Skip to main content

Byg en bedre Badeværelse: 6 Badeværelse Opgraderinger pengene værd

Køkkener er normalt ses som hjertet i hjemmet, men badeværelserne er musklen . En dårligt planlagt badeværelse kunne påvirke den måde du føler dig om dit hjem i mange år fremover. Hvad mere er, det er en af de dyreste værelser at renovere. Hvis du bygger dit eget hjem, er det vigtigt at få badeværelset rigtigt første gang. Din bygherre bør have en liste af standard indstillinger og opgraderinger, men hvordan kan du vide, hvilke badeværelse opgraderinger vil føje til dit hjem værdi?

Gentag efter os: Badeværelser bør være de mest funktionelle rum i hjemmet. At vælge de rigtige badeværelse opgraderinger betyder, at du vil elske dit badeværelse i mange år fremover – uanset hvad. Invester i disse badeværelse opgraderinger til at få mest værdi for dine penge.

Byg en bedre Badeværelse: 6 Badeværelse Opgraderinger pengene værd

Master badeværelse

Hvis din valgte grundplan tilbyder master badeværelse som en mulighed, tage det. Master badeværelser er en af ​​de mest eftertragtede funktioner til gensalgsværdi. Hvis dit nuværende hjem layout ikke indeholder en master bad, kan det være værd at bruge penge for at få din arkitekt design for dig. Som en af ​​de mest anvendte rum i hele hjemmet, en master badeværelse er et must. Det giver voksne et sted at slappe af, adskille sig fra børnene og holde ved sine fulde fem. Det er en af ​​de dyrere badeværelse opgraderinger, men noget, du bruger på en master badeværelse vil betale dig tilbage tifold i funktionalitet og investering.

Basement VVS

Tilføjelse kælder VVS under byggeprocessen er billigt og nemt, så betale din bygherre til at få det gjort, før du flytter i. Selvfølgelig er det ikke det mest spændende opgradering. Alligevel vælger VVS i din kælder – selv om det ikke er færdig – giver mening. Du vil sandsynligvis afslutte din kælder engang i fremtiden, og som har VVS installeret under byggeprocessen sparer dig penge. Når du er klar til at afslutte det ud, vil du ikke nødt til at bryde op beton eller flå vægge til at installere VVS. I stedet kan du tilslutte lige ind i eksisterende VVS og springe frem til indramning og gipsvæg.

Fliser og gulvbelægning

Spørg enhver, der har levet med dårlig pink flise i 10 år: Tile er svært at erstatte. Det kræver en større nedrivning, og i de fleste tilfælde vil du udskyde det eller lære at leve med fliser, du hader. Må ikke nøjes med standard flise, hvis det ikke er noget, du elsker, fordi forsøget på at erstatte det ned ad vejen er dyrt og tidskrævende. Opgraderede overflader forbedre udseendet af dit badeværelse, så det er noget særligt. Følg samme princip med gulve, vælger langvarige materialer, som du finder attraktive. Du kan altid ændre maling farve og inventar, men fliser og gulve vil være der for et stykke tid.

ekstra opbevaring

Hvis en af ​​dine muligheder for badeværelse opgraderinger øges lagring bør dit svar være ja. Badeværelse opbevaring er en af ​​de funktioner, du måske ikke tænker over at begynde med, men kan gøre store forbedringer i din livsstil. Ekstra kabinetter, indbygget reoler og arrangører gøre forskellen mellem en rodet grotte og en skyfri tilbagetog. Sats på opgraderinger, der bygger ud den plads, du har, og hjælpe dig med at holde dit badeværelse helt organiseret.

Bedre belysning

Builder-grade belysning er sjældent inspirerende. Det er normalt standard over-the-spejl lygter, som er billige at købe og installere. Du kan opgradere din belysning pakke på din egen ved at skaffe bedre inventar og selv planlægger for dåse lys. Mens naturlig belysning er altid bedst, vinduer er ikke altid opfyldes i et badeværelse. Der fyldes op til en mangel på lys med opgraderede inventar, der er udstyret med lyse LED-lys, der vil vare.

Separat badekar og bruser

En af de enkleste badeværelse opgraderinger med til at få et afkast af din sorteper er et separat kar og brus. Separate rum øge dit hjem værd og tilbyde mere funktionalitet – især i master bad. En standard kar og brus combo kunne gøre tricket, men det behøver ikke en wow-faktor. En separat badekar og bruser er ikke ligefrem en weekend renovering, så hvis det er noget, du ønsker, opgradere under byggeprocessen i stedet. Du vil takke dig selv senere.

Kitchens kunne sælge boliger, men enhver boligejer kan fortælle, at en behagelig, funktionel badeværelse er lige så vigtig. Funktion og stil skal mødes for at skabe rum, der holder din familie organiseret, så se efter opgraderinger, der er kompatible med den måde, du lever. I de fleste tilfælde kan bruge lidt mere på gennemtænkte badeværelse opgraderinger øge dit hjem gensalgsværdi – og din families tilfredshed.

You may also like