Skip to main content

Meleg Fém szerelvény Ötletek felcsillan a fürdőszoba

Mindannyian tudjuk, hogy a design trendek jönnek és mennek, de a következő nagy dolog a meleg fém szerelvényekkel a fürdőszobában. Elmúltak azok a napok hideg króm és rozsdamentes acélból készült. Ezek a napok, ez arról szól, hívogató terekkel az szereti a réz, bronz, réz és arany.

Ha aggódik, hogy a legjobban beépíteni ezeket az anyagokat a design anélkül, hogy a tervezés túl retro, ne izgulj. Megvan a tippeket, hogyan kell használni a meleg fémek létrehozni egy elegáns esztétikai, hogy szeretni fogja hosszú ideig.

1. Go for Gold

Az ötletet, hogy az arany a fürdőszoba tűnhet elavult. De ez a megjelenés a közelmúltban tapasztalható újjáéledt, és hagyja, hogy mi biztosíthatjuk, hogy biztosan hozza a luxus érintés, hogy bárki is gondolná.

A legfontosabb, hogy az arany alkalmazását a modern kontextusban összpontosítani élvonalbeli formák. Keresse elemek, mint a vízesés csaptelepek és minimalista zuhanyzó kontrollként ebben kivitelben. Továbbá ne feledjük, hogy amikor az aranyat, a kevesebb több. Használd, mint az akcentus a tervezés helyett a fő összetevője.

2. Válassza Réz

Van valami abban, ahogy az a fény visszaverődik a réz teszi, hogy különösen szemet gyönyörködtető. Emiatt akkor hamarosan egy go-to választás mindazok számára, akik létre egy fürdőszoba, amely valóban egy showstopper. Fontolja meg, hogy a fókuszpont a tér, mint egy nagy kád vagy fontolja keverés és a megfelelő másik fém.

Az egyik a réz más pozitív tulajdonsága, hogy ez elég könnyen tisztíthatók. A legtöbb időt, meleg víz minden, ami szükséges, hogy helyreállítsa az elhasználódott lámpatest vagy világító elem a korábbi fényét. Azokban az esetekben, amelyek felhívják a alaposabb tisztítást, hagyja ki az erős vegyszereket javára szelídebb tisztább, mint a mosószappan.

3. felcsillan sárgaréz

Brass már körül korosztály és ez természetes tartóssága kombinálni polírozott ragyog ad minden fürdőszobában egy impozáns megjelenés, különösen, ha ellensúlyozni sötétebb árnyalatai, amelyek a célba pop. Ez a borítás legyen legjobb választás mind a legmodernebb és a hagyományos terek.

Azonban az egyik tényező, hogy fontolja meg, mielőtt a döntő lépést, réz, hogy nem igényel némi rendszeres karbantartást tartani néz ki. Ez mindig a legjobb, hogy tartsák be a gyártó meghatározott fenntartási utasítások, rutin törölje bánatot kell végezni jóváhagyott tisztább.

4. Hozd néhány Bronze

Bronze egy érdekes választás fürdőszoba befejezi, mert ellentétben sok más fémet akkor valóban jobb a korral. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a termékek címkéjén a „olaj-dörzsölt bronz”, vagy „kézzel dörzsölni bronz” nem kapnak külső felülettel, hogy megvédje őket az elemek után gyártás. Idővel, a használat és az időjárásnak való kitettség létrehoz egy egyedülálló festési mintázatot mélyül az esztétikai.

Emiatt azt javasoljuk, bronz, akik élvezik vintage jellegét és vonzerejét. Mivel bronz is nagyon népszerű a forradalmi korszak, hajlamos arra, hogy különösen jónak gyarmati lakások vagy más hasonló hagyományos minták.

You may also like