Skip to main content

15 eklektikus fürdőszobákban egy Splash Elragadó Blue

Létrehozásának ötlete egy eklektikus fürdőszoba egyaránt lehet szórakoztató és ijesztő ugyanabban az időben. Bár sok lakástulajdonosok élvezze a hűvös mash up színek, textúrák és még korok, hogy az eklektikus stílusban hozza, hogy kihúzza az elegancia is kemény feladat valóban. Ha ehhez hozzáadjuk a növekvő igényét a lakástulajdonosok, hogy egy nyugtató fürdőszoba, amely egyesíti egy kis modernitást választott design, valamint a tervezési megbízás lesz még zavaros. De ma, van egy gyűjtemény a 15 mesés eklektikus fürdőszoba , hogy az Ön inspirációt és ötleteket, amit fel kell használni. És a legjobb az egészben az, hogy minden jön egy egészséges adag kék!

Penny csempe kék hozzon létre egy lenyűgöző hátteret

Miért kék kérdezed? Kezdetnek, hogy a legelőnyösebb alapszín a fürdőszobában, és egyesíti a gyönyörűen nyugtató, semleges és fehér. Add, hogy ez a sok egzotikus árnyalatok kínál, és a kék eklektikus fürdőszoba teljesen tökéletes azok számára, akik szeretnének egy játékos, elegáns és stílusos fürdőszoba, amely tükrözi a személyiségét.

Fordulj Walls

Az egyik védjegye, eklektikus stílusban az a könnyedség, amellyel lehetővé teszi, hogy keverje a különböző tervezési stílusok nyújtás különböző évtizedekben, sőt korszakokat. Bár ez ad sokféle szempontjából a tartozékok, hiúság, tükör és világítás, akkor vedd az eklektikus fürdőszoba, azt is megköveteli a gondos átmenetet képez a kontrasztos elemek. Színes a legegyszerűbb módja, hogy kötődnek a különböző stílusok egymáshoz, és a kék teszi ezt ékesszólóan könnyedén. A fürdőszoba, falait az világoskék csempe ajtónálló színes, miközben az ízléses.

Finom használata kék csempe a fürdőszobában

Világítás és fali csempe hozzon létre egy finom ombre hatás a fürdőszobában

Ha azt szeretnénk, hogy lépjen túl csempe, akkor gondolj tapéta, amely így egy nagy visszatérése 2015-ben Fali falfestmények, járólapok és még a mennyezet is hozzá kék az eklektikus fürdőszoba nélkül átveszi, és így vizuálisan elsöprő. Ismételjük meg ezt a színárnyalat fürdőszoba berendezési tárgyak, mosdóval egyéb döntések, és van egy kreatív, egyedi és időtálló eklektikus fürdőszoba.

Rendkívüli módon, hozzátéve kék a fürdőszobában

Színes kis fürdőszoba ötlet

Vízálló falfestmény növeli színt a kis fürdőszoba

Cool Shades of Blue

A nagy előnye a szedés színű, mint a kék a sok árnyalatú, hogy az ajánlatok és a könnyedség, amellyel egy árnyalat átmenetet a következő. Tehát ez hogyan játszik az előnyt, az eklektikus fürdőszobában? Mivel így kontrasztos textúrák és design elemeket kemény, akkor használja ezt az átmenetet árnyékban köti őket össze könnyedén. Ön nem korlátozódik csak az egyik „nehéz megtalálni” színárnyalat vásárlás közben egy fürdőkád, berendezések vagy tartozékok, így a feladat annál könnyű. Árnyalatú, mint a kékeszöld és a türkiz hozhat egy csipetnyi zöld, amelyeket fel lehet használni, hogy átmenet át a zöld kiegészítők a fürdőszobában!

Arany felfrissíti királyi méltóság a fürdőszobában

Csempe a zuhany hozza a kontraszt és a meglepetés, hogy a beállítás

Fürdőszoba csempe kékeszöld és egy káddal piros

Faux csempe falfestmény létrehoz egy vidám fókuszpont a fürdőszobában

Bekapcsolódjanak a sok árnyalatú kék színes fürdőszoba

Áztassuk Blue!

A tervezők javasoljuk, kitart az alap fehér hátteret, míg alakításában eklektikus fürdőszoba, mivel segíti létrehozni egy nyugtató, időtlen térben. A kék a tökéletes partner itt, mivel úgy működik, ragyogóan fehér és úgy tűnik, nem a helyén, vagy tarka, még a legapróbb fürdőszoba. Szüreti kádak és retro design átveszi az elmúlt néhány évben, gondolom, egy színes kád kék (lábakon álló vagy önálló) vértezze fel a beállítást. Ha a fehér nem működik az Ön számára, akkor is választhat egy all-kék hátteret egy monokróm megjelenés.

Fürdőkád hozza kék szépség e eklektikus fürdőszoba

Szép használata kék a fürdőszobában eklektikus

Brilliant fürdőszoba a kék, gyönyörű fal art

Egyedi álmennyezeti növeli színt és hangulatot a fürdőszobában

You may also like