Skip to main content

15 Elektrisk Badeværelser med et stænk af Delightful Blå

Ideen om at skabe en eklektisk badeværelse kan være både sjovt og skræmmende på samme tid. Mens mange husejere nyde den kølige mash up af farver, teksturer og endda epoker at den eklektiske stil bringer, trækker det ud med elegance kan være en hård opgave faktisk. Hertil kommer den voksende ønske om husejere til at have en beroligende badeværelse, der kombinerer et strejf af modernitet med deres valgte design stil, og den designopgave bliver endnu mere forvirrende. Men i dag har vi en samling af 15 fabelagtige eklektisk badeværelser , der vil give dig inspiration og idéer, som du kan sætte til at bruge. Og det bedste er, at de alle kommer med en sund dosis af blå!

Penny fliser i blå skabe en fascinerende kulisse

Hvorfor blå spørger du? For startere, er det den mest foretrukne primære farve i badeværelset og kombinerer smukt med beroligende neutrale og hvid. Læg dertil de mange eksotiske nuancer, det giver, og blå eklektisk badeværelser er helt perfekt for dem, der ønsker en legende, elegant og stilfuldt badeværelse, der afspejler deres personlighed.

Drej til væggene

En af de varemærker, der tilhører eklektiske stil er den lethed, hvormed det giver dig mulighed for at blande forskellige design stilarter strækker sig over forskellige årtier og endda epoker. Mens dette giver dig stor variation i form af tilbehør, forfængelighed, spejle og belysning, som du kan vælge for eklektisk badeværelset, det kræver også en omhyggelig overgang mellem de modsatrettede elementer. Farve er den nemmeste måde at binde disse forskellige stilarter sammen, og blå gør dette med veltalende lethed. I badeværelser, vægge dækket i lyse blå fliser indvarsle farve og samtidig holde det klassiske.

Udsøgt brug af blå fliser i badeværelset

Belysning og vægfliser skaber en subtil ombre effekt i badeværelset

Hvis du ønsker at gå ud over fliser, så tænk på tapet, der gør en stor comeback i 2015. vægmalerier, gulvfliser og endda loftet kan tilføje blå til den eklektiske badeværelset uden at overtage og gøre det visuelt overvældende. Gentag denne nuance i badeværelse inventar, forfængelighed og andre valg, du foretager, og du har en kreativ, individuel og tidløs eklektisk badeværelse.

Enestående måde at tilføje blå til badeværelset

Farverige lille badeværelse idé

Vandtæt vægmaleri tilføjer farve til det lille badeværelse

Cool nuancer af blå

Den store fordel ved at vælge en farve som blå er de mange nuancer, som det tilbyder og den lethed, hvormed en nuance overgange ind i det næste. Hvordan skal det spille til din fordel i eklektisk badeværelset? Siden bringe kontrasterende teksturer og designelementer er svært, kan du bruge denne overgang i skygge til at binde dem sammen uden besvær. Du er ikke begrænset til kun én ‘svært at finde’ nuance, mens shopping for et badekar, inventar eller tilbehør, der gør din opgave endnu mere let. Nuancer som krikand og turkis kan bringe i en antydning af grøn, der kan bruges til at skifte over til grønne tilbehør i badeværelset!

Guld bringer en luft af regality til badeværelset

Fliser i brusebadet bringe kontrast og et element af overraskelse for indstillingen

Badeværelse med krikand fliser og et badekar i rød

Faux flise væg vægmaleri skaber en sjov fokuspunkt i badeværelset

Tap ind i de mange nuancer af blå til en farverig badeværelse

Blød i blå!

Designere foreslår at holde sig til en grundlæggende hvid baggrund, mens forme en eklektisk badeværelse, da det hjælper med at skabe en beroligende, tidløst rum. Blue er den perfekte partner her, da det fungerer glimrende med hvide og synes ikke ud af sted eller prangende, selv i den mindste af badeværelser. Med vintage badekar og retro design tager over i sidste par år, så tænk på en farverig badekar i blå (klo-fod eller standalone) at krydre indstillingen. Hvis hvid ikke virker for dig, kan du endda vælge en all-blå baggrund for en monokromatisk look.

Badekar bringer blå skønhed til denne eklektiske badeværelse

Dejlig brug af blåt i den eklektiske badeværelse

Strålende badeværelse i blå med smukke væg kunst

Unik loft design tilføjer farve og flair til badeværelset

You may also like