Skip to main content

Soverom Paint Color Ideer: Hva er din farge personlighet?

Har du lagt merke til hvordan farger kan påvirke humøret? Når du vurderer soverommet maling ideer, vil det riktige soverommet maling fargevalg gjøre en stor forskjell i hvordan du føler deg.

Famous psykoterapeut Carl Jung pioner begrepet farge psykologi. Han var interessert i farger enes egenskaper og betydninger og mente at fargerik kunst hadde potensial som et verktøy for psykoterapi.

Selv om det er regler for hva farger er best for et soverom, har hver person sine egne preferanser og smak. Du kan bli tiltrukket av en uventet farge som har egenskaper du trenger mer av i livet ditt. Glem de tradisjonelle reglene. Velg en farge du liker og male soverom vegger, tak, trim, møbler, eller noe som gjør deg glad.

Soverommet maling ideer og teknikker

Male soverommet er en billig måte å tilpasse soverommet stil. For å maksimere soverommet maling design, male mer enn bare veggene. Du kan male noe sted fra soverommet tak til gulv. Her er noen dekorere ideer som bruker maling til å ta soverommet ditt til neste nivå:

Wall Støping

Hvis du føler deg eventyrlysten, legge dybde til en vegg ved å feste veggen støping i rektangulære eller firkantede former før maling. Veggen støping gir en unik tredimensjonal effekt til soverommet. For kontrast, velge en annen maling farge for støping.

Striper og mønstre

For en dramatisk effekt, kan du prøve å male en stripe eller flere på veggene. Stripes trenger ikke å være ensartet eller alltid vertikalt. En stripe kan løpe horisontalt eller i et mønster.

Metallic Wall Paint

Hvis rommet ditt er naturlig mørk, metallic lakk legge en varm glans til veggene. De krever flere strøk for å bruke, men er verdt den endelige effekten. Du finner lett-å-bruke metallisk maling i en rekke farger. Veggen på bildet er malt i en metallisk stål maling farge.

Male taket

Maleri soverom taket kan skape mer visuell interesse. For et dristig utseende, male sengens hodegjerde veggen som en kontinuerlig linje som bærer opp til taket, danner en baldakin effekt som bildet nedenfor, eller legge striper i taket som svart og hvitt soverom nedenfor.

Lighting Effect

En enkel DIY prosjekt som gjør en stor innvirkning på en malt soverommet er en vegg dimmebryter. Dimmere er billig og bidra til å skape riktig belysning for å forbedre humøret. Å kunne lysne eller dempe et rom i etterspørselen er spesielt nyttig hvis du har malt soverommet ditt veggene i en fet farge.

Hva Soverom Paint Colors Say About You

Se på fargene under og velg din favoritt. Vi kommer til å ta en titt på hva din farge valg sier om din personlighet eller hva du kanskje trenger mer av i livet ditt.

Grå

Hvis du velger grå som din favoritt, du liker minimalistisk design og de nyeste høyteknologiske gadgets. Du er hardt arbeidende og trenger et soverom der du kan lade. Heldigvis er grå ikke bare den øverste moderne maling farge nyanse av øyeblikket, grå vegger er beroligende og avslappende.

Gul

Hvis du er tiltrukket gul, du er en perfeksjonist og en drømmer. Svært intellektuell, har du en god tanke for abstrakte emner og business. Du er svært karismatisk og gjøre folk føler seg vel i ditt selskap. Velge gul sier at du må gi deg selv mer tid til å slappe av, tenke og drømme.

Hvis du er usikker på om å male hele soverommet lys gul, kan du prøve disse tipsene:

  • Bare male en vegg gul
  • Gå for gull for å skape en rik, innbydende soverom
  • Bruk gul som en aksent farge for sengetøy eller tilbehør

oransje

Orange elskere er svært sosiale og uredd. Du elsker eventyr, reise og møte folk. Oransje soverom vegger er varme og påkalle entusiasme. Det er en av de beste fargene på valg i moderne design. Hvis du er trukket til oransje, er det på tide å legge til litt moro til livet ditt (og soverom vegger).

Blå

Blå kan komme i en rekke fargetoner, men de fleste blå elskere har noe til felles: et behov for fred og harmoni. Hvis du valgte blå, du er lojal, ha livslang venner og som en rutine. Blå fans har en tendens til å foretrekke en plass som er ren og organisert, så pass på å ikke bare male veggene, men også legge til litt ekstra lagring og organisering til soverommet. Du vil føle deg mer hjemme og hvilte i en fredelig, ryddig blå soverommet.

Mocha

Velge mocha betyr at du er down-to-earth og ærlig. Pålitelig og tillitsfull, folk trekkes til din ekte selvtillit. Du setter pris på de enkle luksus i livet og elsker å dekorere hjemmet ditt. Blir trukket til fargen mocha kan fortelle deg at du trenger å roe ned og nyte mer tid i naturen.

Svart

Hvis svart er ditt fargevalg, du er mystisk og sensuell. Prestisje og makt er viktig for deg. Du er sterk, selvstendig og i kontroll. Personer som er tiltrukket av svarte elsker privatliv – svart er den perfekte fargen for det beskyttede, intim plass på soverommet. Hvis du velger svart, spør deg selv om du trenger for å sette flere grenser i din personlige og arbeidsrelasjoner til å føle balansert og kontroll.

Grønn

Hvis grønn var din farge valg, er du lett å komme overens med, tålmodig og styre klar av drama. Grønn regnes som den mest avslappende farger. Det er mange nyanser av grønt i butikken, som alle kan skape en stress-fritt miljø. Er livet ditt litt kaotisk i det siste? Det kan være grunnen til at du har valgt grønn. Omfavne det og skape en rolig, zen soverom.

Hvis du også ønsker en miljøvennlig grønne rommet, velger interiørmaling som er lav-VOC og kjemisk fri.

Ved hjelp av fargeterapi i soverommet ditt er så enkelt som å male veggene. Hvis du vurderer dristige farger og ønsker å lette på ting, begynne i det små. Male en enkel vegg, legge striper eller bruke den valgte fargen som aksent farge. Del med oss, hvilken farge personlighet gjorde du velge?

You may also like