Skip to main content

Bygg en bedre Bad: 6 bad Oppgraderinger verdt pengene

Kjøkkenet er vanligvis sett på som hjertet av hjemmet, men badene er muskelen . En dårlig planlagt bad kunne påvirke hvordan du føler om ditt hjem i årene som kommer. Hva mer, er det en av de dyreste rom for å renovere. Hvis du bygger ditt eget hjem, er det viktig å få på badet riktig første gang. Din byggmester bør ha en liste over standard alternativer og oppgraderinger, men hvordan vet du hvilke bad oppgraderinger vil legge til ditt hjem verdi?

Gjenta etter oss: Badet bør være de mest funksjonelle rom i hjemmet. Velge riktig bad oppgraderinger betyr at du vil elske ditt bad i årene som kommer – uansett hva. Invester i disse bad oppgraderinger for å få mest mulig verdi for pengene.

Bygg en bedre Bad: 6 bad Oppgraderinger verdt pengene

Master bad

Hvis den valgte gulvplan tilbyr master badet som et alternativ, ta den. Master bad er en av de mest attraktive funksjoner for annenhåndsverdi. Hvis din nåværende hjem oppsettet ikke inneholder en master bad, kan det være verdt pengene å få arkitekt utforming for deg. Som en av de mest brukte rom i hele hjemmet, er en mester bad et must. Det gir voksne et sted å slappe av, skille seg fra barna og holde normal. Det er en av de dyrere bad oppgraderinger, men noe du bruker på en master bad vil betale deg tilbake tidoblet i funksjonalitet og investeringer.

kjeller avløp

Legge kjeller avløp i løpet av byggeprosessen er billig og enkelt, så betaler byggherren å få det gjort før du flytter inn. Jada, det er ikke den mest spennende oppgraderingen. Likevel velger for rørleggerarbeid i kjelleren – selv om det ikke er ferdig – er fornuftig. Du vil sannsynligvis ferdig kjelleren en gang i fremtiden, og å ha installert under byggeprosessen VVS sparer du penger. Når du er klar til å fullføre det ut, vil du ikke å bryte opp betong eller rive ut vegger for å installere VVS. I stedet kan du koble rett inn i eksisterende avløp og gå videre til innramming og gips.

Fliser og gulv

Spør alle som har levd med dårlig rosa flis i 10 år: Tile er vanskelig å erstatte. Det krever en stor riving, og i de fleste tilfeller vil du sette den av eller lære å leve med flis du hater. Ikke nøy deg standard fliser hvis det ikke er noe du liker, fordi prøver å erstatte det nedover veien er kostbart og tidkrevende. Oppgraderte overflater forbedre utseendet på badet, så det er noe spesielt. Følger samme prinsipp med gulv, velger langvarige materialer som du finner attraktive. Du kan alltid endre maling farge og inventar, men fliser og gulv vil være der en stund.

ekstra lagringsplass

Hvis ett av alternativene for bad oppgraderinger er økt lagringsplass, bør svaret være ja. Baderom lagring er en av funksjonene du kanskje ikke tenker på i utgangspunktet, men kan gjøre store forbedringer i livsstilen din. Ekstra skap, innebygde hyller og arrangører utgjøre forskjellen mellom et rotete hule og en rolig retrett. Sats på oppgraderinger som bygger ut den plassen du har og hjelpe deg å holde ditt bad helt organisert.

bedre belysning

Builder-grade belysning er sjelden inspirerende. Det er vanligvis standard over-the-speilet lysene som er billig å kjøpe og installere. Du kan oppgradere lyspakke på egen hånd ved å anskaffe bedre inventar og planlegger selv for Can lys. Mens naturlig belysning er alltid best, vinduene er ikke alltid mulig i et bad. Gjøre opp for mangel på lys med oppgradert inventar som er utstyrt med LED-lys som vil vare.

Separat badekar og dusj

En av de enkleste bad oppgraderinger som å få en avkastning på pengene er en separat badekar og dusj. Separate områder øke hjem verdi og tilby mer funksjonalitet – spesielt i hovedbad. En standard badekar og dusj combo kan gjøre utslaget, men det har ikke en wow-faktor. En separat badekar og dusj er ikke akkurat en helg renovering, så hvis det er noe du ønsker, kan du oppgradere i løpet av byggeprosessen i stedet. Du vil takke deg selv senere.

Kjøkken kan selge boliger, men alle hus kan fortelle deg at et komfortabelt, funksjonelt bad er like viktig. Funksjon og stil bør komme sammen for å skape rom som holder familien din organisert, så se etter oppgraderinger som er kompatible med måten du lever. I de fleste tilfeller kan bruke litt mer på tenkt bad oppgraderinger øke hjem annenhåndsverdi – og familiens tilfredshet.

You may also like