Skip to main content

Stilfuld Teen Girl Soveværelse Idéer

Personlig soveværelser er super afgørende for teenagepiger. I mange hjem, det er det eneste rum, hvor de virkelig kan flagre deres unikke smag. Men disse dage, boyband plakater og lavalamper ikke helt gøre cut for kyndige teenagere besat med smarte indretning. Hvordan kan en forælder skabe rummet af deres barns drømme? Følgende teen pige værelser har masser af smarte ideer hele familien vil elske.

En Elegant og sofistikeret værelses

Det er en kendsgerning; din teenager vil med tiden vokse op. Det er derfor, du bør måske overveje møbler, der er alsidig nok til at arbejde for dit barn, som hun modnes. Se denne stjernernes eksempel ved interiør design firma Metal og Petal. Soveværelset er en fantastisk blanding af forældrenes design æstetik med et par charmerende kendetegn, perfekt til en teenager på kanten af ​​voksenlivet. Den bølgede mønster på sort og hvide gardiner og matchende accent pude er både voksen og finurlig. Pops af lyserød låner blødhed til rummet uden at føle for unge. Vores foretrukne træk er forfængelighed og stol sæt. Det er en moderne tage på klassiske Hollywood Regency stil.

Et stænk af blomster print


Opret en drømmende teen pige soveværelse med disse ideer fra Laetitia Laurent, af Laure Nell Interiors. Hendes mål var at holde rummet fra følelse alt for girly. Blomstret tapet med en fed overdimensioneret print indstille den voksne tone. Et par bohemechikt elementer, herunder en vidje æg stol, Aztec-inspirerede puder, og dyret væg udsmykning, var med til at etablere en indbydende og legende stemning.

En Spot til slummer parter


Her er en teenager soveværelse perfekt til sleepovers af Lori Wiles Design. Den leveres med to dobbelte vintage-inspirerede himmelseng senge-en til den pige, der bor her, og det andet for en overnatning gæst. Mens neutrale farver tilbyde stilfulde levetid, rummets hvid, guld, og lilla palet er lige så klassisk. Investering i dekorative accenter med udholdenhed er også en sejr. Her gik den indretningsarkitekt med luksuriøse mongolske pelspuder.

En Drømmende Messing og Lucite Space


Denne glam, hvid, guld og sort teenager soveværelse vil gøre enhver pige i skolen sindssygt jaloux. Rummet designet af Shelter Custom Built Livingis lokket ud med moderne funktioner, at selv voksne vil begære ligesom Lucite himmelseng og matchende hængende stol både med smarte messing trim. Flankerer sengen er identiske sengelamper, som koordinerer smukt med den sorte mongolske pelspuder. Den grå sofa ved foden af ​​sengen er uden tvivl en sofistikeret funktion. En finurlig kanin pude blødgør sofaens vokset op kant.

En fantastisk hovedgærde at afgive en redegørelse


Intet fuldender en stilfuld soveværelse som højre hovedgærde. Det er et væsentligt stykke inventar, der øjeblikkeligt kan tilpasse en grundlæggende bedstand. Lucy Boligindretning tilføjede en påfugl-inspirerede hovedgærde lavet af flet til denne teen soveværelse. Dekorative puder, lavendel sengetøj, plus to turkise bordlamper belyse rummet med plads lysnende nuancer.

En blanding af hvid og dristige farver


Hvide vægge er den perfekte kulisse for farverige dekorative accenter i denne teen soveværelse af Lucy Interior Design. En blå mønstret sengetæppe og levende puder Punch op seng-en formstøbt plast stol i hot pink fordobler som en anden natbord. Wall kunst personalizes yderligere rummet. Vi tror alle rum i et hjem skal have en dejlig stueplante. Dette soveværelse har en yndig lyserød orkidé.

En perfekt Coastal soveværelse


Den teen pige soveværelse i denne moderne, koloniale hjem af Laetitia Laurent, af Laure Nell Interiors, har en Beachy udseende, der arbejder med teenagers sporty personlighed. Det matcher også godt med de kystnære stil findes i hele resten af ​​huset. En væg er dækket i forvitret, hvide træplader, måske bleget af solen, skaber det perfekte sted at hænge en række Beachscape udskrifter. Dip-farvet sengelinned på ocean-inspirerede nuancer forbedrer rummets havet vibe.

Hvert soveværelse bør have et komfortabelt sæde-her det tager form af en imiteret pels sækkestol. I afslappet rum, bør du altid overveje dekorative endnu unfussy belysning lavet af naturlige materialer som denne to-delt frynser lysekrone lavet af bomuldsgarn.

A Space Med effektfuld Stribede Walls


Fem ord opsummere dette teen soveværelse af Kerri Rosenthal Interiors: sukker, krydderi, og alt godt. Bløde lyserøde stribede vægge gør en betydelig indvirkning uden overvældende resten af ​​rummet. Framing fuld størrelse seng er en parisisk inspireret hovedgærde egnet til en ung prinsesse.

Hvide møbler og tilbehør får mest ud af det lille rum ved at skabe en åben og luftig stemning. Vores foretrukne træk er cloudlike, sommerfugl stol dækket i imiteret mongolsk pels. Bemærk loftet-indretningsarkitekt droppet den billige, flush mount lysarmatur og forhøjet soveværelset med et shabby chic lysekrone.

Et soveværelse med en Frameless Sofa


Formentlig den bedste teen soveværelser kan rumme venner. Den højre side af dette rum ved Hibou Design Company har en stor rammeløs sofa består af marokkansk-inspireret gulv puder. To mongolske pels-dækket afføring skabe flere steder at sidde.

Et forhøjet og moderne soveværelse


Ældre teenagere med raffineret smag kan være yderst betyder. Dette soveværelse af Karen B Wolf Interiors trin op til udfordringen med dekorativt tilbehør, der føler 100 procent vokset op ligesom fløjl tuftede hovedgærde i taupe. De gardiner og tæppe, som begge byder på en anderledes og moderne geometrisk espalier mønster, tilføje et andet niveau raffinement. Pops af lyse farver, især rød og hot pink, holde rummet følelse ungdommelige.

En Monokromatisk Teen soveværelse med brugerdefinerede Opbevaring


Du behøver ikke at indarbejde en masse stærke farver i en teenager soveværelse. Denne monokromatisk eksempel af Karen B Wolf Interiors kombinerer lag af blødt lavendel med flere antydninger af hvisken grå. Resultatet er en beroligende og afslappende soveværelse designet til en god nats søvn. Masser af lagerplads er også vigtigt. Til venstre er der to smarte løsninger. Det første er der den brugerdefinerede indbygget reol med en mini kommode, ideel til opbevaring af T-shirts og undertøj. Næste er den charmerende vinduesplads med opbevaring skuffer perfekt til stashing jeans.

You may also like