Skip to main content

Nydelige soverommet farger å prøve ut denne våren

Organiske finsihes og stoff ta denne tropisk soverom i tre og hvitt til et helt nytt nivå!

Endre årstider bringer med de mange fordelene og flytter fra kalde månedene til varmere tider føles som mye mer spesielle. Ja, feiringen av høytiden kan være bak oss, men nå kan vi nyte verden utenfor uten drapering oss i lag på lag! Friske grønne blader, lysere morgener og sunnier dager legge ny farge til en tidligere kjedelig verden, og du kan gjøre det samme med din soverom i tillegg! Det er riktig, er dette en titt på de mest populære og trendy roms farger av sesongen , og disse bør tjene deg godt for resten av 2019 også. Fra den enkle og beskjedne til eksepsjonell og chic, er dette en visuell godbit som du ikke ønsker å gå glipp av.

De beste soverommet farger for de neste månedene inkluderer en herlig blanding av fargetoner som alle ville nyte. Det er noe i det for dem som ønsker bare ‘trendy’ valg og også et perfekt alternativ for de som ønsker å gå ned den tidløse banen. Det være seg rolig og adapatable eller oppsiktsvekkende og stilig, vil disse soverommet farger ikke disspoint deg en bit.

Coral på sitt Brilliant Best

Pantone Color of the Year har sett mange huseiere scurrying rundt for å finne inspirasjon som ville tillate dem å legge korall til sine hjem. En av de beste stedene å gjøre dette er soverommet og du har mange alternativer her for å velge mellom. Hvis du vil ha et stort plask av koraller i nøytral soverommet, så aksent veggen er utvilsom konge. Men de mindre gift med fargen kan bruke pynteputer, aksenter og sengetøy for å få jobben gjort uten å binde seg til den fullt ut.

Finn skyggen av koraller eller fersken som du elsker

Stilig og trendy måte å legge koraller og nyanser av rosa til moderne soverom

Majesty of Purple avduket!

Vi har alltid elsket lilla og bruke den selv i den minste måter gjør en stor forskjell til interiøret nesten umiddelbart. Lilla føles elegant og kongelig, og det bringer en luft av raffinement til selv de mest eklektiske soverommet. I år re-oppdage magien av lilla igjen og gjør så å bruke det sammen med hvitt for å sikre at den skiller seg ut visuelt. Lilla gardiner, sengetøy eller dekor tilleggene er lett å finne og en maling jobb er aldri langt unna!

Moderne soverom i hvitt og lilla er en overdådig showstopper

Chic Californian soverom i nyanser av lilla med strålende belysning

Slående soverommet der taket er også lilla!

Gorgeous moderne soverom med lilla hodegjerde veggen, gardiner og strålende spretter av blått rundt

Stunning Jewel Tones

Gå ned en bane som er litt annerledes, mye mer strålende og full av livlig sjarm denne våren med et soverom som er drapert i skinnende nyanser. Jewel-tonet innredning kan ikke være lett å finne, men de er det beste alternativet for de som ønsker å ta denne lysere ruten. Hvis soverommet har en nøytral bakgrunn, deretter legge juvel-tonet aksenter blir enda enklere. Kast puter i majestetiske lilla, smaragdgrønt eller kjempebra rubinrød sikre at du ikke trenger å holde seg til disse fargene i det lange løp, og de kan byttes ut raskt, uten å koste deg en formue.

Det er vanskelig å gå glipp av fargen i dette soverommet

Bruk innredning å legge juvel-tonet skjønnhet til soverommet

Bruk sengetøy å innlede skinnende nyanser i soverommet denne sesongen

Serenity av hvit og Wood

Tre og hvite soverom er en hot trend som vi allerede har delt med deg, og det er en fargevalg som er bundet til å sitte på toppen av trendene diagrammet hele året. Hvis du har andre farger i rommet i form av aksenter, bare skifte dem ut og lage et bakteppe i hvitt. Bevege seg bort fra den grå overdose av de siste årene og fokus på tre i stedet for å gi soverommet et koselig og komfortabelt appell. Ettersom tiden bærer på, legge til andre farger og aksenter i henhold til skiftende trender ville være enkelt og billig.

Grønne utenfor legger friskhet til dette soverommet i hvitt og tre

Usedvanlig overdådig tilnærming til dekorere med tre i det hvite soverommet!

Custom DIY sengegavl til soverommet i hvitt og tre

Vindusrammer legge til et snev av svart serene soverommet i hvitt og tre

You may also like