Skip to main content

7 tips for en avslappende Feng Shui Bad Retreat

Elsk din nye feng shui bad vibe? Bære det samme spa-stil inn i soverommet. I feng shui praksis, fargene og elementer er forskjellig for et soverom, men du kan fortsatt få en beroligende atmosfære. Den enkleste måten å legge til komfort til soverommet er gjennom luksuriøst sengetøy og myke dufter. Bare å legge en myk kaste og duftelys kan totalt forandre soverommet ditt og skape den feng shui retrett følelse.

Vi elsker spa retrett opplevelse, spesielt når vi kan gjenskape det hjemme. Skaper en avslappende atmosfære i badet handler om mer enn bare lys og en luftig kjole. Du kan også omfavne den beroligende energien av feng shui med din favoritt dekorere stil og fargepalett. Ved hjelp av disse enkle prinsippene er en enkel og vakker måte å skape en beroligende feng shui bad retrett.

1. Velg riktig feng shui bad fargevalget

Det kan overraske deg å vite at de beste feng shui farger for ditt bad er ikke bare blues og greener. Selv om disse kule farger kan ha en plass i fargepaletten, i feng shui representerer de vann som allerede er rik på badet.   Glass, metall og vann, på badet representerer vann, også. Den enkleste måten å dekorere badet med feng shui rektorer er gjennom balanse, spesielt gjennom farge. Ditt mål i å velge de riktige baderoms farger er å balansere de sterke vann elementer med varme farger og tre aksenter. Blått og grønt kan være en del av din vakre fargepalett, men du vil ønske å blande den opp med naturlige tilbehør og farger.

2. declutter og forenkle for et avslappende bad retrett

Det er vanskelig å være avslappet når vi står overfor rot. For et lite rom, som bad, er rot et enda større problem. Feng shui handler om energi, eller Chi. Bevegelsen av energi kan bli fanget i lommer av rot, noe som gjør badet ditt et sted å flykte fra, ikke til.

Start med å takle bad teller rot. I vår hastverk med å få klar hver morgen, slutter vi å se rotet vi la bak hver dag. Ved å bruke skuff arrangører og ganske lagring på toppen av disken, kan du skjule rot som skaper stress som du begynner dagen. Vurder dine lagringsbehov og gjøre clearing telleren en prioritet. Også revurdere ditt bad søppelbøtta.   Jeg f det det ser ut til å renne over raskere enn du kan tømme den, kan det hende du må oppgradere. Dette er en stor kilde til rot stress i badet.

3. Oppdater belysning for en feng shui bad

Bad belysning er nesten like viktig for feng shui som fargepalett. Hvordan farger (og du) vises i badet kan gjøre eller ødelegge din morgen. Tenk utover bare den typiske overhead lys eller forfengelighet lys. Se etter måter å “lag” belysning for en avslappet atmosfære. Med fokus på feng shui energi, er riktig belysning avgjørende for din bad retrett, som altfor sterkt lys kan være for energisk for en avslappende plass.

Hvis du ikke får det utseendet du ønsker fra din morgen makeup rutine, kan den nyeste LED-opplyste speil belyse deg og din forfengelighet vakkert. Den raskeste måten å endre bad belysning er gjennom lyspærer. Sørg for at dine lyspærer er riktig for badet ditt ved å eksperimentere med varme, dagslys og myke lyspærer, til du får den perfekte utseende.

4. Velg riktig badetøy

Mykeste sengetøy er et must i feng shui bad retrett. Myke håndklær og kapper inviterer deg til å somle og la gå av stress på slutten av dagen. Hvit eller nøytral grå og beige er den perfekte farger for bad sengetøy fordi det råder deg til å være kreativ med fargevalget.

5. Legg den perfekte feng shui bad aksenter

Uansett bad fargevalget du velger, kan du forbedre din beroligende feng shui energi med riktig tilbehør. Selvfølgelig vil du ønsker å holde tilbehøret enkelt å holde rotet til et minimum. Hvis badet fargepalett er fylt med “vannfarger,” dine dekorative aksenter vil være den mest balanserte hvis de er varm og naturlig. Teak bokser eller en liten benk kan balansere for mange kule farger på badet. For en mørk bad fargepalett, tilbehør laget av drivved eller hvitkalkede tre er den perfekte touch til lette ting opp.

6. Ikke glem å legge beroligende dufter til badet

Som den perfekte spa-opplevelse, luktene du velger for ditt bad er en viktig del av feng shui transformasjon. Elementene i en retrett bad bør engasjere alle dine sanser, og velge naturlige dufter er en autentisk måte å bringe dem alle sammen.

7. Ta med feng shui design i soverommet

Elsk din nye feng shui bad vibe? Bære det samme spa-stil inn i soverommet. I feng shui praksis, fargene og elementer er forskjellig for et soverom, men du kan fortsatt få en beroligende atmosfære. Den enkleste måten å legge til komfort til soverommet er gjennom luksuriøst sengetøy og myke dufter. Bare å legge en myk kaste og duftelys kan totalt forandre soverommet ditt og skape den feng shui retrett følelse.

You may also like