Skip to main content

5 hemmeligheter for å lage en romantisk Feng Shui soverom

5 hemmeligheter for å lage en romantisk Feng Shui soverom

Når du tenker på Feng Shui, kan romantikk ikke være den første som kommer til tankene. Feng Shui-prinsipper handler om å styrke våre oppholdssteder – inkludert soverommet. Elementene i Feng Shui er ment å få frem den rette energien (eller Chi’i) for alle rom i vårt hjem. Fargene og elementer av denne praksisen fokuserer på mange områder av våre liv, inkludert familie harmoni, kreativitet og romantikk. Den gode nyheten er at du kan opprette en Feng Shui soverom med bare noen få enkle endringer.

Her er hvordan Feng Shui elementene kan skape en romantisk og avslappende stemning for soverommet.

1. Start med en romantisk Feng Shui soverom fargevalg

Feng Shui farger ment å forbedre kjærlige relasjoner hjemme er, ikke tilfeldigvis, de samme fargene vi allerede forbinder med romantikk. Tradisjonelle Feng Shui soverommet farger inkluderer rød, rosa og hvitt. Det er ikke   praktisk å dekorere soverommet i en slik begrenset fargepalett, men en beroligende nøytral fargepalett med Feng Shui farge aksenter er en flott måte å innlemme dem. Her er hvordan du bruker disse romantiske farger på soverommet innredning:

  • Velg kunstverk med røde eller rosa aksenter å forbedre romantisk soverom fargevalg.
  • Legg noen pynteputer eller en luksuriøs kast i Feng Shui romantiske farger.
  • Stearinlys kan ikke bare forbedre fargevalg, men også legge til en romantisk stemning.
  • Friske blomster i rødt eller rosa er spesielt gunstig for å oppnå den romantiske Chi’i (energi) på soverommet.
  • Tenk utover en enkel rød, rosa eller hvit Feng Shui fargepalett på soverommet. Å skape harmoni, kan du velge farger som passer din fargevalg, som fersken, rust eller elfenben.

2. Bruk Feng Shui romantisk symbolikk på soverommet

Det er mer til Feng Shui enn farger eller møbler plassering. Når det kommer til soverommet, er det design og symboler tenkt å forbedre den romantiske energi.

  • Dekorere i par. Symbolikken av “toere” er viktig å Feng Shui soverom design. Bilder eller figurer av svaner, mandarin ender, i par, er spesielt lykkebringende.
  • Kunstverk som vekker kjærlighet og relasjoner. Enten du ramme glade bilder med signifikante andre for vegger, eller henge klassisk kunst som viser gode relasjoner, er denne type vegg kunst et must for romantisk Feng Shui.
  • Unngå kunst og dekor som tyder på ubehagelige følelser eller tap.
  • Familiebilder er fantastiske i andre områder av huset, men anses ikke gunstig for en romantisk Feng Shui soverom – dette er plassen for romantiske bilder som støtter forholdet.

3. Legg romantisk soverom belysning

De mest romantiske soverom er avslappende, og belysning er en stor del av det. Hvert soverom trenger grunnleggende overhead belysning for rengjøring, få kledd og finne ting. Din romantisk soverom belysning er et lag av lys som setter stemningen for romantiske Feng Shui soverom.

Sengen belysning kan komme fra bordlamper, lampetter og swing arm lamper, eller hengende anheng over din stands. For å oppnå romantisk atmosfære gjennom belysning, bør nattbord lamper være dimmes og myk. Du kan legge til ekstra romantisk belysning med LED-lys, som kan kjøpes med en tidtaker og eksterne, for problemfri stemningsbelysning. Du kan også sette opp delikate streng lys på soverommet for en helt romantisk look, året rundt.

4. Velg romantiske og luksuriøse sengetøy

Dine sengetøy er det viktigste elementet i en romantisk soverom. Feng Shui element for kjærlighet er Earth – dette betyr at sengetøy i naturlige stoffer og nøytrale farger kan forbedre romantisk energi i soverommet. De mest romantiske sengetøy bør føle seg romantisk og luksuriøs å ta på, selv om de er ikke dyrt. Fullfør sengetøy ensemble med kaste tepper og puter i fargene i Feng Shui romantikk.

5. Feng Shui soverommet med romantiske aksent innredning

Den fantastiske hemmeligheten til å bringe fordelene med Feng Shui i hjemmet er at det fungerer på noen dekorere stil. Din aksent innredning trenger ikke å være Feng Shui-tema, kan det være i hvilken stil du velger for soverommet. Målet ditt for å oppnå et romantisk soverom er å bevisst velge hver del av innredningen, og spør deg selv om det vil styrke den avslappende og romantisk stil du håper å oppnå gjennom Feng   Shui. Den mest romantiske soverommet innredning inviterer deg til å nøle og slappe av.

You may also like