Skip to main content

Egy jobb Fürdőszoba: 6 Fürdőszoba frissítések megéri a pénzt

A konyhák általában tekinteni, mint a szív a haza, de a fürdőszoba az izom . A rosszul tervezett fürdőszoba érintheti az út úgy érzi, az Ön otthonában az elkövetkező években. Mi több, ez az egyik legdrágább szobák felújítására. Ha építünk saját otthonában, fontos, hogy a fürdőszoba jobb az első alkalommal. Az építő kell egy listát a szabványos és bővítéseket, de honnan tudod, hogy mely frissítéseket fürdőszoba növeli otthona értékét?

Ismétlés után minket: Fürdőszoba kell a leginkább funkcionális helyiségek a lakásban. Választott a fürdőszobában frissítéseket jelenti szeretni fogja a fürdőszoba az elkövetkező években – nem számít, mit. Befektetnek ezekbe fürdőszoba frissítéseket, hogy a legtöbbet a pénzéért.

Egy jobb Fürdőszoba: 6 Fürdőszoba frissítések megéri a pénzt

Mester fürdőszoba

Ha az Ön által kiválasztott alaprajz kínál a mester fürdőszobában, mint egy lehetőség, vedd el. Mester fürdőszoba az egyik legkívánatosabb funkciókat értéktartás. Ha a jelenlegi hazai elrendezés nem tartalmaz mester fürdő, lehet, hogy megéri a pénzét, hogy az építész tervezés az Ön számára. Mint az egyik leggyakrabban használt szoba a teljes otthoni, a mester fürdőszoba elengedhetetlen. Ez ad a felnőttek egy hely a kikapcsolódásra, elválni a gyerekek és maradjon józan. Ez az egyik a drágább fürdőszoba frissítéseket, de bármit kiad egy fő fürdőszoba fizeti vissza tízszeresére alkalmassága és a beruházásokat.

Basement vízvezeték

Hozzáadása pince vízvezeték a fordítási folyamat során olcsó és egyszerű, így fizetni a készítő, hogy ez megtörtént, mielőtt mozogni. Persze, ez nem a legizgalmasabb frissítést. Mégis, választó vízvezeték a pincében – akkor is, ha nincs kész – van értelme. Akkor valószínűleg befejezi a pincében valamikor a jövőben, és miután a vízvezeték telepítés során az építési folyamat pénzt takarít meg. Ha készen áll, hogy befejezze azt ki, akkor nem kell szakítani beton vagy dobja ki a falak, hogy telepítse vízvezeték. Ehelyett, akkor kampó jobbra a meglévő vízvezeték és ugorjon a szegélyek és gipszkarton.

Csempe és padló

Kérdezz meg bárkit, aki élt a rossz rózsaszín csempe 10 évig Tile nehéz helyettesíteni. Szükség van egy jelentős bontási, és a legtöbb esetben, akkor tedd le, vagy megtanulnak együtt élni csempe utálod. Ne elégedjen szabvány cserép, ha ez nem az, amit szeretünk, mert próbálják helyettesíteni le az út költséges és időigényes. Továbbfejlesztett felületek fokozzák a megjelenés a fürdőszoba, így ez valami különleges. Ugyanezt az elvet követik a padló, választott tartós anyag, amit vonzónak találsz. Bármikor megváltoztathatja festék színe és a berendezési tárgyak, de csempe és padló lesz ott egy darabig.

Extra tároló

Ha az egyik lehetőség fürdőszoba frissítéseket megnő tárolás, a válasz igen legyen. Fürdőszoba tárolás egyik jellemzője lehet, hogy nem gondol, de kezdetben lehet, hogy hatalmas javulást az életmód. Extra szekrények, beépített polcok és a szervezők, hogy a különbség egy zsúfolt barlang és nyugodt visszavonulás. Opt frissítéseket, hogy építsenek ki a hely van, és segít megőrizni a fürdőszoba teljesen szervezett.

jobb világítás

Builder minőségű világítás ritkán inspiráló. Ez általában szabványos over-the-tükör lámpák, amelyek olcsón vásárolni és telepíteni. Tudod frissíteni a világítás csomag a saját beszerzésével jobb lámpatestek és még a tervezés doboz fények. Míg a természetes világítás mindig a legjobb, ablakok nem mindig valósítható meg a fürdőszobában. Töltsük fel a fény hiánya továbbfejlesztett szerelvény, amit szerelve fényes LED lámpák, bírja.

Különálló kád és zuhanyzó

Az egyik legegyszerűbb fürdőszoba frissítéseket, amellyel kap egy térül meg a bak egy külön káddal és zuhanyzóval. Külön terek növelik otthona ér és nagyobb funkcionalitás – különösen a mester fürdő. Egy standard kád és zuhanyzó kombó lehet erre a célra, de ez nem a wow faktor. Egy külön kád és zuhanyzó nem éppen egy hétvégi felújítás, így ha valami, amit szeretne, frissítse során az építési folyamat helyett. Majd köszönetet magadnak később.

Konyhák lehet eladni otthonok, de minden háztulajdonos lehet mondani, hogy egy kényelmes, funkcionális fürdőszoba ugyanolyan fontos. Funkció és stílus jöjjön össze terek létrehozása, hogy tartsa a család rendezett, ezért nézd a frissítéseket, amelyek kompatibilisek, ahogy élsz. A legtöbb esetben, a kiadások egy kicsit több a kigondolt fürdőszoba frissítések növelheti az otthoni értéktartás – és családja megelégedésére.

You may also like