Skip to main content

Gorgeous Soveværelse Farver at afprøve dette forår

Organiske finsihes og stof tage denne tropiske soveværelse i træ og hvid til et helt nyt niveau!

Skiftende årstider bringe med de mange fordele og bevæger sig fra koldere måneder til varmere tider føler, at meget mere specielle. Ja, festlighederne af Feriesæsonen kunne være bag os, men nu kan vi nyde verden udenfor uden draperinger os i lag efter lag! Friske grønne blade, lysere morgener og lysere dage tilføje ny farve til en tidligere kedelig verden, og du kan gøre det samme med dine soveværelser så godt! Det er rigtigt, det er et kig på de mest populære og trendy soveværelse sæsonens farver og disse bør tjene dig godt for resten af 2019 så godt. Fra den nemme og underspillede til den usædvanlige og smarte, det er en visuel nydelse, som du ikke ønsker at gå glip af.

De bedste soveværelse farver for de næste par måneder inkluderer en vidunderlig blanding af nuancer, der alle ville nyde. Der er noget i der for dem, der ønsker kun den ‘trendy’ valg og også en perfekt løsning for dem, der ønsker at gå ned den tidløse sti. Det være sig fredfyldte og adapatable eller sensationelle og stilfulde, vil disse soveværelse farver ikke disspoint dig en smule.

Coral på sit Brilliant Bedste

Pantone Color of the Year har set mange husejere scurrying rundt for at finde inspiration, der ville give dem mulighed for at tilføje koral til deres hjem. En af de bedste steder at gøre dette er soveværelset, og du har masser af muligheder her for at vælge fra. Hvis du vil have en stor splash af koraller i det neutrale soveværelset, så den accent væg er den ubestridelige konge. Men de mindre gift med farven kan bruge pyntepuder, accenter og strøelse for at få arbejdet gjort uden at forpligte sig til det fuldt ud.

Find skyggen af ​​koraller eller fersken, som du elsker

Classy og trendy måde at tilføje koraller og nuancer af pink til den moderne soveværelset

Majestæt af Purple Unveiled!

Vi har altid elsket lilla og bruge det selv i den mindste af måder gør en stor forskel til det indre næsten øjeblikkeligt. Lilla føler elegante og royalt, og det bringer en luft af raffinement til selv de mest eklektiske soveværelse. I år genopdage magien i lilla igen og gør så at bruge det sammen med hvid for at sikre, at det skiller sig ud visuelt. Lilla gardiner, sengetøj eller endda dekor tilføjelser er let at finde og en maling job er aldrig for langt væk!

Moderne soveværelse i hvid og lilla er en overdådig showstopper

Chic californiske soveværelse i nuancer af lilla med strålende belysning

Slående soveværelse hvor loftet er også lilla!

Gorgeous moderne soveværelse med lilla hovedgærde mur, gardiner og strålende popper af blå hele vejen rundt

Bedøvelse lilla nuancer

Gå ned ad en sti, der er en smule anderledes, meget mere strålende og fuld af livlig charme dette forår med et soveværelse, der er draperet i lilla nuancer. Jewel-tonet indretning er måske ikke let at finde, men de er den bedste løsning for dem, der ønsker at tage denne lysere rute. Hvis dit soveværelse har en neutral baggrund, derefter tilføje juvel-tonet accenter bliver endnu nemmere. Kast puder i majestætisk lilla, smaragdgrønne eller fantastisk rubinrød sikre, at du ikke behøver at holde sig til disse farver i det lange løb, og de kan byttes ud hurtigt, uden at det koster dig en formue.

Det er svært at gå glip af farven i dette soveværelse

Brug udsmykning for at tilføje juvel-tonet skønhed til soveværelset

Brug strøelse til Usher lilla nuancer ind i soveværelset i denne sæson

Serenity af White og Træ

Træ og hvide soveværelser er en hot tendens, som vi allerede har delt med dig, og det er en farvesammensætning, der er bundet til at sidde på toppen af ​​de tendenser diagrammet hele året rundt. Hvis du har andre farver i rummet i form af accenter, bare flytte dem ud og skabe en kulisse i hvidt. Gå væk fra den grå overdosis af de sidste par år og fokusere på træ i stedet for at give soveværelset en hyggelig og behagelig appel. Som tiden skrider frem, tilføjer andre farver accenter efter skiftende tendenser ville være nemt og billigt.

Pyntegrønt udenfor tilføjer friskhed til dette soveværelse i hvid og træ

Ekstraordinært overdådige tilgang til udsmykning med træ i den hvide soveværelse!

Tilpasset DIY hovedgærde til soveværelset i hvid og træ

Vinduesrammer tilføjer et strejf af sort fredfyldte soveværelse i hvid og træ

You may also like