Skip to main content

4 vanlige Baderom Design feil og hvordan unngå

4 Felles bad design feil

De fleste av oss er ikke profesjonelle interiørdesignere, noe som er grunnen til at det er greit å gjøre noen design feil fra tid til annen (Det er den beste måten å lære, ikke sant?). Men du trenger ikke å leve med dine feiltrinn alltid. Ofte, med bare noen små justeringer, disse feilene er lett fast og ditt interiør føler seg mer fabelaktig og funksjonell enn noensinne.

Her er fire av de vanligste bad design feil vi ser, samt enkle grep du kan ta for å rette dem opp. Hvis du innser at du er skyldig i en eller to på listen, ikke bekymre deg-vi er her for å hjelpe.

1. Ikke lagdeling belysning

Du betaler med bare overhead belysning på badet? Hvis ja, du gjør deg selv en bjørnetjeneste. Lagdelte belysning er nøkkelen til å skape en virkelig funksjonelle rom, og badet er intet unntak. Lagdelte belysning gjør grooming rutiner, for eksempel barbering eller sette på makeup, en hel mye enklere.

For de usikker på hva et lagdelt belysning ordning kan se ut, her er et eksempel:

  • Ambient belysning:  Din eksisterende overhead belysning. Vurder å tilsette ytterligere innfelte lys for å lyse opp noen mørke hjørner.
  • Effektbelysning:  En ekstra innslag rundt speilet eller forfengelighet hjelper med grooming rutiner. Hvis du ofte suge i badekaret for å slappe av, vurdere å legge et innslag der også; en som lar deg dempe lysene for å skape litt stemning.
  • Oppgave belysning:  Mindre, opplyste skjønnhets speil kan også hjelpe til med stell.

2. gjør lagring en ettertanke

Som lagdelt belysning, påvirker dette feil både form og funksjon. Et bad uten nok lagringsplass til å holde alt organisert er altfor vanlig. Produkter blir stablet overalt, noe som gjør rommet ser rotete og distraherende fra design.

Det er på tide å få alvorlige om lagring. Det første trinnet er å finne ut nøyaktig hva du trenger. Gå gjennom rutinene med badet som det er, og gjøre ditt beste for å finne hvor ting begynner å bryte ned. Fokus på noen punkter hvor du finner deg selv å bli frustrert med din nåværende layout, eller grave gjennom uorganiserte skuffer for å finne et element du trenger.

Deretter går shopping for passende lagringsløsninger med problemområder i tankene. Her er nøkkelen: ikke bare velge den billigste, utilitaristisk alternativet. I stedet investere i et stykke som vil gjøre dobbelt plikt ved å legge noen estetisk verdi, slik som flettet kurver vist ovenfor.

3. mismatching inventar

La oss innse det: det er ganske lett å mismatch inventar. Du har kanskje skrevet om badet stykke-for-bit, bare innse over tid at noe ikke helt legge opp i design. Heldigvis, men det er også en ganske enkel løsning; en som kan sikkert bli håndtert på en helg.

Når du arbeider med inventar, er det viktig å huske at mens materialet du velger for dine inventar er nøkkelen, kan finishen være enda mer. To kamper som er laget av den samme kroppen materiale, men vert forskjellige utførelser, vil ikke matche. Vurdere utseendet du er ute etter før kjøp:

  • Polerte:  Polert ferdig er det mest moderne utseende, med glatt tekstur og høy glans.
  • Børstet eller satin:  Disse ferdig er den vanligste, tilbyr mer av en matt look.
  • Oljet:  Noen anser mørkere, oljet finish for å være litt gammeldags, men de fungerer godt med visse estetiske stiler som toskanske eller fransk land design.

4. Glemme om innredning

Når du arbeider med et stramt plass, kan det være fristende å gi avkall på bad innredning av frykt for å skape rot (se bad design feil # 2). Men anbefaler vi ikke å følge denne trangen. Dekor elementer er ofte detaljene som kan gjøre din design føler tilsiktet, fullstendig og personlig, snarere enn et strengt utilitaristisk plass eller en ettertanke.

Realiteten er at du ikke trenger for mye innredning for å trekke av en helhetlig utseende. Start ved å sørge for alle dine tekstiler, for eksempel håndklær og gulvmatter-kamp. Legg en bit eller to av veggen kunst utstilt. Så, hvis du har noen plass, vurdere å legge noen grønne eller lys til din forfengelighet eller en annen flat overflate.

Baderom design feil skje den beste av oss, men det betyr ikke at du ikke kan lære av dine feil og gjøre noen endringer til det bedre.

 

You may also like