Skip to main content

15-point tjekliste Før start dit badeværelse Renovering

En badeværelse renovering er en spændende opgave. Men inden der hoppes til at vælge den nyeste flise eller badekar design, er der nogle mindre spændende ting at overveje, så dit projekt viser sig lige som du drømmer det. Fordi renovere et badeværelse kan være overvældende, tidskrævende og dyrt, vi udarbejdet en simpel 15-punkts tjekliste for at sikre, at dit projekt bliver på sporet og renovering kører problemfrit.

1. Budget

Hvis du ikke kender i forvejen, bør du arbejde op en idé om, hvor meget du vil bruge på dit badeværelse renovering. Indstilling af et budget vil hjælpe med at guide dig som du træffe beslutninger om, hvad der skal medtages i Køkkenombygning. Når du har fundet ud af, hvad du kan bruge og fratrækkes det beløb, der afsættes til arbejdskraft, vil du have en klarere fornemmelse af, hvad du kan bruge på fliser, inventar og ekstramateriale.

2. Tid

Mange mennesker antager, at hvis de remodeling et lille badeværelse vil det kun tage et par dage, eller i hvert fald vil det tage meget mindre tid end en større. Dette er ikke nødvendigvis tilfældet. Afhængigt af hvor mange varer du ændrer i badeværelset din entreprenør vil have til at gå igennem alle de samme trin som et større badeværelse. , Planlægning refererer Men ikke kun at definere varigheden af ​​renoveringsarbejdet, men også visse mellemliggende trin såsom bestilling og køb af fliser, armaturer, specialbygget forfængelighed eller kabinetter til at sikre, at de kan leveres, når din entreprenør har brug for dem. Planlægning tid er også afgørende for dem med kun et badeværelse i deres hus, som de bliver nødt til at træffe foranstaltninger, hvor man kan tage et brusebad og bruge toilettet mens badeværelset er taget fra hinanden.

 3. Works sekvens

Når det kommer til badeværelse renovering ved at udfylde jobbet i en bestemt rækkefølge, kan du spare dig selv fra en masse oprydning tid og fejltagelser. Uanset om du er nedrivning sheetrock eller blot malerarbejde, du altid ønsker at starte i toppen af ​​rummet. Remodel dit loft først, vægge andet, og gulve tredjedel, så du kan forebygge skader på dine nye komponenter.

4. Skjulte problemer

Hvis du laver en større opgradering til dit badeværelse overveje at gøre en ”fuld gut”. Når udført af en professionel med ekspertise du ender med et nul problemer badeværelse, der vil fungere fejlfrit og tilføje enorm værdi til dit hjem i mange år fremover. Afhængig af alder af dit hjem, og hvor godt det blev bygget det største skjulte problem, du kan støde på, er vandskade, så se efter strukturelle mangler i gulvet indramning, ikke er ordentligt udluftet VVS, gamle korroderede VVS, ikke-vandtætte flise bruser / badekar omgiver, etc.

5. Design stil og funktionalitet

Når først starter ud start ved at tænke på det udseende, du ønsker til dit badeværelse. Der er mange faktorer at overveje ligesom maling farve, flise valg, forfængelighed, brusere, badekar, vandhaner, etc. Det kan få overvældende meget hurtigt, så start med nogle forskning. Du kan begynde at sammenstykke elementer, som du kan lide i, hvad der vil blive den endelige udformning af badeværelset eller du kan vælge et design element, du vil optræde i badeværelset og derefter arbejde resten af ​​badeværelset design omkring det.

Design skal arbejde hånd i hånd med funktionalitet, så overveje hvem vil bruge badeværelset, og hvordan, overveje en eventuel videresalg af huset og også tage et øjeblik til at tænke på, hvor badeværelse design vil passe ind med resten af ​​huset.

6. Målinger

Der er 3 store begrænsninger, som virkelig gør størrelsen noget i badeværelse renovering: den samlede størrelse af badeværelset (som regel den mindste rum i huset), placering af eksisterende VVS rør og elektriske ledninger og de typiske standard dimensioner badeværelse inventar. Derfor sørg for at have de korrekte målinger og specifikationer, når du går til butikken. Mere frustrerende end at forsøge at handle uden målinger er at ende med at købe ting, der ikke passer.

7. Entreprenør

Leje en kontrakt for en tænkes DIY job? Nå, ja, det er en smart ting at gøre i betragtning af kompleksiteten af ​​jobbet og vanskelige operationer involverede (elektrisk, fliser, VVS, etc.). Derfor skal du ikke overse fordelene ved at ansætte en entreprenør og spare dig selv en belastning af elendighed og tid.

8. Vvs-installationer og funktioner

Ingen renovering er komplet uden remodeling eller reparere inventar og funktioner, som meget vel kunne gøre en særskilt tjekliste selv: bruser, badekar, toilet, bidet, håndvask, vandhaner og brusere. Du bør også opdatere eller reparere dine spejle og bruser døre. Du kan også ændre udseendet af dit badeværelse meget nemt ved at ændre ud dørhåndtag, skuffe trækker og hardware til din bruser døre. Hvis du har budgettet et nyt sæt brusedøre kan helt ændre udseendet af dit værelse.

9. Skabe, opbevaring og reoler

Planlægning kabinetter, reoler og opbevaring løsninger er en tricky problem i de fleste tilfælde. I små, uregelmæssige formede værelser som badeværelset, det er i endnu højere grad. De skal være funktionelt og rumme alle dine ting og samtidig holde det hele let tilgængelig, de skal passe ind i den tilgængelige plads og få mest ud af det, og på toppen af ​​det hele, de har brug for at se elegant.

10. Vægge og gulvbelægning

Stort set ethvert materiale kan bruges til overfladen vægge og gulve i badeværelset, så længe det er vandtæt, enten naturligt eller ved hjælp af en uigennemtrængelig overflade. Afhængigt af dit budget og stil, keramik, marmor, og granit fliser gøre smuk og yderst holdbare gulv og væg overflader til bade. Til gulvbelægning yderligere valgmuligheder kan omfatte cement (malet eller bejdset), ark vinyl eller vinyl fliser, som er billige og ser bedre end tidligere. Uanset dit valg, altid noget imod en anden vigtigste kriterier for valg af dit badeværelse gulv: holdbarhed og skridsikkerhed.

11. Belysning

Et badeværelse kan gøres upraktisk eller ligefrem farligt uden tilstrækkelig belysning, så planen for design belysning, der er funktionel og også skaber atmosfære. Plan for at maksimere naturligt lys først, mens der for kunstigt lys er det tilrådeligt du skal have mindst 4 watt glødelamper per kvadratfod.

12. Tilbehør

Selv tilsyneladende ubetydelige i det store billede af det samlede projekt, ingen Køkkenombygning er komplet uden nye tilbehør. Og overraskende nok, den lille ting som nye håndklæder, vaske tøj, sæbe retter, spejle, håndklæde stativer, behøver bademåtter tilføje op til den endelige regning. Hvis du er på et budget, vil nye håndklæder være bedre end ingenting.

13. Ventilation

Ventilation er afgørende i et vådrum ligesom badeværelset. Det er også en vanskelig opgave, som kræver god planlægning: at vælge den rigtige ventilator, den rigtige position for installation og beskæftiger sig med den elektriske ledninger. Dårlig ventilation kan forlade dit badeværelse fugtig, muggen og kan endda skade dit helbred. Et godt ventileret badeværelse, er imidlertid ikke blot et sundt badeværelse. Løbende luftstrøm kan også forhindre både henfald af enhver træ trim eller inventar og mætningen af ​​bygningsisolering.

14. Går grøn

Selv hvis du personligt ligeglad med at gå grøn ene eller den anden måde, er markedet Trendvisning mod dette, så det er noget at overveje. Og der er mange budget venlige muligheder for at tilføje et grønt præg på dit badeværelse: et lavt flow toilet, der bruger mindre vand og sparer dig penge på vandregningen; lav-VOC eller ingen VOC maling; forfængelighed lavet af bæredygtigt høstet træ; genanvendt glas fliser overflade bordplader osv

15. Afsluttende ren

Den endelige ren bør omfatte en grundig rengøring af alle kabinet, inde og ude, kanalsystem, vægge, gulv, vinduer og lamper. Selvom ofte overser i planlægningsfasen, i tilfælde af en større renovering kan du overveje at pådrage sig en rengøring, hvilket betyder ekstra omkostninger, der påvirker dit budget. Hvis du føler dig op til at gøre det selv, kan det være nødvendigt at tilføje en dag eller to til din oprindelige timing.

You may also like