Skip to main content

Varm Metal Fixture Ideer til at lyse op dit badeværelse

Vi ved alle, at design tendenser kommer og går, men den næste store ting er varmt metal inventar i badeværelser. Borte er de dage af kolde krom og rustfrit stål. Disse dage, det handler om at skabe indbydende rum med folk som kobber, bronze, messing og guld.

Hvis du er bekymret for, hvordan man bedst inkorporere disse materialer i dit design uden at lade design bliver for retro, ikke ærgre sig. Vi har fået tip om, hvordan man bruger varme metaller til at skabe en chic æstetik, som du vil elske i lang tid fremover.

1. Gå efter guldet

Ideen med at bruge guld i et badeværelse kan virke forældet. Men, har dette udseende for nylig oplevet en genopblussen, og lad os forsikre dig, at det helt sikkert bringer luksuriøse touch, som man kunne forvente.

Nøglen til at bruge guld i en moderne sammenhæng er at fokusere på cutting-edge former. Kig efter ting som vandfald vandhaner og minimalistiske shower kontroller i denne finish. Husk også, at når det kommer til guld, mindre er mere. Brug den som en accent i dit design snarere end en hovedbestanddel.

2. Vælg Kobber

Der er noget om den måde, at lyset reflekteres af kobber, der gør det særligt iøjnefaldende. Af denne grund, vil det snart blive en go-to valg for alle, der ønsker at skabe et badeværelse, der er virkelig en showstopper. Overvej at bruge det til omdrejningspunktet i rummet ligesom et stort badekar eller overveje at blande og matche det med et andet metal.

En af kobber øvrige positive træk er, at det er forholdsvis nemt at passe. Det meste af tiden, varmt vand er alt, hvad der er nødvendigt for at genskabe en slidt stativ eller belysning element til sin tidligere glans. For de lejligheder, der kræver en mere grundig rengøring, springe de skrappe kemikalier til fordel for en blidere renere ligesom opvaskemiddel.

3. lysere op med messing

Messing har eksisteret i aldre, og det er naturligt holdbarhed kombineret med at poleret glans vil give ethvert badeværelse et stateligt udseende, især når offset med mørkere nuancer, der gør finish pop. Denne overflade bør være et øverste valg i både de mest moderne og mere traditionelle rum.

Men for at den ene faktor overveje, før du tager springet med messing er, at det kræver en vis regelmæssig vedligeholdelse for at holde det ser godt. Det er altid bedst at holde sig til fabrikantens specifikke vedligeholdelse anvisninger, så rutinemæssige tørre nedture skal gøres med en godkendt renere.

4. bringe i nogle Bronze

Bronze er et interessant valg til dit badeværelse færdig, fordi i modsætning til mange andre metaller kan det faktisk blive bedre med alderen. Dette skyldes det faktum, at mærket som ”olie-gned bronze” eller ”hånd-gnides bronze” ikke er givet en ekstern overflade for at beskytte dem mod elementerne efter fremstilling. Over tid, vil anvendelse og eksponering for elementerne skabe et unikt farvningsmønster der uddyber det æstetiske.

Derfor anbefaler vi, bronze til dem, der nyder vintage karakter og charme. Da bronze var også meget populær i løbet den revolutionære æra, det har en tendens til at passe særligt godt inden koloniale hjem eller andre tilsvarende traditionelle mønstre.

You may also like