Skip to main content

4. Közös fürdőszoba Design hibák és hogyan lehet elkerülni

4. Közös fürdőszoba Design tévedések

A legtöbben nem hivatásos belsőépítészek, ezért nem baj, hogy néhány tervezési hibák időről időre (ez a legjobb módja annak, hogy megtanulják, ugye?). Azonban, ha nem kell együtt élni a rossz lépések örökre. Gyakran előfordul, hogy csak néhány apró trükk, ezek a hibák könnyen rögzíteni, és a belső tér úgy érzi, több mesés és funkcionális, mint valaha.

Itt négy leggyakoribb fürdőszoba tervezési hibák látjuk, valamint egyszerű lépés, amit megtehetsz, hogy kijavítsuk. Ha észreveszi, hogy bűnös, egy vagy két a listán, ne aggódjon, mi segítünk.

1. Nem rétegződés világítás

Ön ülepedés egyszerűen a felső világítás a fürdőszobában? Ha igen, akkor csinál magának egy rossz. Rakott világítás kulcsa egy igazán praktikus szoba, és a fürdőszoba sem kivétel. Rakott világítás teszi ápolás rutinok, mint például a borotválkozás vagy smink felrakása, az egész sokkal könnyebb.

Azok bizonytalanok réteges jelzőberendezés nézhet, itt egy példa:

  • Környezeti megvilágítás:  A meglévő mennyezeti világítás. Fontolja további süllyesztett világítási felcsillan bármilyen sötét sarkokban.
  • Kiemelő világítás:  további lámpatest körül a tükör vagy hiúság segít ápolás rutinok. Ha gyakran áztassa a kádban pihenni, vegye fel a lámpatest ott is; az egyik, hogy megengedem, hogy homályos a fények, hogy hozzon létre egy kis hangulatot.
  • Feladat világítás:  Kisebb, világít szépség tükör is segít az ápolás.

2. készítése tároló utólag

Réteges világítás, ezt a hibát érinti mind a forma és funkció. A fürdőszobában nincs elég tároló, hogy minden szervezett túl gyakori. Termékek kap rakott mindenhol, így a helyiség megjelenés piszkos és zavaró a design.

Itt az ideje, hogy komolyan tárolására. Az első lépés kitalálni, hogy pontosan mire van szüksége. Menj át a rutinok a fürdőszobában, ahogy van, és nem a legjobb, hogy pontosan hol kezdenek lebontani. Fókuszban a pontokat, ahol találja magát kapok csalódott a jelenlegi elrendezést, vagy ásni szervezetlen fiókok találni egy elemet, amire szükség van.

Ezután bevásárol megfelelő tárolási megoldások problémás területek szem előtt tartva. Itt a kulcs: nem csak választhatja a legolcsóbb, haszonelvű opciót. Ehelyett beruházni egy darab, amely nem dupla vámot hozzáadásával néhány esztétikai értéket, mint például a fonott kosarak fent látható.

3. Nem egyező mérkőzések

Nézzünk szembe a tényekkel: ez elég könnyű hibásan illeszkedő berendezési tárgyak. Lehet, hogy újra el a fürdőszoba darab külön-darab, csak rájött idővel, hogy valami nem stimmel a design. Szerencsére azonban ez is egy meglehetősen egyszerű fix; az egyik, hogy minden bizonnyal foglalkozni a hétvégén.

Amikor foglalkozó berendezési tárgyak, fontos megjegyezni, hogy amíg az anyag az Ön által választott szerelvények a kulcs, a cél lehet, még inkább. Két szerelvény, amit ugyanabból a test anyaga, mégis befogadják a különböző felületek, nem fog illeszkedni. Tekintsük a megjelenés maga után, mielőtt beszerzés:

  • Polírozott:  polírozott kivitelben a legtöbb modern megjelenésű, mely sima textúra és magas fényű.
  • Csiszolt vagy szatén:  Ezek a felületek a leggyakoribb, mely inkább egy matt megjelenés.
  • Olajozott:  Egyesek úgy vélik, sötétebb, olajozott felületek, hogy egy kicsit régimódi, de jól működnek bizonyos esztétikai stílusok, mint a toszkán vagy francia Ország design.

4. megfeledkezve dekor

Amikor foglalkozó szűk térben, csábító lehet lemondani fürdőszoba dekor a félelem létre rendetlenség (lásd fürdőszoba kialakítása hiba # 2). Ugyanakkor azt javasolják, ezt követően késztetés. Dekor tárgyak gyakran a részleteket, amelyek segíthetnek, hogy a tervezési érzem szándékos, teljes, és a személyes, hanem egy szigorúan haszonelvű helyet, vagy utólag.

A valóság az, hogy nem kell túl sok dekoráció, hogy húzza le egy összetartó megjelenés. Kezdjük azzal, hogy biztos minden textil-, például a törölközők és szőnyegek-mérkőzés. Hogy egy darab, vagy két fal művészeti látható. Aztán, ha van olyan helyiség, vegye fel néhány zöld vagy gyertyát a hiúság, vagy más sima felületre.

Fürdőszoba tervezés hibák történnek a legjobb számunkra, de ez nem jelenti azt, nem lehet tanulni a hibáiból, és hogy néhány változtatást a jobb.

 

You may also like