Skip to main content

Tippek létrehozása Kültéri zuhany a Your Dreams

Egy kerti zuhany egyaránt lehet szórakoztató és praktikus. Ha nem szeretné, hogy a gyerekek, háziállatok és más felnőttek követési szennyeződés révén a ház, egy szabadtéri zuhanyzó egy nagyszerű módja annak, hogy a nagy szabadban, ahova tartozik: a szabadban. Az alábbiakban néhány, a legnagyobb trendek kültéri zuhanyzók, valamint tippeket a szakértők hogyan kell bele őket a külső tér.

Tippek létrehozása Kültéri zuhany a Your Dreams

Tippek telepítését kerti zuhany

„Outdoor zuhanyok szép funkció medence tulajdonosok vagy tengerparti házak”, mondja Jarret Acevedo, a mester vízvezeték-szerelő és tulajdonosa Jarret Acevedo Víz és fűtés. Attól függően azonban, hogy milyen alacsony a hőmérséklet csökken a télen, akkor meg kell, hogy tegyen óvintézkedéseket a saját zuhanyzó. „Care mindenképpen szükséges, hogy leszállni rendesen megvédeni a fagytól, ha ez olyan terület, fagyos hőmérséklet,” Acevedo figyelmeztet.

Forgalomba a zuhany stratégiailag megöli két legyet egy csapásra. „Attól függően, hogy az elrendezést, akkor ütni a zuhany fal, és létrejönne egy zuhany, hogy nyit egy másik esőzuhany kívül”, mondja Jonathan Self, egy ingatlanügynökség Centre Coast Realty.

Tisztítás és karbantartás kültéri zuhanyzók

Még ha nincs medence, kerti zuhany is, hogy a háztáji terület érezni, mint egy magán visszavonulást. Építésekor a kerti zuhany, tartsa szem előtt a felhasznált anyagok. „A anyagok, mint a sima folyami rock segít elrejteni kosz és homok és tartja a területen keresnek tiszta szóval nem állandóan tisztítás után minden zuhany,” Self mondja.

Míg kültéri zuhanyzók nem túl nehéz építeni, Self figyelmeztet, hogy ez könnyű, hogy tévednek. „Ellenőrizze, hogy a vizet a zuhany alatt leszívódjon a ház”, azt javasolja. „Azt is szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy a víz nem gyűjti, ha kész, mivel nem akarja, hogy a zuhany lesz egy szúnyog csapda.”

Környezettudatos építés kerti zuhany

A víz lefolyás is lehetséges negatív környezeti következményeit, így szem előtt tartani a termékeket használja. Melissa Rappaport Schifman, szerkesztő és a fenntarthatóság gondolata leader Rise javasolja szappanok és samponok, hogy készülnek teljesen természetes, biológiailag lebomló összetevőket, különösen, ha a zuhany víz áztatja a földbe. Érdemes megnézni, hogy a tervek tartsák a helyi önkormányzati kódokat.

Az is fontos, hogy válasszon egy hatékony zuhanyfej. „Az alacsony áramlási zuhanyfej segít csökkenteni a felhasznált víz mennyiségét a kényelem feláldozása nélkül,” Schifman mondja. Egy standard zuhanyfej használ 2,5 liter víz percenként, míg az egyik az EPA WaterSense Label használ két liter percenként – vagy kevesebb.

Amellett, hogy egy víztakarékos zuhanyfej, Schifman használatát javasolja a napenergia melegvíz fűtés érdekében, hogy pénzt takarítanak. „Ez lehet olyan egyszerű, mint egy felfüggesztett zacskó, amely elnyeli a nap melegét (jó kemping), egy egyszerű külső tartály, festett fekete, bonyolultabb rendszerek szoláris kollektorok.”

Nézze meg a legforróbb trendek szabadtéri zuhanyzók:

You may also like