Skip to main content

Stilig Teen jente Soverom Ideer

Personlige soverom er super viktig for tenåringsjenter. I mange hjem, er det den eneste plass hvor de kan virkelig flaunt sine unike smak. Men i disse dager, boyband plakater og lavalamper ikke helt dugde for kunnskapsrike tenåringer besatt med elegant innredning. Hvordan kan en forelder skape plass av sine barns drømmer? Følgende ungdoms jente Rommene har mange stilige ideer hele familien vil elske.

En elegant og sofistikert soverom

Det er fakta; din tenåring vil etter hvert vokse opp. Det er derfor det kan være lurt å vurdere møbler som er allsidig nok til å jobbe for barnet som hun modnes. Se denne fremragende eksempel ved interiørdesign firma Metal og Petal. Soverommet er en nydelig blanding av foreldrenes design estetiske med noen sjarmerende egenskaper, perfekt for en tenåring på kanten av voksenlivet. Den bølgete mønster på svarte og hvite gardiner og matchende aksent pute er både voksen og lunefull. Pops av blek rosa gir mykhet til rommet uten følelse for juvenile. Vår favoritt er forfengelighet og stol sett. Det er en moderne vri på klassisk Hollywood Regency stil.

En Splash av floral utskrifter


Lag en drømmende tenåring jente soverom med disse ideene fra Laetitia Laurent, av Laure Nell Interiors. Hennes mål var å holde plassen fra følelsen altfor jentete. Blomstrete tapet med en fet dimensjonert print sette voksen tone. Noen bohem-chic elementer, inkludert en flettet egg stol, Aztec-inspirert puter, og dyret vegg dekor, bidratt til å etablere en innbydende og leken vibe.

Et sted for søvn parter


Her er en tenåring soverom perfekt for overnattinger av Lori Wiles Design. Den leveres med to twin vintage-inspirerte himmelseng-en for jenta som bor her og andre for en overnattingsgjest. Mens nøytrale farger tilbyr stilig lang levetid, rommets hvitt, gull og lilla palett er like klassiker. Investering i dekorative aksenter med utholdenhet er også en seier. Her interiørarkitekt gikk med luksuriøse mongolsk pels puter.

En Dreamy Brass og Lucite Space


Dette glam, hvitt, gull og svart tenåring soverommet vil gjøre hver jente på skolen sinnsykt sjalu. Plassen er designet av Shelter Custom Built Livingis lurt ut med moderne funksjoner at selv voksne vil begjære som Lucite himmelseng og matchende hengende stol både med elegant messing trim. Flankerer sengen er identiske stands, som koordinerer fint med de sorte mongolske pels puter. Den grå sofa ved foten av sengen er utvilsomt en sofistikert funksjon. En lunefull kanin pute myker sofaen er vokst opp kanten.

En fantastisk Hodegavl å lage en uttalelse


Ingenting fullfører et stilig soverom som høyre hodegjerde. Det er et viktig møbel som umiddelbart kan tilpasse en grunnleggende bedstand. Lucy Interior Design lagt en påfugl-inspirerte hodegjerde laget av flettet til denne ungdoms soverommet. Dekorative puter, lavendel senger, pluss to turkise bordlamper lyser opp rommet med plass hvite fargetoner.

En blanding av hvitt og fet farger


Hvite vegger er den perfekte bakgrunn for fargerike dekorative aksenter i dette ungdoms soverommet av Lucy Interior Design. En blå mønstret sengeteppe og levende puter slå opp sengen-en støpt plast stol i varm rosa dobles som en andre nattbordet. Wall art tilpasser plassen videre. Vi tror alle rom i et hjem bør ha en nydelig potteplante. Dette soverommet har en søt rosa orkidé.

A Perfect Kyst soverom


Ungdoms jente soverom i denne moderne, koloniale hjem ved Laetitia Laurent, av Laure Nell Interiors, har en beachy utseende og følelse som fungerer med tenåringens sporty personlighet. Det samsvarer også godt med kyst stil finnes i hele resten av huset. En vegg dekket av forvitret, hvite treplater, kanskje bleket av solen, skape det perfekte stedet å henge en rekke Beachs utskrifter. Dip-farget sengeklær på hav-inspirert nyanser forsterker rommets kysten vibe.

Hvert soverom bør ha et behagelig sete-her det skjer i form av en fuskepels bean bag stol. I uformelle mellomrom, bør du alltid vurdere dekorative ennå unfussy lys laget av naturlige materialer som denne to-lags utkant lysekrone laget av bomullsgarn.

A Space Med Virknings stripete vegger


Fem ord oppsummere dette ungdoms soverommet av Kerri Rosenthal Interiors: sukker, krydder, og alt fint. Myk rosa stripete vegger gjøre en betydelig innvirkning uten at det overskygger resten av plassen. Innramming full-size seng er en parisisk-inspirert sengegavl passer for en ung prinsesse.

Hvite møbler og tilbehør gjør mest mulig ut av liten plass ved å skape et åpent og luftig atmosfære. Vår favoritt er cloud, sommerfugl stol dekket i faux mongolsk pels. Merk taket-interiørarkitekt ditched billig, innfelt lysarmatur og forhøyet soverom med en shabby chic lysekrone.

Et soverom med en Frameless sofa


Uten tvil den beste ungdoms soverom har plass til venner. På høyre side av denne plassen ved Hibou Design Company har en stor rammeløs sofa består av marokkansk-inspirert gulv puter. To mongolske pels-dekket avføring skape flere steder å sitte.

En forhøyet og moderne soverom


Eldre tenåringer med raffinert smak kan være ekstremt kresen. Dette soverommet av Karen B Wolf Interiors trapper opp til utfordringen med dekorative tilbehør som føles 100 prosent vokst opp som fløyel toppand hodegjerde i taupe. Gardiner og teppe, som begge har forskjellig og moderne geometrisk espalier mønster, legge til et annet nivå raffinement. Pops av lyse farger, særlig rødt og varmt rosa, holde plassen følelsen ungdommelig.

En monokromatisk Teen soverom med Custom Storage


Du trenger ikke å innlemme en rekke dristige farger til en tenåring soverom. Dette monokromatisk eksempel ved Karen B Wolf Interiors kombinerer lag med myk lavendel med flere hint av hvisking grått. Resultatet er en beroligende og avslappende soverom designet for en god natts søvn. Rikelig med lagringsplass er også avgjørende. På venstre er to smarte løsninger. Først, det er skikken innebygd hylle med en mini kommode, ideell for lagring av t-skjorter og undertøy. Neste er sjarmerende vindusplass med skuffer perfekt for stashing jeans.

You may also like