Skip to main content

Røde Soveværelse Tips og råd

Røde Soveværelse Tips og råd

Rød er en varm, levende farver ofte tænkt på i feriesæsonen. Denne farve option kan være for fed for nogle og er normalt udskiftet til dens farve fætre-gul og orange. Ikke desto mindre, det er en smuk farve alternativ til soveværelser, især hvis farveskema planlægges og anvendes med en neutral eller farve supplement. Uanset om du planlægger at bruge rød som din vigtigste farve option-som denne dynamiske soveværelse designet af DKOR Interiors Inc.- eller som en accent farve; her er nogle gode ideer og fotos til at hjælpe dig med at beslutte.

Sådan bruges Rød med grå

 Sådan bruges Rød med grå farve på værelses

Rød og grå arbejde godt sammen; som i denne sjove, moderne soveværelse tegnet af Savio & Rupa Interiør Begreber. Ved at bruge grå som den overordnede farve option med accenter af rød hele tilføjer bare nok varme og pizzazz at holde designet interessant og velafbalanceret. Disse accenter af farve kan indarbejdes i pyntepuder, lamper, kunst, eller inden for et område tæppe.

Rød og Sort værelses Option

 Rød og Sort værelses Option

Rød og sort er en traditionel farvekombination, som minder os om klassiske racerbiler og 1950’erne spisende gæster. Denne farvekombination er blevet gjort populær i løbet af Art Deco-æra, der tilbydes rene, polerede finish for produkter, kunst og interiør. Et alternativ til, hvordan du tilføjer denne farve duo sammen er at bruge en antydning af rød og sort sammen med andre neutrale farver. Dette farveskema er perfekt til et mere maskulint look, som denne moderne soveværelse designet af BusyBee Design.

Rød Tapet Idé

 Soveværelse med Red Wallpaper Idea

Rød kan bruges til at skabe et knudepunkt eller accent væg i dit soveværelse for at tilføje en illusion af rum eller forkortning, hvilket gør en ulige mellemstore rum vises forholdsmæssige. Tapet er et godt alternativ til en accent væg; som denne traditionelle soveværelse designet af Vahallan Papers, som anvender to typer brugerdefinerede mønstrede tapet-katedralen og Burlington- arrangeret i et unikt design. Så for ikke at miste effekten af ​​denne accent væg; designeren tilføjet et par accent puder, som balance farveskema og overordnede design.

Rød Bedding Idé

soveværelse med Red Bedding Idea

Et andet alternativ til at tilføje farven rød til dit soveværelse er gennem dit sengetøj. Et stænk af farve på sengen er en fantastisk måde at tilføje lidt pop til et værelse, der er omfattet i neutrale nuancer. Et godt eksempel på denne idé er i denne eklektisk soveværelse designet af Fiorella Design, der bruger en rød sengetæppe, puder, og en sjov accent pude til at skabe en livlig og fredfyldte soveværelse.

Rød, sort, hvid værelses Idé

 Rød, sort, hvid værelses Idé

Den klassiske sorte, hvide og røde farve ordning inden for strøelse og accent væg er brudt op af den beige ruskind seng og beige væg farve. Denne sjovt design af BusyBee Design er en subtil og enkel løsning til hvordan man laver en lang, akavet størrelse soveværelse ser varmt og hyggeligt.

Rød hovedgærde Idé

 Rød hovedgærde Idé

Udover anvendelse af rød inden en accent væg; et andet alternativ er at bruge rød inden møbler eller et hovedgærde som denne dejlige soveværelse designet af Terrat Elms Interior Design. En solid rød hovedgærde kan bruges, eller hvis du ønsker at tilføje en lille antydning af rød brug en stribet eller mønstret design. Hvis du beslutter dig for at bruge en hovedgærde i et andet land end en neutral nuance farve, skal du være forsigtig, hvordan du tilbehør jeres sengetøj og rum i fremtiden; da du vil være begrænset på visse farver eller kombinationer.

Fransk inspireret værelses Brug Rød

 Fransk inspireret værelses Brug Rød

Denne hip lille piges soveværelse design af Warline Maleri Ltd er en vidunderlig idé om, hvordan man bruger rød og hvid sammen om at skabe et trendy design, der vil vokse med dit barn. En unik og moderne fransk landstil, der bruger en sjov tapet, rødt hovedgærde, gardiner, og livlige accenter for at skabe en perfekt plads til en lille pige, teenager eller gæster.

You may also like