Skip to main content

Tips for oppretting av utedusj of Your Dreams

En utendørs dusj kan være både morsomt og praktisk. Hvis du ikke vil at barna, kjæledyr og andre voksne sporing skitt gjennom huset ditt, er en utendørs dusj en fin måte å holde den store utendørs der det hører hjemme: utendørs. Nedenfor er noen av de største trendene i utendørs dusj, sammen med tips fra eksperter om hvordan å innlemme dem i ditt uterom.

Tips for oppretting av utedusj of Your Dreams

Tips for installering utendørs dusj

“Utendørs dusj er en fin funksjon for pool eiere eller stranden hjem,” sier Jarret Acevedo, en mester rørlegger og eier av Jarret Acevedo VVS og oppvarming. Men, avhengig av hvor lav temperaturen synke i vinter, må du ta forholdsregler med dusj. “Care er absolutt nødvendig å lodde det riktig å beskytte mot frost hvis det er et område med iskalde temperaturer,” Acevedo advarer.

Plassere dusjen strategisk dreper to fluer i ett smekk. “Avhengig av oppsettet, kan du slå gjennom dusjvegg og bygge en dusj som åpner opp til en annen regndusj utenfor”, sier Jonathan Self, en eiendomsmegler for Senter Coast Realty.

Rengjøring og vedlikehold for utendørs dusj

Selv om du ikke har et basseng, kan en utendørs dusj fortsatt gjøre en bakgård område føles som en privat retrett. Ved bygging av utendørs dusj, husk materialene som brukes. “Bruke materialer som glatt river rock bidrar til å skjule skitt og sand og holder området ser rent slik at du ikke stadig rengjøring etter hver dusj,” Self sier.

Mens utendørs dusj er ikke veldig vanskelig å bygge, selv advarer om at det er lett å få dem galt. “Pass på at vannet fra dusjen blir drenert bort fra huset,” anbefaler han. “Du vil også være lurt å sørge for at vannet ikke samler når du er ferdig, som du ikke vil at dusjen for å bli en mygg felle.”

Miljøbevisste utendørs dusj konstruksjon

At vannavrenning har også potensielt negative miljømessige konsekvenser, så vær oppmerksom på de produktene du bruker. Melissa Rappaport Schifman, redaktør og bærekraft sterk leder på Rise , anbefaler såper og sjampo som er laget av alle naturlige, biologisk nedbrytbare ingredienser, særlig hvis din dusj vann soaks i bakken. Det er verdt å sjekke at dine planer holde lokale kommunale koder.

Det er også viktig å velge en effektiv dusj. “En lav-flow dusj vil bidra til å redusere mengden av vann som brukes uten å ofre komfort,” sier Schifman. En standard dusj bruker 2,5 liter vann per minutt, mens man med EPA Water etikett bruker to liter per minutt – eller mindre.

I tillegg til vannbesparende dusjhode, anbefaler Schifman bruker en solenergi varmtvannsberederen for å spare penger. “Det kan være så enkelt som en opphengt pose som absorberer solens varme (bra for camping), til en enkel utendørs tank, malt sort, til mer komplekse systemer med sol rør samlere”.

Sjekk ut noen av de hotteste trendene i utendørs dusj:

You may also like