökohtainen, eikä tiukasti käytännöllinen tila tai jälkikäteen.

Totuus on, että sinun ei tarvitse liikaa sisustus vetää pois yhtenäisen ilmeen. Aloita tekemällä että kaikki tekstiilit-, kuten pyyhkeet ja lattiamatot-ottelussa. Laita pala tai kaksi seinälle esillä. Sitten, jos sinulla on tilaa, harkitse joidenkin vihreys tai kynttilöitä teidän turhamaisuus tai muun tasaiselle alustalle.

Kylpyhuoneen suunnittelu virheitä sattuu meistä paras, mutta se ei tarkoita, et voi oppia virheistä ja tehdä joitakin muutoksia parempaan.

 

You may also like