Skip to main content

Fantastiske soveværelsesidéer til små piger

Udsmykning et lille Pigens soveværelse

De elementære-skole år er en fornøjelse. Ikke længere et spædbarn eller lille barn, der kræver middle-of-the-nat pleje, men ikke endnu en teenager med en tilsvarende holdning, den elementære alder barn, for det meste, er fuld af sjov, kærlighed og lune. Hvis du har en datter i denne alderskategori, at det er tid for hende har et soveværelse, der afspejler hendes status som ”ikke en baby længere,” endnu har bevaret uskyld barndommen. Her er tolv ideer til dekoration et soveværelse, der vil begejstre enhver lille pige, der starter med denne bedårende plads fra Chango & Co.

Get Happy

Citrus lyse, fuld af muntre hånd, og næsten tropisk i sin Solskins intensitet, her er en super-farverig soveværelse fra Lucy og Company, der får alting rigtigt: søde tapet, godt elskede udstoppede dyr, en munter kast tæppe at bånd farveskemaet sammen , og flere sjove rører i det romerske skygge, retro sølv reol, og glaslamper. Men det er den limegrønne, solgul, og fuchsia pink palet, der stjæler showet. Det er svært at finde en bedre farve combo til en lille piges soveværelse.

Glem ikke loftet

Du kan male loftet i ethvert soveværelse, naturligvis, men det er en specielt sjov touch til et børneværelse. Dette piges værelse, der findes på JWS Interiors, er en smuk plads fyldt med store hånd ligesom lysekrone, hængende stol og langhåret tæppe, men det er de cirkus-telt striber på loftet, sparke op lune.

Delte Soveværelse Tips

Hvis du har små døtre deler et soveværelse, giver hver en indflydelse på, hvordan det værelse er indrettet, men vær forberedt på at skridt i som det sidste ord. Nogle børn kan lide at personalisere deres sektion af rummet; andre gerne matche. Bare vær sikker på, at hver pige har et område til at gemme hende foretrukne ejendele, og der er nok plads på skrivebordet til både at lave lektier på samme tid. Denne yndig plads fra Finnian Måne Interiors bruger en fredelig palet af grønne, blå og blød grå.

Farverige behøver ikke at Mean Pink

Masser af børn vil have en regnbue-lyst soveværelse, og hvorfor ikke? Hvis din datter elsker farven, men ikke nødvendigvis alle pink, holde gulve, møbler og vægge (bortset måske en accent væg) neutrale, og derefter gå vilde på strøelse, små møbler, og tilbehør. En crazy-lys accent vægmaleri er en anden sjov touch, som arbejder i et barns plads, men er for meget for det store soveværelse. Dette yndig værelse blev fundet på Craft-O-Maniac.

Giv en undersøgelse område

Din datters natlige hjemmeopgaver vil vokse ret sammen med hende. Hver skolealderen barn har brug for et skrivebord for studietid. Den enkle skrivebord fronted af en stor opslagstavle vist her er det perfekte sted at studere. Men hvad gør dette rum særlige er yndig væg indretning-og det er nemt at kopiere. Bare udfylde rummet over hovedgærdet med farverige og vidunderligt mønstrede tapet. Det er en nem DIY, og du vil sandsynligvis kun brug for én rulle papir.

Stick med møbler Basics

Medmindre du har et budget, der tillader nye møbler med få års mellemrum, vil du ønsker at vælge et soveværelse sæt, der vokser op med din datter. Den her viste værelse er dejligt nu-hvad ung pige ville ikke elske alle de prikker og den vidunderlige hund plakat? Den grundlæggende hvide møbler vil have noget problem at håndtere en mere moden palet, sengetøj og tilbehør, når de teenage år ankommer.

Budget Touches

Har din datter har prinsesse smag, men dit budget er lidt mindre kongelig? Ingen bekymringer, kan du nemt tilføje smukke hånd uden at bruge en formue. Tag et tip fra dette rum fundet på C Magazine, og pryde en simpel køjeseng med masser af farverige kvaster. Dernæst tilsættes en samling af sjove og farverige pyntepuder, og derefter hænge en fjerboa på væggen. Voila, soveværelset er klar til din lille prinsesse, og din bankkonto er stadig intakt.

Brug Grown-Up Farve

Der er ingen tvivl om, at mange små piger elsker alle ting lyserød, men det betyder ikke en piges værelse har til at ligne en bubblegum fabrik. Soveværelset fra Steele Street Studios vist her viser, hvor godt neutrale kan arbejde i en piges soveværelse. Den vidunderlige belysning stativ, sjov vimpel banner, og prikkede strøelse tilføje lige nok lune til rummet, men det overordnede udseende er temmelig sofistikeret.

Lille prinsesse

Er Ariel, Askepot og Belle din datters bedste venner? Er hun elsker hver Disney prinsesse og drømmer om at nå frem til en bold i et græskar transport af hendes egne? Hun er ikke alene-de mange prinsesser Disney er blevet elsket gennem flere generationer af piger. Hvilken bedre måde at dekorere sit værelse end med en fuld-væg vægmaleri af hendes favorit animerede figurer? Du kan hyre en muralist at skabe en one-of-a-kind design, eller købe en tapet vægmaleri, der er let at anvende på egen hånd.

DIY Whimsy

Her er et andet rum, der ville begejstre næsten enhver lille pige, men kommer ikke til at bryde dit budget. Den smukke blomster sengetøj, hylder fyldt med godt elsket dukker og udstoppede dyr, og den tiltalende farveskema bidrager til den scene, men det er de papir pompom blomster op på loftet, og de faux sommerfugle streaming på tværs af muren og vinduer, der til gengæld rummet i en wow. Hvis du ikke ønsker at købe lignende papir Pretties, er det nemt nok at lave din egen. Tjek disse anvisninger for DIY papir blomster og Washi tape sommerfugle.

På vej mod teenagere

En af de mest populære farveskemaer til en preteen piges soveværelse er pink, hvid og sort. Tag et blik på det viste rum, og du vil se hvorfor: det er den perfekte blanding af raffinement, uskyld, og quirkiness. Stick med sort og hvid på gulvet og møblerne, og du kan nemt ændre temaet, hvis din datter i sidste ende beslutter hun er for gammel til lyserød.

You may also like