Skip to main content

Sfaturi pentru crearea duș în aer liber visurilor tale

Un duș în aer liber poate fi atât de distractiv și practice. Dacă nu doriți copii, animale de companie și alți adulți de urmărire murdărie prin casa, un duș în aer liber este o modalitate foarte bună de a păstra mare in aer liber unde îi este locul: în aer liber. Mai jos sunt unele dintre cele mai mari tendințe în dușuri în aer liber, împreună cu sfaturi de la experți cu privire la modul în care să le integreze în spațiul dvs. în aer liber.

Sfaturi pentru crearea duș în aer liber visurilor tale

Sfaturi pentru instalarea cabină de duș în aer liber

„Dusuri in aer liber sunt o caracteristică frumos pentru proprietarii de piscină sau case de pe malul mării“, spune Jarret Acevedo, un instalator maestru și proprietar al Jarret Acevedo instalatii sanitare si termice. Cu toate acestea, în funcție de cât de scăzut temperaturile dvs. picătură în timpul iernii, va trebui să ia măsuri de precauție cu dușul. „Îngrijire este cu siguranță necesar să-l sondeze în mod corespunzător pentru a fi protejat de congelare dacă este o zonă cu temperaturi extrem de scăzute,“ Acevedo avertizează.

Plasarea dusul ucide strategic două păsări cu o piatră. „În funcție de aspectul, puteți lovi cu pumnul prin peretele de duș și de a construi un duș care se deschide la un alt duș cu efect de ploaie în afara“, spune Jonathan auto, un broker imobiliar pentru Centrul Coast Realty.

Curățare și întreținere pentru dușuri în aer liber

Chiar dacă nu aveți o piscină, un duș în aer liber se poate face în continuare o zonă de curte simt ca un refugiu privat. La construirea cabină de duș în aer liber, ține cont de materialele utilizate. „Folosind materiale cum ar fi piatra de rau netede ajută să se ascundă murdăria și nisip și păstrează zona în căutarea curat, astfel încât să nu sunteți în mod constant de curățare după fiecare duș“, spune Auto.

In timp ce dusuri in aer liber nu sunt foarte greu de construit, auto avertizează că este ușor să-i greșit. „Asigurați-vă că apa de la duș este drenată departe de casa ta“, el recomandă. „Veți dori, de asemenea, să vă asigurați că apa nu colectează atunci când ați terminat, așa cum nu doriți duș pentru a deveni o capcană tantar.“

Ecologic-conștientă de construcție duș în aer liber

Ca scurgerile de apă are , de asemenea , consecințe potențial negative asupra mediului, astfel încât să păstreze în minte produsele pe care le utilizați. Melissa Rappaport Schifman, editor și lider de gândire sustenabilității Rise , recomandă săpunuri și șampoane care sunt fabricate din ingrediente naturale, biodegradabile, în special în cazul în care apa de dus se absoarbe în sol. Merită verificat că planurile dumneavoastră să adere la codurile locale municipale.

Este de asemenea important de a alege un showerhead eficient. „Un showerhead low-flux va ajuta la reducerea cantității de apă folosită, fără a sacrifica confortul“, spune Schifman. Un showerhead standard, foloseste 2,5 litri de apă pe minut, în timp ce una cu eticheta WaterSense EPA utilizează două galoane pe minut – sau mai puțin.

În plus față de un duș de economisire a apei, Schifman recomandă utilizarea unui încălzitor solar de apă caldă, în scopul de a economisi bani. „Acesta poate fi la fel de simplu ca un sac suspendat care absoarbe căldura soarelui (bun pentru camping), la un rezervor simplu în aer liber, vopsit negru, la sisteme mai complexe cu tuburi colectoare solare.“

Check out unele dintre cele mai fierbinți tendințe în dușuri în aer liber:

You may also like