Skip to main content

7 tipp a pihentető Feng Shui fürdőszoba Retreat

Szerelem az új feng shui fürdőszoba hangulattal? Carry, hogy ugyanaz a spa-stílusú be hálószobába. A feng shui gyakorlatban a színek és elemek különbözőek a hálószobában, de így is olyan megnyugtató hangulatot. A legegyszerűbb módja annak, hogy adjunk a kényelem a hálószobában keresztül luxuságyneműt, és lágy illatokat. Csak hozzá egy puha dobás és illatos gyertyákat teljesen átalakítja a hálószobában, és hozzon létre, hogy a feng shui visszavonulás érzés.

Imádjuk a spa menedéket élmény, különösen, ha tudjuk újra otthon. Létrehozása egy pihentető hangulattal a fürdőszobában többről szól, mint csupán gyertyák és egy bolyhos köntöst. Azt is magáévá a nyugtató energia feng shui kedvenc díszítő stílus és színpaletta. Ezekkel az egyszerű elvek egy egyszerű és szép módja annak, hogy egy nyugtató feng shui fürdőszoba visszavonulást.

1. Válassza ki a megfelelő feng shui fürdőszoba színösszeállítás

Lehet, hogy meglepő, hogy tudja, hogy a legjobb feng shui színeket a fürdőszobában nem csak kékek és zöldek. Bár ezek a hideg színek is helye van a színpalettát, a feng shui az általuk képviselt víz, ami már bőven a fürdőszobában.   Az üveg, fém, és a víz, a fürdőszoba képviseli a víz is. A legegyszerűbb módja annak, hogy díszítse a fürdőszoba feng shui elvei révén egyensúlyt, különösen a szín. A cél helyes kiválasztásában szaniter színek az egyensúlyt az erős víz elemeket meleg színárnyalatok és a fa díszítéssel. Kék és zöld lehet egy része a gyönyörű színpaletta, de akkor szeretnénk keverni, természetes kiegészítők és színek.

2. Declutter és egyszerűsítése egy pihentető fürdőszoba visszavonulás

Nehéz lesz nyugodt, ha mi szembe sűrűjébe. Egy kis szoba, mint egy fürdőszoba, rendetlenség egy még nagyobb probléma. Feng shui szól energia, vagy Chi. A mozgás energia lehetséges becsípődés zsebébe zűrzavar, ami a fürdőszoba egy hely, hogy elkerülje, hogy nem.

Kezdjük azzal kezelése fürdőszoba pult sűrűjébe. A mi rohanás, hogy készen áll minden reggel, azt többé nem látja a rendetlenséget hagyunk minden nap. Segítségével fiók szervezők, és elég tároló tetején a számláló, akkor elrejti a rendetlenséget teremt stressz elkezdi a nap. Felmérjük a tárolási igényeinek, és törli a számlálót prioritás. Szintén újraértékeli a fürdőszoba kukába.   I f ez úgy tűnik, hogy túlcsordulás gyorsabban lehet üríteni, akkor szükség lehet frissíteni. Ez egy nagy forrás rendetlenséget stressz a fürdőszobában.

3. Frissítse a világítást a feng shui fürdőszoba

Fürdőszoba világítás majdnem olyan fontos, hogy a feng shui, mint a színpalettát. Hogy a színek (és) megjelenik a fürdőszobában teheti vagy eltörhet a reggel. Gondolj túl csak a tipikus felső világítás vagy hiúság fény. Nézd meg, hogyan kell „réteg” a világítás egy nyugodt környezetben. A hangsúly a feng shui energia, a megfelelő világítás elengedhetetlen a fürdőszoba visszavonulást, mivel túl erős a megvilágítás lehet túl energikus egy pihentető hely.

Ha nem kapják meg a kívánt eredményt, saját reggel smink rutin, a legújabb LED világítású tükör megvilágítja az Ön és hiúság szépen. A leggyorsabb módja annak, hogy változtassa meg a fürdőszoba világítás keresztül az izzók. Ellenőrizze, hogy a izzók igaz a fürdőszoba kísérletezik meleg, napfény és puha villanykörték, amíg el nem éri a tökéletes megjelenés.

4. Válassza ki a megfelelő fürdőszoba textília

A legpuhább ágynemű szinte kötelező a feng shui fürdőszoba visszavonulást. Bolyhos törülköző és köpenyek maradásra csábít és elengedni a stressz, a nap végén. Fehér vagy semleges szürke és bézs a tökéletes színeket fürdőszoba textília, mert arra ösztönzi, hogy legyen kreatív a színösszeállítás.

5. Add a tökéletes feng shui fürdőszoba díszítéssel

Bármi fürdőszoba színösszeállítás választja, akkor javíthat a nyugtató feng shui energia a megfelelő kiegészítők. Persze, akkor szeretnénk tartani a tartozékok egyszerű tartani a rendetlenség minimális. Ha a fürdőszoba színpaletta tele van „vízfesték,” a dekoratív díszítéssel lesz a legkiegyensúlyozottabb, ha ők a meleg és természetes. Teak doboz, vagy egy kis padon egyensúlyt túl sok hideg színek a fürdőszobában. Egy sötét fürdőszobában színpalettát, kiegészítők készült uszadék vagy meszelt fa tökéletes érintés, hogy könnyítsen a dolgokat.

6. Ne felejtsük el, hogy adjunk nyugtató illatok a fürdőszobában

Mint a tökéletes fürdő, az illatok az Ön által választott fürdőszobában fontos része a feng shui átalakulás. Az elemek a visszavonulást fürdőszoba kell folytatnia az összes érzékeit, és kiválasztja természetes illatokat hitelesítette módja annak, hogy őket együtt.

7. Hozd feng shui tervezés a hálószobába

Szerelem az új feng shui fürdőszoba hangulattal? Carry, hogy ugyanaz a spa-stílusú be hálószobába. A feng shui gyakorlatban a színek és elemek különbözőek a hálószobában, de így is olyan megnyugtató hangulatot. A legegyszerűbb módja annak, hogy adjunk a kényelem a hálószobában keresztül luxuságyneműt, és lágy illatokat. Csak hozzá egy puha dobás és illatos gyertyákat teljesen átalakítja a hálószobában, és hozzon létre, hogy a feng shui visszavonulás érzés.

You may also like