Skip to main content

Fantastiske soverom-ideer for små jenter

Dekorere en liten jente soverom

De elementære-skoleårene er en fryd. Ikke lenger et spedbarn eller småbarn som krever middle-of-the-night omsorg, men ikke ennå en tenåring med en tilsvarende holdning, elementær alder barn, for det meste, er full av moro, kjærlighet og sin spesielle måte. Hvis du har en datter i denne alderskategori, til det er tid for henne har et soverom som gjenspeiler hennes status som “ikke en baby lenger,” fortsatt beholder likevel barndommens uskyld. Her er tolv ideer for å dekorere et soverom som vil spenningen enhver liten jente, og starter med denne bedårende plass fra Chango & Co.

Bli glad

Citrusy lyse, full av muntre innslag, og nesten tropisk i sin sunshiny intensitet, her er en super-fargerik soverommet fra Lucy and Company som får alt rett: søt tapet, godt elsket utstoppede dyr, et lystig kaste teppe som bånd fargevalget sammen og flere morsomme innslag i den romerske skyggen, retro sølv bokhylle, og glasslamper. Men det er limegrønn, solrik gul og fuchsia rosa palett som stjeler showet. Det er vanskelig å finne en bedre farge combo for en liten jente soverom.

Ikke Glem tak

Du kan male taket på soverommet, selvfølgelig, men det er en spesielt morsom detalj for et barns soverom. Denne jentas rom, funnet på JWS Interiors, er en pen plass fylt med flotte detaljer som lysekrone, hengende stol og raggete teppe, men det er sirkus-teltet striper på taket som sparke opp sin spesielle måte.

Felles soverom Tips

Hvis du har små døtre deler et soverom, gi hvert noe å si på hvordan det rommet er innredet, men være forberedt på å gå inn som det endelige ordet. Noen barn liker å tilpasse sin del av rommet; andre liker å matche. Bare sørg for at hver jente har et areal til å lagre hennes favoritt eiendeler, og det er nok plass på skrivebordet for både å gjøre lekser på samme tid. Dette bedårende plass fra Finnian måne Interiors bruker en fredelig palett av grønt, blått, og myk grå.

Fargerik trenger ikke å Mean Pink

Mange barn vil ha en regnbue-lyse soverom, og hvorfor ikke? Hvis datteren din elsker fargen, men ikke nødvendigvis alle rosa, holde gulv, møbler og vegger (annet enn kanskje en aksent vegg) nøytral, og deretter gå vill på sengetøy, små møbler og tilbehør. En gal-lys aksent veggmaleri er en annen morsom detalj som fungerer i et barns plass, men er for mye for soverommet. Dette bedårende rom ble funnet på Craft-O-Maniac.

Gi en studie område

Din datters nattlige hjemmeoppgaver vil vokse rett sammen med henne. Hver skole-alder barn trenger et skrivebord for studietid. Den enkle skrivebord frontet av en stor oppslagstavle som vises her er det perfekte stedet å studere. Men hva gjør dette rommet spesielt er bedårende vegg dekor-og det er enkelt å duplisere. Fyll i rommet over headboard med fargerik og fantastisk mønstrede tapeter. Det er en enkel DIY, og du vil sannsynligvis trenger bare en rull med papir.

Stick med møbler Basics

Med mindre du har et budsjett som tillater nye møbler hver årene, vil du ønsker å velge et soverom sett som vokser opp med din datter. Rommet vises her er herlig nå-hva ung jente ville ikke elsker alle de prikker og den fantastiske hunden plakaten? Den grunnleggende hvite møbler vil ikke ha noen problem å håndtere en mer moden palett, sengetøy og tilbehør når tenårene kommer.

Budsjett Touches

Har din datter har prinsesse smak, men budsjettet er litt mindre kongelig? Ingen bekymringer, kan du enkelt legge pene detaljer uten å bruke en formue. Ta et tips fra dette rommet funnet på C Magazine, og pryder en enkel køyeseng med massevis av fargerike dusker. Deretter legger du en samling av morsomme og fargerike pynteputer, og deretter henge en fjær boa på veggen. Voila, er soverommet klar for den lille prinsessen, og bankkontoen din er fortsatt intakt.

Bruk Grown-Up Color

Det er ikke benektes at mange små jenter elsker alle ting rosa, men det betyr ikke at en jente rom har til å se ut som en tyggis fabrikken. Soverommet fra Steele Street Studios vises her demonstrerer hvor godt nøytrale kan arbeide i en jente soverom. Den fantastiske belysning ligaen, morsom vimpel banner, og polka dot sengetøy legge akkurat nok spesielle måte til verdensrommet, men det generelle utseendet er ganske sofistikert.

Lille prinsessen

Er Ariel, Askepott og Belle din datters beste venner? Har hun elsker hvert Disney prinsesse og drømme om å komme fram til en ball i et gresskar vogn av hennes egen? Hun er ikke alene-de mange prinsesser fra Disney er elsket gjennom flere generasjoner av jenter. Hvilken bedre måte å dekorere rommet hennes enn med en full-vegg veggmaleri av hennes favoritt animerte figurer? Du kan leie en muralist å lage en one-of-a-kind design, eller kjøpe et bakgrunnsbilde mur som er lett å bruke på egen hånd.

DIY Whimsy

Her er et annet rom som ville spenningen omtrent enhver liten jente, men er ikke til å bryte budsjettet. Den vakre floral sengetøy, hyller fylt med godt elsket dukker og utstoppede dyr, og tiltalende fargevalg til å skape en scene, men det er papir pompom blomster opp på taket og faux sommerfugler streaming over veggen og vinduene som turn rommet i en wow. Hvis du ikke ønsker å kjøpe tilsvarende papir pretties, er det lett nok til å lage din egen. Sjekk ut disse instruksjonene for DIY papir blomster og Washi tape sommerfugler.

På vei mot Teens

En av de mest populære fargevalg for en preteen jente soverommet er rosa, hvit og svart. Ta en titt på rommet vises her, og du vil se hvorfor: det er den perfekte blanding av raffinement, uskyld, og quirkiness. Stick med svart og hvit på gulv og møbler, og du kan enkelt endre temaet hvis din datter til slutt bestemmer seg for at hun er for gammel for rosa.

You may also like