Skip to main content

4 Fælles badeværelse Design Fejl og hvordan man undgår

4 Fælles badeværelse Design Fejl

De fleste af os er ikke professionelle indretningsarkitekter, hvilket er hvorfor det er okay at komme med et par design fejl fra tid til anden (Det er den bedste måde at lære, ikke?). Du behøver dog ikke at leve med dine fejltrin for evigt. Ofte med blot et par små fif, disse fejl er nemt fast, og dit interiør føler sig mere fabelagtig og funktionel end nogensinde.

Her er fire af de mest almindelige badeværelse design fejl, vi ser, samt enkle trin, du kan tage for at rette dem. Hvis du opdager at du er skyldig i en eller to på listen, så fortvivl ikke, vi er klar til at hjælpe.

1. Ikke lagdeling belysning

Er du afregning med blot overhead belysning i dit badeværelse? Hvis ja, så gør du dig selv en bjørnetjeneste. Lagdelte belysning er nøglen til at skabe en virkelig funktionelt rum, og badeværelset er ingen undtagelse. Lagdelte belysning gør grooming rutiner, såsom barbering eller sætte på makeup, en hel del lettere.

For dem usikker på, hvad en lagdelt belysning arrangement kunne se ud, her er et eksempel:

  • Omgivende belysning:  Din eksisterende ovenlys. Overvej at tilføje yderligere forsænket belysning til at lyse op nogen mørke hjørner.
  • Accent belysning:  En ekstra armatur omkring spejl eller forfængelighed hjælper med grooming rutiner. Hvis du ofte suge i karbad at slappe af, overveje at tilføje et armatur der så godt; en, der vil lade dig dæmpe lyset for at skabe nogle atmosfære.
  • Opgave belysning:  Mindre, lit skønhed spejle kan også hjælpe med plejemidler.

2. Ved opbevaring en eftertanke

Ligesom lagdelt belysning, denne fejl påvirker både form og funktion. Et badeværelse uden tilstrækkelig storage til at holde alting organiseret er alt for almindelig. Produkter bliver stablet overalt, hvilket gør rummet ser rodet og distraherende fra design.

Det er tid til at få alvorlige om opbevaring. Det første skridt er at finde ud af præcis, hvad du har brug for. Gå gennem dine rutiner med dit badeværelse som-er, og gøre dit bedste for at lokalisere, hvor tingene begynder at bryde ned. Fokus på eventuelle punkter, hvor du befinder dig bliver frustreret med din nuværende layout, eller grave gennem uorganiserede skuffer for at finde en vare, du har brug for.

Dernæst gå på indkøb for passende opbevaringsløsninger med dine problemområder i tankerne. Her er nøglen: ikke bare vælge den billigste, utilitaristisk mulighed. I stedet investere i et stykke, der vil gøre dobbelt-pligt ved at tilføje nogle æstetiske værdi, såsom flettede kurve er vist ovenfor.

3. mismatching inventar

Lad os se det i øjnene: det er ret nemt at mismatch inventar. Du har måske re-done dit badeværelse stykke-for-stykke, kun at indse med tiden, at noget ikke helt tilføje op i dit design. Heldigvis, men det er også en forholdsvis nem rettelse; en, der kan helt sikkert løses i en weekend.

Når vi beskæftiger os med inventar, er det vigtigt at huske, at mens det materiale, du vælger til dine armaturer er nøglen, kan finishen være endnu højere grad. To armaturer, der er lavet af det samme organ materiale, men vært forskellige finish, vil ikke matche. Overvej det udseende, du er ude efter, før indkøb:

  • Poleret:  Poleret finish er den mest moderne leder, og byder på glat tekstur og høj glans.
  • Børstet eller satin:  Disse finish er den mest almindelige, tilbyder mere af en mat look.
  • Olieret:  Nogle mener, mørkere, olieret finish til at være lidt gammeldags, men de arbejder godt sammen med visse æstetiske stilarter som toscanske eller fransk land design.

4. Glemmer indretning

Når vi beskæftiger os med en stram plads, kan det være fristende at give afkald på badeværelse indretning til frygten for at skabe rod (se badeværelse design fejl # 2). Men vi fraråde at følge denne trang. Decor poster er ofte de detaljer, der kan hjælpe med at gøre dit design føler forsætlig, komplet, og personligt, i stedet for en strengt utilitaristisk rum eller en eftertanke.

Virkeligheden er, at du ikke behøver for meget indretning til at trække ud et sammenhængende udseende. Start med at sørge for alle dine tekstiler-såsom håndklæder og gulv måtter-kamp. Læg et stykke eller to af vægudsmykning udstillet. Så, hvis du har nogen plads, overveje at tilføje nogle grønne eller stearinlys til din forfængelighed eller en anden flad overflade.

Badeværelse design fejl ske til det bedste af os, men det betyder ikke, at du ikke kan lære af dine fejl og foretage nogle ændringer til det bedre.

 

You may also like