Skip to main content

Tips voor het maken van de buitendouche van uw dromen

Een buitendouche kan zowel leuk en praktisch zijn. Als je geen kinderen, huisdieren en andere volwassenen volgen vuil willen door je huis, een buitendouche is een geweldige manier om de natuur waar het thuishoort: in openlucht. Hieronder zijn enkele van de grootste trends in buitendouches, samen met tips van experts over hoe ze te integreren in uw buitenruimte.

Tips voor het maken van de buitendouche van uw dromen

Tips voor het installeren van uw buitendouche

“Outdoor douches zijn een leuke feature voor zwembad eigenaars of huizen aan het strand”, zegt Jarret Acevedo, een meester loodgieter en eigenaar van Jarret Acevedo sanitair en verwarming. Echter, afhankelijk van hoe laag je dalen de temperaturen in de winter, moet u om voorzorgsmaatregelen te nemen met uw douche. “Care is zeker nodig om het goed te peilen om te beschermen tegen bevriezen of het is een gebied met koude temperaturen,” Acevedo waarschuwt.

Het plaatsen van uw douche doodt strategisch twee vliegen in één klap. “Afhankelijk van uw lay-out, kunt u punch via de douche muur en het opbouwen van een douche, die zich opent naar een andere regenbui buiten,” zegt Jonathan Self, een makelaar voor Center Coast Vastgoed.

Reiniging en onderhoud voor buitendouches

Zelfs als u niet beschikt over een zwembad en een buitendouche nog steeds een achtertuin gebied voelt als een prive-retraite. Bij het bouwen van uw buitendouche, rekening houden met de gebruikte materialen. “Het gebruik van materialen zoals vloeiende rivier rots helpt om vuil en zand te verbergen en houdt het gebied op zoek schoon zodat je niet constant aan het schoonmaken na elke douche,” Zelf zegt.

Terwijl buitendouches zijn niet erg moeilijk om te bouwen, Self waarschuwt dat het gemakkelijk is hen te krijgen verkeerd. “Zorg ervoor dat het water uit de douche wordt uit de buurt van uw huis uitgelekt,” adviseert hij. “U zult ook willen ervoor zorgen dat het water niet te verzamelen als je klaar bent, als je niet de douche willen een mug val te worden.”

Milieubewuste buitendouche bouw

Dat waterafvoer heeft ook potentieel negatieve gevolgen voor het milieu, dus rekening houden met de producten die u gebruikt. Melissa Rappaport Schifman, redacteur en duurzaamheid thought leader op Rise , raadt zeep en shampoo die zijn gemaakt van volledig natuurlijke, biologisch afbreekbare bestanddelen, in het bijzonder als uw douche water trekt in de grond. Het is de moeite waard dat uw plannen voldoen aan uw lokale gemeentelijke codes.

Het is ook belangrijk om een ​​efficiënte douchekop kiezen. “A low-flow douchekop zal helpen de hoeveelheid water die wordt gebruikt zonder aan comfort te verminderen,” zegt Schifman. Een standaard douchekop gebruikt 2,5 liter water per minuut, terwijl een met de EPA WaterSense Label gebruikt twee gallon per minuut – of minder.

Naast een waterbesparende douchekop, Schifman raadt het gebruik van een zonneboiler in om geld te besparen. “Het kan zo simpel zijn als een zwevende tas die de warmte van de zon (goed voor camping) absorbeert te zijn, om een ​​eenvoudige outdoor tank, zwart geschilderd, tot meer complexe systemen met zonne-buis verzamelaars.”

Bekijk enkele van de heetste trends in de buitendouches:

You may also like