Skip to main content

5 hemmeligheder til at skabe en romantisk Feng Shui soveværelse

5 hemmeligheder til at skabe en romantisk Feng Shui soveværelse

Når du tænker på Feng Shui kan romantik ikke være det første, der kommer til at tænke. Feng Shui principper handler om at øge vores stuer – herunder soveværelset. Elementerne i Feng Shui er beregnet til at bringe ud af den rigtige energi, (eller Chi’i) til alle rum i vores hjem. Farverne og elementer i denne praksis fokus på mange områder af vores liv, herunder familiens harmoni, kreativitet og romantik. Den gode nyhed er, at du kan oprette en Feng Shui soveværelse med blot et par enkle ændringer.

Her er hvordan Feng Shui elementer kan skabe en romantisk og afslappende stemning til dit soveværelse.

1. Start med en romantisk Feng Shui soveværelse farveskema

Feng Shui farver beregnet til at forbedre kærlige relationer derhjemme er, ikke tilfældigt, de samme farver, vi allerede forbinder med romantik. Traditionelle Feng Shui soveværelse farver inkluderer rød, pink og hvid. Det er ikke   praktisk at dekorere dit soveværelse i sådan en begrænset farvepalet, men en beroligende neutral farvepalet med Feng Shui farve accenter er en vidunderlig måde at indarbejde dem. Her er hvordan man bruger disse romantiske farver i dit soveværelse indretning:

  • Vælg kunstværk med røde eller lyserøde accenter kan forbedre din romantiske soveværelse farveskema.
  • Tilføj et par pyntepuder eller en luksuriøs smide i Feng Shui romantiske farver.
  • Stearinlys kan ikke kun forbedre din farveskema, men også tilføje en romantisk stemning.
  • Friske blomster i rød eller pink er særligt gavnligt for at opnå den romantiske Chi’i (energi) i dit soveværelse.
  • Tænk over en simpel rød, pink eller hvid Feng Shui farvepalet i dit soveværelse. For at skabe harmoni, kan du vælge nuancer, der passer til din farvesammensætning, ligesom fersken, rust eller elfenben.

2. Brug Feng Shui romantisk symbolik i dit soveværelse

Der er mere til Feng Shui end farver eller møbler placering. Når det kommer til dit soveværelse, er der mønstre og symboler menes at forbedre den romantiske energi.

  • Dekorere parvis. Symbolikken i ”toere” er vigtig for Feng Shui soveværelse design. Billeder eller figurer af svaner, mandarin ænder, parvis, er særligt lovende.
  • Illustrationer, der fremkalder kærlighed og parforhold. Uanset om du indramme glade fotos med din betydelige andre til dine vægge, eller hænge klassiske kunst, der skildrer kærlige relationer, denne type af væg kunst er et must for romantisk Feng Shui.
  • Undgå kunst og indretning, der tyder på ubehagelige følelser eller tab.
  • Familie billeder er vidunderlige i andre områder af huset, men betragtes ikke som gunstige for en romantisk Feng Shui soveværelse – det er den plads til romantiske billeder, der understøtter dit forhold.

3. Tilføj romantisk soveværelse belysning

De mest romantiske soveværelser er afslappende, og belysningen er en stor del af det. Hvert soveværelse har brug for grundlæggende ovenlys til rengøring, tage tøj på og finde ting. Din romantiske soveværelse belysning er endnu et lag af lys, der sætter stemningen for din romantiske Feng Shui soveværelse.

Bedside belysning kan komme fra bordlamper, lampetter og svingarm lamper, eller hængende vedhæng over dine sengelamper. For at opnå romantisk stemning gennem belysning, bør dine sengelamper lys være dæmpbar og blød. Du kan tilføje yderligere romantisk belysning med LED lys, som kan købes med en timer og fjernbetjening, til problemfri stemningsbelysning. Du kan også lægge op sarte streng af lys i dit soveværelse for en helt romantisk look, året rundt.

4. Vælg romantiske og luksuriøst sengetøj

Din seng sengetøj er det vigtigste element i en romantisk soveværelse. Det Feng Shui element for kærlighed er Jorden – det betyder, at sengetøj i naturlige stoffer og neutrale farver kan forbedre romantisk energi i dit soveværelse. De mest romantiske sengetøj bør føle romantisk og luksuriøs at røre ved, selv om de ikke er dyre. Udfyld din sengelinned ensemble med smide tæpper og puder i farverne i Feng Shui romantik.

5. Feng Shui dit soveværelse med romantisk accent indretning

Den vidunderlige hemmelighed at bringe fordelene ved Feng Shui i dit hjem, er, at det virker i enhver udsmykning stil. Din accent indretning behøver ikke at være Feng Shui-tema, kan det være, uanset på hvilken stil du vælger til dit soveværelse. Dit mål for at opnå en romantisk soveværelse er at bevidst vælger hvert stykke udsmykning, og spørg dig selv, om det vil øge den afslappende og romantisk stil, du håber at opnå gennem Feng   Shui. Den mest romantiske soveværelse indretning inviterer dig til at slappe af og slappe af.

You may also like