Skip to main content

4 Yleisimmät Olohuone virheitä (ja niiden korjaamista)

Nykyään olohuoneessa on yksi tärkeimmistä huonetta kotona – ja myös kasvualusta joitakin vakavimmista sisustus virheitä. Onneksi, onko kysymys on sohvat vuori seinät tai huomiotta estetiikan hyväksi tiukat toiminnallisuuden, useimmat näistä ongelmista on myös melko helppo korjata.

Jos luulet voi syyllistyä yhden tai kahden olohuoneen virheitä, jatka lukemista. Näytämme kuinka tunnistaa käsillä olevasta asiasta, miksi se ei toimi, ja opit tekemään tarvittavat muutokset, jotta suunnittelua seuraavalle tasolle. Joskus pieniä hienosäädön tehdä kaikki ero.

väärinkäsitys osuus

Osuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä sisustus. Pohjimmiltaan tämä käsite kuihtuu tapa, jolla kohteita huoneen liittyvät toisiinsa. Ihannetapauksessa kunkin osan tilaa vaihtelee muodoltaan ja kooltaan pitää asiat visuaalisesti mielenkiintoinen, mutta silti tulevat yhdessä tehdä tilaa tuntuu oikein yhtenäinen.

Voit tehdä tämän, useimmat suunnittelijat hyödyntää kultainen suhde. Tämä yhtälö kertoo, että huonekalut järjestelyt ovat esteettisesti miellyttäviä, kun mahdollisimman 2: 3-suhde. Ota kuva edellä esimerkkinä. Huomaat sen on sohvapöytä, joka on kaksi kolmasosaa pituus sohva ja sohva, joka on kaksi kolmasosaa leveys alueen matolle. Pyri peilata nämä osuudet omassa suunnittelussa.

Luultavasti ei tarvitse rikkoa mitään hallitsijoiden vetää tämä näyttää pois. Käytä käsitys löytää sopivissa suhteissa. Järjestelemällä tilaa, kiinnitä huomiota siihen, miten nämä set-ups tehdä sinusta tuntuu. Jos jokin tuntuu ”off” leikkiä järjestelyyn, kunnes tunnet enemmän kotonaan. Siinä vaiheessa, sinun osuudet todennäköisesti kunnossa.

Soittamalla layout

Olemme kaikki nähneet olohuoneeseen tai kaksi, jossa kaikki huonekalut on nostanut vastaan ​​seinät, jättäen yksi syvä tilaa keskelle huonetta. Vaikka tämä voi aluksi tuntua hyvä tapa tehdä tilaa tuntuu isompi, se lopulta jättää tilan tunne pois tasapainosta. Se myös huomattavasti vähentää nesteen käyttökelpoista tilaa.

Tässä tapauksessa sen sijaan että käyttäisivät seinät oppaananne, sinun tehtäväsi on luoda eri ryhmittymiä kanssa huonekaluja. Aloita poimimalla yhteyspiste huoneeseen – kuten takka, jotkut Takkasydämet tai jopa melkoinen televisioruutuun – ja rakentaa järjestely sen osoittamassa paikassa.

Useimmat olohuone malleja keskittyvät tämän keskeisen ryhmittymä. Kuitenkaan se ei tarkoita sen on oltava ainoa. Jos sinulla on tarpeeksi tilaa luoda alue, joka on toissijainen toiminto – kuten lukeminen Nook tai työpöytä – järjestää kyseisten kohteiden ryhmittymään oman. Tärkeintä on, että jokainen huonekalu tuntuu ikään kuin se oli tarkoituksella sijoitettu toimimaan muun kohteita huoneeseen.

Unohtamatta oman kerrospukeutuminen

Nykyään olohuoneet ovat joitakin yleisimmin käytettyä tilat kodeissa. He minne menemme levätä, rentoutua pitkän päivän jälkeen. Koska nämä huoneet ovat vähitellen ”asui-,” he ovat myös joutuneet priorisoimaan funktion muodossa siinä määrin, että tila lopulta tuntuu epätäydellinen.

Kun tila puuttuu että esteettisesti, tehokas kerrospukeutuminen on avain tuo sen takaisin elämään. Täydellinen muotoilu on tehty yhdistelmästä seuraavista osista:

  • Tapetit:  maalit, tapetit
  • Lattia:  Wood, matto, vinyyli
  • Huonekalut :  Vuoteet, tuolit, pöydät
  • Tekstiilit :  Tyynyt, peitot, alueen mattoja, vuodevaatteet
  • Valaistus : kattovalaisin, pöytälamput, ympäristön ominaisuudet
  • Seinävaatteita:  Kuvat, taidetta, peilit
  • Erikoistyöt:  Kukat, sohvapöytä kirjoja, tchotchkes

Paras konsti on etsiä ympäri huonetta ja kartoittaa mahdolliset kerroksista puuttuvien suunnittelua. Sitten ajan mittaan, pyrkiä myös heitä. Kun lisäät kohteita, muista valita kohteita, jotka tulevat eri muotoja, kokoja ja tekstuurit, joten näet myös hyötyä ylimääräistä visuaalista kiinnostavuutta.

Unohtaminen yhtenäisyys

Joskus olohuoneissamme voi tulla kokoelmiin sisustuselementtejä olemme keränneet vuosien varrella eikä samalla, lopullinen tyyli julkilausuman. Olipa tulos yhdistetään kotitalouksien tai useita liikkeitä, ripaus yhtenäisyys on yleensä kaikki mitä tarvitaan vetää jopa kaikkein eklektinen suunnittelua yhdessä.

Tällöin väri on salainen ase. Ota toista tarkastella kuva yllä ja huomaa kuinka valtaosa kohteita kuuluttava samaan väripaletti. Vaikka et ole fani matching niin paljon, lisäämällä muutamia koordinoiva sävyjä voi auttaa vetää huoneen yhteen. Esto väriä, voit myös käyttää mallia tai tekstuuria luoda yhteinen säiettä.

Nyt vietämme yhä suurempia määriä kertaa olohuoneissamme, niiden suunnittelussa on saanut suuremman tason merkitys. Tässä mielessä, mielestämme on aika siirtyä joitakin tahdittomat että ovat vaivanneet näitä tiloja vuosia. Olemme määrittäneet muutamia yleisimpiä olohuoneessa virheitä ja miten korjata ne. Lue heidät ja ottaa innokas silmä oman sisätilat. Joskus muutamia pieniä muutoksia ovat kaikki mitä tarvitaan täydellisesti uudestaan ​​ulkoasua.

You may also like