Skip to main content

15 Eklektisk Bad med en skvett Herlig blå

Ideen om å skape en eklektisk bad kan være både morsomt og skremmende på samme tid. Mens mange huseiere nyte kjølig mash up av farger, teksturer og selv epoker som den eklektiske stil bringer, dra det av med eleganse kan være en vanskelig oppgave faktisk. Legg til dette voksende ønske huseiere å ha en beroligende bad som kombinerer et snev av modernitet med sine utvalgte design stil og design oppdraget blir enda mer forvirrende. Men i dag, har vi en samling av 15 fantastiske eklektiske bad som vil gi deg inspirasjon og ideer som du kan ta i bruk. Og det beste er at de alle kommer med en sunn dose av blå!

Penny fliser i blått skaper en fascinerende bakteppe

Hvorfor blå spør du? For det første er det den mest foretrukne primærfarge på badet og kombinerer vakkert med beroligende nøytrale og hvit. Legg til dette de mange eksotiske nyanser det gir, og blå eklektisk bad er helt perfekt for de som ønsker en leken, elegant og stilfullt bad som gjenspeiler deres personlighet.

Sving til veggene

En av de varemerker for eklektisk stil er brukervennligheten som det tillater deg å blande ulike design stiler som strekker seg på tvers av ulike tiår og selv epoker. Selv om dette gir deg stor variasjon når det gjelder tilbehør, forfengelighet, speil og belysning som du kan plukke for den eklektiske bad, krever det også en forsiktig overgang mellom kontrasterende elementer. Fargen er den enkleste måten å binde disse forskjellige stiler sammen, og blå gjør dette med veltalende letthet. I bad, vegger dekket i lyse blå fliser innlede farge samtidig som det stilig.

Utsøkt bruk av blå fliser på badet

Belysning og veggfliser skape en subtil ombre effekt på badet

Hvis du ønsker å gå utover fliser, deretter tenke på tapet, som gjør en stor comeback i 2015. veggmalerier, gulvfliser og selv taket kan legge blå til den eklektiske badet uten å ta over og gjøre det visuelt overveldende. Gjenta dette nyanse i baderomsinnredning, forfengelighet og andre valgene du gjør, og du har en kreativ, individuell og tidløs eklektisk bad.

Eksepsjonell måte å legge blå til badet

Fargerik lite bad idé

Vanntett vegg veggmaleri gir farge til den lille badet

Cool nyanser av blått

Den store fordelen med å velge en farge som blå er mange nyanser som det tilbyr og letthet som en fargetone overganger inn i neste. Så hvordan dette spiller til din fordel i den eklektiske badet? Siden bringe kontrasterende teksturer og designelementer er vanskelig, kan du bruke denne overgangen i skyggen for å binde dem sammen uten problemer. Du er ikke begrenset til bare en ‘vanskelig å finne’ hue mens shopping for et badekar, inventar eller tilbehør, noe som gjør oppgaven enda mer enkelt. Nyanser som blågrønn og turkis kan få inn et hint av grønt, som kan brukes til overgangen over til grønne tilbehør på badet!

Gold bringer en luft av regality på do

Fliser i dusjen bringe kontrast og et element av overraskelse til innstillingen

Bad med blågrønn fliser og et badekar i rødt

Faux flis vegg mur skaper en morsom samlingspunkt på badet

Benytte seg av de mange nyanser av blått for et fargerikt bad

Sug i blå!

Designere foreslår å holde seg til en grunnleggende hvit bakgrunn, mens forme en eklektisk bad, som det hjelpemidler i å skape en beroligende, tidløst rom. Blå er den perfekte partner her, så det fungerer glimrende med hvit og synes ikke malplassert eller glorete, selv i de minste bad. Med vintage badekar og retrodesign tar over i de siste årene, tror på en fargerik badekar i blått (klo-fots eller frittstående) for å sprite opp innstillingen. Hvis hvit ikke fungerer for deg, kan du selv velge en all-blå bakgrunn for en monokromatisk utseende.

Badekar bringer blå skjønnheten til denne eklektiske bad

Nydelig bruk av blått i den eklektiske badet

Strålende badet i blått med nydelig vegg kunst

Unik tak konstruksjon gir farge og stil på badet

You may also like