Skip to main content

Vinkkejä luominen Ulkosuihku unelmiesi

Ulkosuihku voi olla sekä hauskaa ja käytännöllinen. Jos et halua lapsia, lemmikit ja muut aikuiset seuranta lian läpi talon, ulkosuihku on loistava tapa pitää helmassa mihin se kuuluu: ulkona. Alla on joitakin suurimpia trendejä ulkona suihkut sekä vinkkejä asiantuntijoilta, miten ne osaksi ulkotilaa.

Vinkkejä luominen Ulkosuihku unelmiesi

Vinkkejä asennat ulkosuihku

”Ulkosuihkut ovat mukava ominaisuus altaan omistajat tai rannalla koteihin”, kertoo Jarret Acevedo, Master putkimies ja omistaja Jarret Acevedo Lämmitys- ja. Riippuen kuitenkin kuinka alhainen lämpötila laskee talvella, sinun täytyy ryhtyä varotoimiin kanssa suihku. ”Hoito tarvitaan ehdottomasti plumb sitä oikein suojata jäätymiseltä jos se on alue, jossa kylmä lämpötila,” Acevedo varoittaa.

Asettamalla suihku strategisesti tappaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla. ”Riippuen asettelua, voit punch läpi suihkuseinä ja rakentaa suihku, joka avautuu toiseen sadekuuro ulkopuolella”, kertoo Jonathan Self, kiinteistönvälittäjän Centre Coast Realty.

Siivousta ja huoltoa ulkosuihkut

Vaikka sinulla ei ole uima-allas, ulkosuihku voi silti tehdä takapihalla alue tuntuu yksityisen perääntyä. Kun rakentaa oman ulkosuihku, pitää mielessä käytetyistä materiaaleista. ”Käyttämällä materiaaleja, kuten sileä joki rock auttaa piilottaa likaa ja hiekkaa ja pitää alue etsii puhtaana niin et ole jatkuvasti puhdistuksen jälkeen jokaisen suihkun,” Self kertoo.

Vaikka ulkona suihkut eivät ole kovin vaikea rakentaa, Self varoittaa, että se on helppo saada niitä väärin. ”Varmista vettä suihkun tyhjennettäessä pois talon”, hän suosittelee. ”Saat myös haluavat varmistaa vesi ei kerätä, kun olet valmis, koska et halua suihkussa tulla loukku.”

Ympäristötietoisen ulkosuihku rakentaminen

Että valuva vesi on myös mahdollisesti kielteisiä vaikutuksia ympäristöön, joten pitää mielessä tuotteita käytät. Melissa Rappaport Schifman, toimittaja ja kestävyys mielipidejohtaja klo Rise suosittelee saippuat ja shampoot, jotka on valmistettu kaikki luonnolliset, biologisesti hajoava ainesosia, varsinkin jos suihkussa vesi imeytyy maahan. Se kannattaa tarkistaa, että suunnitelmat kiinni paikalliseen jätteiden koodit.

On myös tärkeää valita tehokkaan suihkun. ”Matalan virtauksen suihkun auttaa vähentämään käytetyn veden mukavuudesta tinkimättä” Schifman sanoo. Standardi suihkun käyttää 2,5 litraa vettä per minuutti, kun taas yksi EPA: n WaterSense yhtiö käyttää kahta litraa minuutissa – tai vähemmän.

Lisäksi vettä säästäviä suihkun, Schifman suosittelee käyttämään aurinko lämminvesivaraaja, jotta säästää rahaa. ”Se voi olla niinkin yksinkertaisia ​​kuin keskeytetyn laukku, joka imee auringon lämpöä (hyvä camping), yksinkertainen ulkona säiliö, maalattu mustaksi, monimutkaisempia järjestelmiä aurinko putki kerääjät.”

Tutustu kuumimpiin suuntauksia ulkosuihkut:

You may also like