Skip to main content

Tips til Oprettelse af Udendørsbruser af dine drømme

En udendørs bruser kan være både sjovt og praktisk. Hvis du ikke vil have børn, kæledyr og andre voksne sporing snavs gennem dit hus, en udendørs bruser er en fantastisk måde at holde den store udendørs, hvor den hører hjemme: udendørs. Nedenfor er nogle af de største tendenser i udendørs brusere, sammen med tips fra eksperter om, hvordan at indarbejde dem i din udendørs rum.

Tips til Oprettelse af Udendørsbruser af dine drømme

Tip til installation af din udendørs bruser

”Udendørs brusere er en god egenskab for pool ejere eller stranden hjem,” siger Jarret Acevedo, en mester blikkenslager og ejer af Jarret Acevedo VVS. Men afhængigt af hvor lavt din temperaturerne falder om vinteren, skal du tage forholdsregler med din bruser. ”Care er absolut nødvendig at lodde det ordentligt for at beskytte mod frost, hvis det er et område med lave temperaturer,” Acevedo advarer.

Placering af din bruser strategisk dræber to fluer med et smæk. ”Afhængigt af dit layout, kan du punch igennem væggen bruser og opbygge en bruser, der åbner op til en anden regnbyge udenfor,” siger Jonathan Selv, en ejendomsmæglers for Centre Coast Realty.

Rengøring og vedligeholdelse til udendørs brusere

Selv hvis du ikke har en pulje, kan en udendørs bruser stadig gøre en baggård område føles som en privat tilbagetog. Når konstruere din udendørs bruser, huske på de anvendte materialer. ”Brug af materialer som glat River Rock er med til at skjule snavs og sand og holder området ser ren, så du ikke konstant rengøring efter hver bruser,” Self siger.

Mens udendørs brusere er ikke særlig svært at bygge, Self advarer om, at det er nemt at få dem forkert. ”Sørg for, at vandet fra dit brusebad bliver drænet væk fra dit hus,” anbefaler han. ”Du vil også ønsker at sikre, at vandet ikke indsamler, når du er færdig, som du ikke ønsker bruseren for at blive en myg fælde.”

Miljøbevidst udendørs bruser konstruktion

At vandafstrømning har også potentielt negative miljømæssige konsekvenser, så husk på de produkter, du bruger. Melissa Rappaport Schifman, redaktør og bæredygtighed tanke leder på Rise , anbefaler sæber og shampooer, der er lavet ud fra alle naturlige, biologisk nedbrydelige ingredienser, især hvis din bruser vand opsuger ned i jorden. Det er værd at tjekke, at dine planer overholde de lokale kommunale koder.

Det er også vigtigt at vælge en effektiv brusehovedet. ”En lav-flow brusehoved vil medvirke til at reducere mængden af ​​vand, der anvendes uden at ofre komfort,” siger Schifman. En standard brusehoved bruger 2,5 liter vand i minuttet, mens en med Miljøstyrelsens WaterSense Label bruger to gallon per minut – eller derunder.

Ud over et vandbesparende brusehoved, anbefaler Schifman ved hjælp af en sol vandvarmer for at spare penge. ”Det kan være så simpelt som en ophængt pose, der absorberer solens varme (god til camping), til en simpel udendørs tank, malet sort, til mere komplekse systemer med sol rørkollektorer.”

Tjek nogle af de hotteste tendenser i udendørs brusere:

You may also like