Skip to main content

15 pont Tennivalók megkezdése előtt Ön Fürdőszoba felújítás

A fürdőszoba felújítás egy izgalmas feladat. De mielőtt ugrás választotta a legújabb csempe vagy kád design, van néhány kevésbé izgalmas dolog, hogy fontolja, így a projekt kiderül, ahogy te álmodni. Mivel felújítása fürdőszoba nyomasztó lehet, időigényes és költséges, készítettünk egy egyszerű 15 pontos ellenőrző lista, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a projekt marad a pályán, és a felújítás simán fut.

1. költségvetési

Ha nem tudod, hogy már akkor dolgozzuk fel egy ötletet, hogy mennyit szeretne költeni a fürdőszoba felújítás. Beállítása költségvetés végigvezeti Önt a vonatkozó döntéseket, hogy mit kell tartalmaznia a alakítsa át. Miután rájött, hogy mi lehet tölteni, és levonjuk az összeget juttatott a munkaerő, akkor egyértelműbbé válik, hogy mit tud költeni csempe, berendezési tárgyak, és extrák.

2. idő

Sokan azt feltételezik, hogy ha átalakítás egy kis fürdőszoba akkor csak néhány nap, vagy egyébként akkor lesz sokkal kevesebb időre egy nagyobb. Ez nem feltétlenül van így. Attól függően, hogy hány elem van a változó a fürdőszobában a vállalkozó lesz, hogy menjen végig ugyanazokat a lépéseket, mint egy nagyobb fürdőszoba. Azonban a tervezés nemcsak az olyan meghatározó időtartama felújítás hanem bizonyos közbenső lépések, mint a rendelési és beszerzési csempe, berendezési tárgyak, egyedi hiúság és a kabinetek, hogy megbizonyosodjon arról lehet szállítani, ha a vállalkozó szüksége van rájuk. Tervezés ideje is létfontosságú azok számára, akik csak az egyik fürdőszoba a házban, mivel azok kell intézkedni, ha zuhanyozni, és használja a WC, míg a fürdőszobában szétszedték.

 3. Works szekvencia

Mikor jön a fürdőszoba felújítás kitöltésével a munkát egy bizonyos sorrendben mentheti magát a sok tiszta időt és hibákat. Akár bontás sheetrock vagy egyszerűen festési, azt szeretné, hogy indítsa el a felső a szobában. Alakítsa át a mennyezet első, a falak a második és a harmadik emeleten, így károsodásának elkerülése érdekében az új alkatrészeket.

4. Rejtett problémák

Ha csinálsz egy nagyobb frissítés a fürdőszobában úgy csinál egy „teljes gut”. Ha kész a szakmai tapasztalattal a végén egy nulla probléma fürdőszoba, hogy működni fog hibátlanul, és adjunk hozzá óriási értéket otthonában évekig. Attól függően, hogy a kor otthonában, és hogy mennyire jól építették a legnagyobb rejtett probléma akkor találkozhat vízkár, ezért nézd a szerkezeti hiányosságok a padló szegélyek, nem megfelelően szellőztetett vízvezeték, régi korrodált vízvezeték, nem vízálló csempe zuhanyzó / kád körülveszi, stb

5. Tervezési stílus és funkcionalitás

Amikor először induló kezdeni gondolkodni a kívánt eredményt a fürdőszobában. Sok tényezőt kell figyelembe venni, mint a festék színe, csempe választás, hiúságról, zuhanyzó, kád, csapok, stb kaphat túlnyomó nagyon gyorsan, így kezdeni egy kis kutatást. Meg lehet kezdeni összerakni elemeket, hogy tetszik a mi lesz a végleges terv a fürdőszobában vagy dönthet úgy egy design elem kiemelni kívánt a fürdőszobában, majd a munka a többi fürdőszoba kialakítása körül.

Design kell kéz a kézben működnek a funkciók, így vizsgálni, hogy ki fogja használni a fürdőszobában, és hogyan tekintsünk egy esetleges továbbértékesítése, a ház és egy pillanatra úgy gondolja, hogy a fürdőszoba kialakítása illeszkedik a többi ház.

6. Mérések

Jelenleg 3 fő korlátai, amelyek valóban mérete számít, fürdőszoba felújítás: a teljes mérete a fürdőszoba (általában a legkisebb szoba a házban), a helyét a meglévő vízvezeték csövek és elektromos vezetékek és a tipikus standard méreteket fürdőszoba berendezési tárgyak. Ezért győződjön meg róla, hogy a megfelelő mérések és specifikációk, ha megy a boltba. Több mint bosszantó próbál vásárolni mérés nélkül, hogy a végén beszerzési dolog, hogy nem fér el.

7. Vállalkozó

A bérleti szerződés egy elképzelhetően DIY munkát? Nos, igen, ez egy okos dolog összetettségét tekintve a munka és nehéz művelet, amely (elektromos, burkolás, vízvezeték, stb.) Ezért nem hagyhatja figyelmen kívül az előnyöket a bérleti vállalkozó és mentse magát egy rakás nyomorúság és az idő.

8. Szaniter jellemzői

Nem felújítás teljes anélkül, átalakítás vagy javítás, berendezések és szolgáltatások, amelyek nagyon jól, hogy egy külön ellenőrzési listát magukat: zuhanyzó, fürdőkád, WC, bidé, mosdó, csaptelepek és zuhanyfejek. Azt is meg kell frissíteni vagy javítsa meg a tükör és zuhanyajtók. Azt is megváltoztathatja a kinézetét a fürdőszobában nagyon könnyen megváltoztatásával ki kilincsek, fiókos húz és a hardver a zuhanyajtók. Ha a költségvetés egy sor új zuhanyajtók lehet teljesen megváltoztatni a kinézetét szobában.

9. szekrények, tároló és polcok

Tervezés szekrények, polcok és tároló megoldások egy bonyolult problémát a legtöbb esetben. A kis, szabálytalan alakú helyiségben, mint a fürdőszobában, akkor még inkább. Meg kell lennie a funkcionális és befogadni az összes cuccot, miközben minden könnyen elérhető, akkor el kell férnie a rendelkezésre álló helyet, és a legtöbb, és a tetején az egészet, akkor meg kell nézni, elegáns.

10. A falak és padlók

Gyakorlatilag bármilyen anyag felhasználható felület falak és a padló a fürdőszobában, amíg ez vízálló, akár természetesen, akár útján vízhatlan kivitelben. Attól függően, hogy a költségvetés és a stílus, kerámia, márvány és gránit hogy szép és rendkívül tartós padló és falfelületek fürdőkhöz. Járófelületre további lehetőségek között cement (festett vagy festett), a lap vinil vagy műanyag csempék melyek olcsók és jobban néz ki, mint régen. Bármi legyen is a választás, mindig bánom másik kulcsfontosságú kritériumok kiválasztásánál a fürdőszoba padló: tartósság és csúszás elleni ellenállást.

11. Világító

A fürdőszobában lehet tenni célszerűtlen, vagy egyenesen veszélyes anélkül, hogy megfelelő világítás, így terv kialakítása világítás, amely működőképes, és létrehoz légkör. Terv maximalizálja a természetes fény az első, míg a mesterséges fény célszerű akkor van legalább 4 watt izzó világítás négyzetméterenként.

12. kiegészítők

Bár látszólag jelentéktelen a nagyobb képet a teljes projekt, nem átalakítani teljes, ha nem az új árakat. És meglepő módon, a kis dolgok, mint az új törölköző, mossa ruháit, szappan ételek, tükrök, törülközőtartó, fürdőszoba szőnyeg ne adja ki a végső számlát. Ha a költségvetést, új kéztörlő jobb lesz, mint a semmi.

13. Szellőző

Szellőzés elengedhetetlen a nedves szobában, mint a fürdőszobában. Ez is egy bonyolult feladat, amelynek szüksége van a jó tervezés: választott a ventilátor, a jobb helyzetben a telepítés, és foglalkozik az elektromos vezetékeket. A nem megfelelő szellőzés hagyhatja a fürdőszoba nedves, penészes és akár egészségkárosító. Jól szellőző fürdőszoba, azonban nem csak egy egészséges fürdőszoba. Folyamatos légáramlás is megakadályozzák mind a pusztulás minden fa berendezés, tartozékok és a telítettség az épület szigetelése.

14. Going green

Még ha személyesen nem törődnek majd a zöld egyik vagy a másik, a piac trend felé, így ez valami, hogy fontolja meg. És sokan vannak, költségvetési barátságos lehetőséget adunk zöld touch a fürdőszobában: az alacsony áramlási WC, amely kevesebb vizet és pénzt takarít meg a vízdíj; alacsony VOC vagy no-VOC festékek; vanities készült fenntartható módon kitermelt fa; újrahasznosított üveg csempe felületre munkalapok, stb

15. Végső tiszta

Az utolsó tiszta tartalmaznia kell egy alapos tisztítás az összes szekrény, kívül és belül, légcsatorna, falak, a padló, az ablakok és lámpatestek. Bár gyakran figyelmen kívül hagyják a tervezési szakaszban, abban az esetben a nagyobb felújítás akkor lehet, hogy érdemes szerződő takarítást, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket befolyásolja a költségvetést. Ha úgy érzi, akár csinálni magadnak, akkor kell hozzá egy-két nap alatt a kezdeti időzítés.

You may also like