Skip to main content

Varme Metal Fixture ideer for å lyse opp badet

Vi vet alle at design trender kommer og går, men den neste store tingen er varme metall inventar i bad. Borte er de dagene av kaldt krom og rustfritt stål. I disse dager er det om å skape innbydende områder med slike som kobber, bronse, messing og gull.

Hvis du er bekymret for hvordan du best kan innlemme disse materialene i design uten at utformingen blir for retro, ikke bekymre. Vi har fått tips om hvordan du bruker varme metaller for å skape en elegant estetisk som du vil elske i lang tid framover.

1. Gå for gull

Ideen om å bruke gull i et bad kan virke utdatert. Men, har dette ser nylig blitt opplever en renessanse, og la oss forsikre deg om at det absolutt bringer luksuriøst preg som man forventer.

Nøkkelen til å bruke gull i en moderne kontekst er å fokusere på banebrytende former. Se etter elementer som foss kraner og minimalistiske dusj Kontrollene i dette finish. Husk også at når det kommer til gull, er mer mindre. Bruk den som en aksent i design i stedet for en hovedkomponent.

2. Velg Kobber

Det er noe med måten lyset reflekteres av kobber som gjør det spesielt iøynefallende. Av denne grunn, vil det snart bli en go-to valg for alle som ønsker å lage et bad som er virkelig en showstopper. Vurdere å bruke den for det sentrale punktet i rommet som et stort badekar eller vurdere å mikse og matche det med et annet metall.

En av kobber er andre positive egenskaper er at det er ganske lett å ta vare på. Mesteparten av tiden, er varmt vann er alt som er nødvendig for å gjenopprette en utslitt ligaen eller belysning element til sin fordums glans. For de anledninger som krever en mer grundig rengjøring, hopper den sterke kjemikalier i favør av en mildere renere som parabolen såpe.

3. Lys opp med messing

Brass har eksistert i aldre, og det er naturlig holdbarhet kombinert med at polert glans vil gi ethvert baderom et staselig utseende, spesielt når utlignet med mørkere fargetoner som gjør finishen pop. Dette ferdig bør være det beste valget i begge de mest moderne og mer tradisjonelle områder.

Men til en faktor vurdere før du tar skrittet fullt ut med messing er at det krever litt regelmessig vedlikehold for å holde det ser flott ut. Det er alltid best å følge produsentens spesifikke vedlikehold instruksjoner, så rutine tørk nedturer bør gjøres med godkjent rengjøringsmiddel.

4. få inn litt bronse

Bronse er et interessant valg for badet er ferdig fordi i motsetning til mange andre metaller kan det faktisk bli bedre med alderen. Dette skyldes det faktum at produkter merket som “olje-gnidd bronse” eller “hand-gnidd bronse” ikke er gitt en ytre overflate for å beskytte dem mot vær og vind etter produksjon. Over tid vil bruk og eksponering for elementene skaper en unik fargemønster som utdyper det estetiske.

Av denne grunn anbefaler vi bronse til de som liker vintage karakter og sjarm. Siden bronse var også veldig populært i løpet av den revolusjonære epoken, tenderer det til å passe spesielt godt innenfor koloniale hjem eller andre tilsvarende tradisjonell design.

You may also like