Skip to main content

7 tips til en afslappende Feng Shui Badeværelse Retreat

Elsk din nye feng shui badeværelse vibe? Carry at samme spa-stil ind i dit soveværelse. I Feng Shui praksis, farverne og elementer er forskellige for et soveværelse, men du kan stadig opnå en beroligende atmosfære. Den nemmeste måde at tilføje komfort til dit soveværelse er gennem luksuriøst sengelinned og bløde dufte. Blot at tilføje en blød kast og duftende stearinlys kan helt forvandle dit soveværelse og skabe at feng shui tilbagetog følelse.

Vi elsker spa tilbagetog oplevelse, især når vi kan genskabe det derhjemme. Oprettelse af en afslappende vibe i dit badeværelse handler om mere end blot stearinlys og en fluffy kjortel. Du kan også tage den beroligende energi af Feng Shui med din favorit udsmykning stil og farvepalet. Ved hjælp af disse enkle principper er en nem og smuk måde at skabe en beroligende feng shui badeværelse tilbagetog.

1. Vælg den rigtige feng shui badeværelse farveskema

Det kan overraske dig at vide, at de bedste feng shui farver til dit badeværelse er ikke bare blå og grønne. Mens disse kølige farver kan have en plads i din farvepalet, i feng shui de repræsenterer vand, som allerede er rigeligt i dit badeværelse.   Det glas, metal, og vand, af dit badeværelse repræsenterer vand, også. Den enkleste måde at dekorere dit badeværelse med feng shui principper er gennem balance, især gennem farve. Dit mål i at vælge de rigtige badeværelse farver er at afbalancere de stærke vand elementer med varme nuancer og træ accenter. Blå og grøn kan være en del af din smukke farvepalet, men du vil få lyst til at blande det op med naturlige tilbehør og farver.

2. Declutter og forenkle til en afslappende badeværelse tilbagetog

Det er svært at være afslappet, når vi er konfronteret med rod. For et lille rum, ligesom et badeværelse, rod er et endnu større problem. Feng shui handler om energi, eller Chi. Bevægelsen af ​​energi kan blive fanget i lommer af rod, hvilket gør dit badeværelse et sted at flygte fra, ikke til.

Start med at tackle badeværelse tæller rod. I vores rush at blive klar hver morgen, holder vi se rod vi efterlader hver dag. Ved at bruge skuffe arrangørerne og temmelig opbevaring oven på tælleren, kan du skjule den rod, der skaber stress, når du begynder din dag. Vurdere dine opbevaringsbehov og gøre rydde tælleren en prioritet. Også revurdere dit badeværelse papirkurven.   Jeg f det ser det ud til at overløb hurtigere end du kan tømme den, skal du måske til at opgradere. Dette er en stor kilde til rod stress i badeværelset.

3. Opdater din belysning til en feng shui badeværelse

Badeværelse belysning er næsten lige så vigtigt at feng shui som din farvepalet. Hvordan dine farver (og dig) vises i dit badeværelse kan gøre eller bryde din morgen. Tænk over blot den typiske ovenlys eller forfængelighed lys. Kig efter måder at ”lag” din belysning for en afslappet atmosfære. Med fokus på feng shui energi, den rigtige belysning er afgørende for din badeværelse tilbagetog, som alt for lyse belysning kan være for energisk for en afslappende plads.

Hvis du ikke får det udseende, du ønsker fra din morgen makeup rutine, kan den nyeste LED tændte spejle belyse dig og din forfængelighed smukt. Den hurtigste måde at ændre dit badeværelse belysning er gennem dine pærer. Sørg for, at dine pærer er rigtige for dit badeværelse ved at eksperimentere med varm, dagslys og bløde pærer, indtil du får det perfekte look.

4. Vælg de rigtige badeværelse sengetøj

De blødeste sengetøj er et must i din feng shui badeværelse tilbagetog. Fluffy håndklæder og morgenkåbe inviterer dig til at dvæle og give slip på stress ved slutningen af ​​dagen. Hvidt eller neutral grå og beige er de perfekte farver til badeværelse sengetøj, fordi det opfordrer dig til at være kreativ med din farvesammensætning.

5. Tilføj den perfekte Feng Shui badeværelse accenter

Uanset badeværelse farveskema, du vælger, kan du forbedre din beroligende feng shui energi med det rigtige tilbehør. Selvfølgelig, vil du ønsker at beholde dit tilbehør nemt at holde din rod til et minimum. Hvis dit badeværelse farvepalet er fyldt med ”akvareller,” dine dekorative accenter vil være den mest afbalancerede, hvis de er varm og naturlig. Teak kasser eller en lille bænk kan balancere for mange kølige farver i dit badeværelse. For en mørk badeværelse farvepalet, tilbehør lavet af drivtømmer eller hvidkalkede træ er den perfekte touch til at lysne tingene op.

6. Glem ikke at tilføje beroligende dufte til dit badeværelse

Ligesom den perfekte spa-oplevelse, de dufte, du vælger til dit badeværelse er en vigtig del af din feng shui transformation. Elementerne i en retræte badeværelse bør engagere alle dine sanser, og vælge naturlige dufte er en autentisk måde at bringe dem alle sammen.

7. Tag din feng shui design ind i soveværelset

Elsk din nye feng shui badeværelse vibe? Carry at samme spa-stil ind i dit soveværelse. I Feng Shui praksis, farverne og elementer er forskellige for et soveværelse, men du kan stadig opnå en beroligende atmosfære. Den nemmeste måde at tilføje komfort til dit soveværelse er gennem luksuriøst sengelinned og bløde dufte. Blot at tilføje en blød kast og duftende stearinlys kan helt forvandle dit soveværelse og skabe at feng shui tilbagetog følelse.

You may also like