Skip to main content

Værelses Paint Color Idéer: Hvad er din farve personlighed?

Har du lagt mærke til, hvordan farver kan påvirke dit humør? Når man overvejer soveværelse maling ideer, vil den rigtige soveværelse maling farve valg gøre en enorm forskel i, hvordan du føler.

Berømte psykoterapeut Carl Jung pioner begrebet farve psykologi. Han var interesseret i farver egenskaber og betydninger, og mente, at farverige kunst havde potentiale som et redskab til psykoterapi.

Selv om der er regler om, hvilke farver er bedst til et soveværelse, hver person har deres egne præferencer og smag. Du kan blive tiltrukket af en uventet farve, der har kvaliteter, du har brug for mere af i dit liv. Glem de traditionelle regler. Vælg en farve, du elsker og male væggene i dit soveværelse, loft, trim, møbler eller andet, der gør dig glad.

Soveværelse Paint Idéer og teknikker

Maleri dit soveværelse er en billig måde at personliggøre dit soveværelse stil. For at maksimere dit soveværelse maling design, male mere end blot væggene. Du kan male enhver stedet fra soveværelset loft til gulv. Her er nogle udsmykning ideer, der bruger male at tage dit soveværelse til det næste niveau:

Wall Moulding

Hvis du føler dig eventyrlysten, tilføje dybde til en væg ved at knytte mur støbning i rektangulære eller firkantede former før maling. Væggen støbning tilføjer en unik dimensionel effekt til dit soveværelse. Til gengæld vælger en anden maling farve til støbning.

Striber og mønstre

For en dramatisk effekt, så prøv at male en stribe eller flere på dine vægge. Stripes behøver ikke at være ensartet eller altid lodret. En stribe kan løbe vandret eller i et mønster.

Metallic væg maling

Hvis dit værelse er naturligt mørkt, metalliske malinger tilføje en varm glans til dine vægge. De kræver flere lag for at anvende, men er værd at den endelige effekt. Du kan finde nem at bruge metalliske malinger i mange forskellige farver. Væggen på billedet nedenfor er malet i en metallisk stål maling farve.

Male loftet

Maleri dit soveværelse loft kan skabe mere visuel interesse. For en fed look, male dit sengens hovedgærde væg som en kontinuerlig linje, der bærer op til loftet, danner en baldakin effekt ligesom på billedet nedenfor, eller tilføje striber til loftet som den sorte og hvide soveværelse nedenfor.

Belysning effekt

En simpel DIY-projekt, der gør en stor indvirkning på en malet soveværelse er en væg lysdæmper. Lysdæmpere er billige og med til at skabe den rette belysning kan forbedre din humør. At være i stand til at lysne eller dæmpe et værelse på efterspørgslen er især nyttigt, hvis du har malet væggene i dit soveværelse i en fed farve.

Hvad værelses maling farver siger om dig

Kig på farverne nedenfor og vælg din favorit. Vi kommer til at tage et kig på, hvad dit farvevalg siger om din personlighed eller hvad du måske har brug for mere af i dit liv.

Grå

Hvis du vælger grå som din favorit, du kan lide minimalistisk design og den nyeste high-tech gadgets. Du er hårdtarbejdende og har brug for et soveværelse, hvor du kan genoplade. Heldigvis, grå er ikke kun den øverste nutidige maling farve nuance i det øjeblik, grå vægge er beroligende og afslappende.

Gul

Hvis du er tiltrukket af gul, du er perfektionist og en drømmer. Meget intellektuel, du har en stor sind til abstrakte emner og erhvervslivet. Du er meget karismatisk og få folk til at føle sig godt tilpas i dit selskab. At vælge gul siger du skal give dig selv mere tid til at slappe af, tænke og drømme.

Hvis du ikke er sikker på at male hele dit soveværelse lyse gule, kan du prøve disse tips:

  • Kun male den ene væg gul
  • Gå efter guldet til at skabe en rig, indbydende soveværelse
  • Brug gul som en accent farve til strøelse eller tilbehør

orange

Orange-elskere er meget sociale og frygtløs. Du elsker eventyr, rejse og møde folk. Orange soveværelse vægge er varm og påberåbe entusiasme. Det er en af ​​de øverste farver af valg i moderne design. Hvis du er tiltrukket af appelsin, er det tid til at tilføje nogle sjove til dit liv (og soveværelse vægge).

Blå

Blå kan komme i mange forskellige farvetoner, men de fleste blå kærester har noget til fælles: et behov for fred og harmoni. Hvis du vælger blå, du er loyal, har livslange venner og gerne en rutine. Blå fans har en tendens til at foretrække et rum, der er ren og organiseret, så sørg for at ikke kun male dine vægge, men også tilføje lidt ekstra opbevaringsplads og organisation til dit soveværelse. Du vil føle sig mere hjemme og hvilede i en fredelig, overskueligt blå soveværelse.

mokka

Valg af mokka betyder du ned-på-jorden og ærlig. Pålidelig og selvsikker, er folk tiltrukket af din ægte self. Du sætter pris på de enkle luksusforbrug af liv og kærlighed Indret dit hjem. At være tiltrukket af farven mokka kan fortælle dig, at du har brug for at sætte farten ned og nyde mere tid i naturen.

Sort

Hvis sort er din farve valg, du er mystisk og lummer. Prestige og magt er vigtige for dig. Du er stærk, uafhængig og i kontrol. Mennesker, der er tiltrukket af sort kærlighed privatliv – sort er den perfekte farve til det beskyttede, intime rum i dit soveværelse. Hvis du vælger sort, så spørg dig selv, hvis du har brug for at sætte flere grænser i dine personlige og arbejdsmæssige relationer til at føle afbalanceret og i kontrol.

Grøn

Hvis grøn var dit farvevalg, du er let at komme sammen med, tålmodig og styre fri af drama. Grøn betragtes som den mest afslappende farve. Der er mange nuancer af grøn rådighed, som alle kan skabe en stress-frit miljø. Er dit liv lidt kaotisk sidst? Det kan være grunden til du har valgt grøn. Embrace det og skabe en rolig, zen soveværelse.

Hvis du også ønsker en miljømæssigt grønne rum, vælge interiør maling, der er lav-VOC og kemisk fri.

Brug farve terapi i dit soveværelse er så simpelt som at male væggene. Hvis du er overvejer dristige farver og ønsker at lette i ting, begynde i det små. Mal en enkelt væg, tilføje striber eller bruge den valgte farve som din accent farve. Del med os, hvilken farve personlighed valgte du?

You may also like